Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Horoskopy vztahů: Jaké jsou ženy podle nejslavnější astroložky Goodmanové

/
  • (shutterstock.com)
    19. května 2016 ● 06:00

    Sluneční znamení, ve kterém jste se narodili, toho o vašem charakteru dokáže prozradit opravdu hodně. Ještě víc se ale dozvíte, pokud znáte také svůj ascendent. Podívejte se, jak ženské charaktery a jejich chování v partnerských vztazích definovala nejslavnější astroložka moderní doby Linda Goodmanová.

  • 1.

    Jak zjistíte něčí ascendent?

    K tomu, abyste mohli zjistit svůj ascendent, je potřeba znát přesně hodinu, ve kterou jste se narodili. Podle tohoto údaje vám potom určí ascendent astrolog nebo si ho můžete sami snadno vypočítat ZDE.

  • 2.

    Žena s ascendentem v Beranu

    "Jsem docela nezávislá"

     

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Žena s ascendentem v Beranu je zářivá, veselá, optimistická a s nádechem domýšlivosti. Ráda se plete do tradičně mužských záležitostí. Ráda vyhrává a ráda je první. Zvládne sporty, techniku a většinu funkcí ovládaných levou hemisférou. Co neumí, je odpočívat a dát věcem volný průběh. Je schopná prožít svůj život bez muže a touto schopností se chlubí. Pod sebedůvěrou a nezávislostí tluče srdce, které se děsí dominantního postavení a ovládání. V lásce není plachá ani nelítostná. Po čem touží, je muž, který jde svou vlastní životní dráhou a dovolí její duši trochu se toulat. Nadevše potřebuje muže, kterého by mohla obdivovat a respektovat.

  • 3.

    Žena s ascendentem v Býku

    "Umím zacházet s penězi"

     

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Žena s ascendentem v Býku má rovnou páteř a železnou vůli. Má mimořádný dar sebeovládání a dovede obdivuhodně potlačovat své city a přenechat muži dominantní postavení. Zde je ascendent, který šťastně nechá muže bít se v prsa. Ale ačkoli se může zdát, že ve svém tichém obdivu vůči muži nezná žádných hranic, přece jen své meze má. Zatlačte ji příliš daleko a ona se vzepře, zahalí špatnou náladou a celé dny to v ní bude vřít. Její hněv, třebaže ho není snadné vyvolat, je nezapomenutelná podívaná. Není rozmarná, povrchní ani výstřední. Kráčí klidně a vytrvale a je ochotna vyčkat svého štěstí.

  • 4.

    Žena s ascendentem v Blížencích

    "Dnes večer něco mám"

     

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Žena s ascendentem v Blížencích je stále z části rozkošným dítětem. Brebentí, pohupuje se a natřásá. Je zábavná, často je skvělá hostitelka, která pořádá pozoruhodné večírky. Její nadšení je nakažlivé a svým půvabem kompenzuje nepříjemné pocity vyvolané jejími koketními pohledy. Sobeckého muže musí její roztěkaná povaha dohánět k šílenství. Jako výborná společnice má spousty přátel. Je zrozena pro zábavu a dobrodružství. Je vtipná a svým povídáním vás přinutí být vzhůru celou noc. Překvapivě je pro ni důležitá rodina a je ochotnou přítelkyní v krizi.

  • 5.

    Žena s ascendentem v Raku

    "Mám ráda svou rodinu"

     

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Je to zásadová žena, ministryně změny. Je téměř posedlá hledáním toho pravého a pojede i do Číny, jen aby byla s ním. Nicméně má velmi pevnou vazbu na svůj domov, a tak ten pravý může čekat, že s ní nakonec skončí přesně tam, kde to všechno začalo, tedy blízko mámy a táty. Není povrchní, ale může tak působit pro své úzkostné znepokojení z čehokoli – od náhlých záplav po ulomený nehet. Je na ní velmi sympatické, jak dokáže sdílet zklamání v lásce. Své milostné vztahy zbytečně komplikuje – například po roce vztahu, který je podle protějšku dobrý, přestane brát telefony kvůli domnělému urážlivému chování. Nejiskří ani se netřpytí; vyzařuje světlo. Neobdivuje, ale lne.

  • 6.

    Žena s ascendentem ve Lvu

    "Miluji šperky"


    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Pokud žena s ascendentem ve Lvu působí rozmazleně, také rozmazlená je. Pozornost přitahuje přirozeně, podněcuje ji a vede zcela samozřejmě. Není běžnou modelkou, ale modelkou luxusní. Muži, kteří potřebují někomu dominovat nebo s někým manipulovat, by se měli raději držet zpátky. Pro takové pokusy o nadvládu má jenom ledové opovržení. Ve vztahu vyžaduje rovnoprávnost. Přes všechnu svou dramatičnost a veškeré nadšení má nádhernou schopnost radovat se ze života jako malé dítě, je samý smích, rozpustilá a hravá. Ve vztahu je šlechetná, láskyplná vůči těm, které přijala do svého vnitřního kruhu, a lhostejná vůči ostatním. Je rozhodná, tvrdohlavá, je výzvou, které dokáže málo mužů odolat. Ale muže, kteří získají její respekt, čeká překvapení: lze ji ochočit.

  • 7.

    Žena s ascendentem v Panně

    "Chci normálnost"

     

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Zde je žena, která vás spojí opět se zemí. Její hