Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Velký horoskop na prosinec: Býci se zamilují, Střelci dostanou přidáno

/
  • Co si pro vás hvězdy nachystaly na konec letošního roku?
    Co si pro vás hvězdy nachystaly na konec letošního roku? (shutterstock.com)
    1. prosince 2015 ● 06:00

    Za pár týdnů nás čekají Vánoce a konec roku. Toto období je magické a nostalgické a mnoho z nás bude mít tendenci bilancovat. Dejte si ale pozor, abyste se minulostí nezabývali až příliš. Pro spoustu znamení totiž už v prosinci nastává začátek něčeho nového!

  • 1.

    Beran (21. 3. - 19. 4.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Chladné počasí doprovázené plískanicemi ve vás vyvolá nostalgickou náladu i v milostné oblasti. Nezadaní Berani by si měli dávat pozor na přílišnou důvěřivost při hledání nějakého nového protějšku.

     

    Práce a peníze

    Svými pracovními výkony překvapíte nejen své kolegy, ale především i své nadřízené. Budete přizváni ke spolupráci na jednom projektu maximální důležitosti, který by vám mohl hodně pomoci v kariéře.

     

    Rodina a vztahy

    Na začátku měsíce se stáhnete do samoty, abyste si užili trochu nerušeného klidu, ale o Vánocích se hodláte věnovat svým blízkým. Podaří se vám vytvořit u vás doma tu pravou sváteční atmosféru.

  • 2.

    Býk (20. 4. - 20. 5.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Prosinec bude přát romantickým vztahům, milí Býci. Zasněné pohledy do očí nad vánočním punčem a procházky svátečně vyzdobeným městem vás dostanou do transu. Atmosféra mezi vámi a protějškem se konečně uvolní.

     

    Práce a peníze

    Zaměřte se na své povinnosti a neslevujte ze svých cílů ani v okamžiku, kdy se vám bude zdát, že to nejde podle vašich představ. Měli byste se trochu víc zdokonalit v otázce moderních technologií.

     

    Rodina a vztahy

    I když se blíží Vánoce a všichni mají spoustu starostí, přesto se vám podaří svolat celou rodinu na báječnou předvánoční oslavu. Všichni si budou pochvalovat, jak se vám to povedlo zorganizovat.

  • 3.

    Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Topíte se v milostných problémech a nevidíte žádné přijatelné řešení situace? Zkuste se na to podívat z pozice své drahé polovičky, možná konečně pochopíte, co se to mezi vámi dvěma vlastně děje.

     

    Práce a peníze

    Investice do vaší práce se opravdu vyplatí, i kdyby se mělo jednat o nějaké větší finanční prostředky. V prosinci se budete vyžívat hlavně v kreativních činnostech, rutinu rádi přenecháte kolegům.

     

    Rodina a vztahy

    Přestože máte spoustu pracovních povinností, neměli byste kvůli tomu příliš zanedbávat svou rodinu, milí Blíženci. Pozorně svým blízkým naslouchejte a dejte jim dostatek prostoru, aby se mohli svobodně vyjádřit.

  • 4.

    Rak (21. 6. - 22. 7.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    I když se budete snažit ukázat svému protějšku, jak moc vám na něm záleží, vaše neobratné snahy nakonec vyústí spíš v opačný efekt. Držte se raději trochu zpátky, ať toho nepokazíte ještě mnohem víc, milí Raci.

     

    Práce a peníze

    Vaše snahy o posun v kariéře přeruší méně příznivá konstelace hvězd. Nový režim, který začne panovat na vašem pracovišti, se vám sice zrovna dvakrát líbit nebude, s tím ale bohužel nic nenaděláte.

     

    Rodina a vztahy

    Snažte se o Vánocích maximálně věnovat svým blízkým, ale nezapomínejte ani na sebe. Máte-li mezi svátky trochu víc volna, vezměte rodinu na hory. Všichni si tam skvěle odpočinete a načerpáte energii.

  • 5.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Nezadaní Lvi konečně objeví zaručený způsob, jak ulovit do svých milostných sítí jeden dlouholetý platonický idol. V sexuálních experimentech se trochu brzděte, jinak si parádně zkazíte pověst.

     

    Práce a peníze

    Vaše úporná snaha doladit všechno k naprosté dokonalosti dokáže vytočit vaše kolegy a nadřízené až k nepříčetnosti. Budou vám mít za zlé, že to zbytečně přeháníte a zdržujete všechny kolem sebe.

     

    Rodina a vztahy

    Nabídne se vám skvělá šance strávit Vánoce naprosto netradičním způsobem. Rodina bude sice nejdřív proti, ale pak se jí představa svátků na opačné straně zeměkoule zalíbí. Můžete začít plánovat.

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    V lásce se trochu nudíte, milé Panny, a chybějí vám nějaké vzrušující podněty a v poslední době i sex. Pozvěte protějšek na romantickou večeři, kde ho správně naladíte, a zbytek večera už bude zcela ve vaší režii.

     

    Práce a peníze

    V prosinci na tom budete výborně jak po pracovní, tak i po finanční stránce. Než se ovšem pustíte do nějakých větších investic, dobře si všechno promyslete a ještě se o tom třeba s někým poraďte.

     

    Rodina a vztahy

    Během roku jste své blízké hodně zanedbávali, proto byste to teď měli napravit. Vánoce jsou vynikající příležitostí k tomu, abyste dali do pořádku pošramocené vztahy a ukázali všem, že je máte rádi.

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 22. 10.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Ačkoli prosinec je pro romantiku jako stvořený, vy to tak zřejmě cítit nebudete, milé Váhy. I kdyby se protějšek rozkrájel, stejně u vás nevyvolá ani záchvěv touhy, spíš se budete utápět v nezávazných flirtech.

     

    Práce a peníze

    V zaměstnání se konečně bez pochybností prokáže, že umíte zvládat pracovní povinnosti i bez toho, že by vás někdo neustále kontroloval. Se svou empatií se nejlépe uplatníte v pomáhajících profesích.

     

    Rodina a vztahy

    Přijdete s originálním, ale tak trochu ztřeštěným nápadem. Doma si nejdřív všichni poklepou na čelo, ale nakonec si řeknou, že by to přece jen nemuselo být špatné. O Vánocích budete všichni pohromadě.

  • 8.

    Štír (23. 10. - 21. 11.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Poněkud nereálné představy o vašem vztahu značně zkomplikují váš další život. Nemůžete si přece myslet, že váš protějšek bude dělat pouze to, co se líbí vám, občas musíte přistoupit na kompromis, milí Štíři.

     

    Práce a peníze

    V zaměstnání se budete cítit poněkud nedocenění, vypadá to, že jste na tom po stránce finančního ohodnocení mnohem hůř než ostatní kolegové. Zřejmě musíte začít poohlížet se po něčem úplně jiném.

     

    Rodina a vztahy

    Pokud ještě nemáte promyšlenou letošní domácí výzdobu, měli byste s tím rychle začít. Nekritizujte své blízké za každou hloupost, raději je pochvalte za to, co se jim v poslední době opravdu povedlo.

  • 9.

    Střelec (22. 11. - 21. 12.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Pokud budete donekonečna kritizovat nejrůznější nedostatky vašeho protějšku, brzy se od něj dočkáte velice nesouhlasné reakce. Raději se zaměřte na to dobré, ušetříte si spoustu negativních emocí, milí Střelci.

     

    Práce a peníze

    Konečně můžete zařídit, aby vám byla zvýšena mzda, zadarmo to ovšem nebude. Budete muset odvádět víc než nadstandardní výkony, aby si vás vůbec někdo všiml. Za tu dřinu si ale zasloužíte nejen uznání.

     

    Rodina a vztahy

    Nekomentujte nevhodné chování svých blízkých, raději se jim snažte pomáhat. O Vánocích vás čeká domácí rodinná pohoda a zřejmě také delší výlet ke vzdáleným příbuzným, kde zažijete spoustu legrace.

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 19. 1.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Se svou drahou polovičkou prožijete v průběhu prosince něco jako druhé líbánky. Užijete si řadu romantických vyznání, podvečerních procházek, něžných dotyků, láskyplných slůvek i dárků, které potěší.

     

    Práce a peníze

    Nepříjemné problémy v zaměstnání se pravděpodobně potáhnou celý měsíc, dokonce kvůli nim nebudete vůbec stíhat některé hodně důležité termíny. Všechno vám bude trvat dvakrát tak dlouho než jindy.

     

    Rodina a vztahy

    Se svou bezbřehou naivitou se stanete dokonalou obětí pro některé příbuzné, jimž chybí jakékoli morální zásady. Naštěstí – pro vás – je brzy prokouknete, milí Kozorozi, a pěkně nahlas jim řeknete, co si o nich myslíte.

  • 11.

    Vodnář (20. 1. - 18. 2.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    V lásce budete opravdu spokojení, dosáhnete totiž dojmu, že vám v tomto směru absolutně nic nechybí. Vyrazte si se svým miláčkem zase jednou do společnosti, už dlouho jste spolu nikde nebyli.

     

    Práce a peníze

    V prosinci na vás čeká úplně nový projekt, který se pro vás stane velkou výzvou. Váš mozek dostane k dispozici opravdové potěšení v podobě nejrůznějších hádanek a rébusů. Naštěstí všechno vyluštíte, milí Vodnáři.

     

    Rodina a vztahy

    Na rozdíl od ostatních příbuzných nepodceníte vánoční přípravy a vezmete to pěkně z gruntu. O svátcích se pochlubíte se svou nádherně vyzdobenou domácností nejen svým nejbližším, ale i známým.

  • 12.

    Ryby (19. 2. - 20. 3.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Empaticky vnímáte i ty nejmenší problémy svého protějšku a snažíte se udělat maximum pro to, aby se mu ulevilo a byl spokojený. Pro samou lásku ovšem nesmíte zapomínat ani na své osobní potřeby, milé Ryby.

     

    Práce a peníze

    Nejlépe se vám bude pracovat v kolektivu lidí, kteří budou zapálení pro stejnou věc jako vy. Pracujete pozorně a pečlivě, i drobná chyba může významně zkreslit konečné výsledky vašeho experimentu.

     

    Rodina a vztahy

    Narůstající domácí povinnosti rozdělte spravedlivě mezi všechny členy rodiny, nebo se z nich brzy zhroutíte. Nerozebírejte psychické rozpoložení svých blízkých a raději jim poskytněte nějakou pomoc.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz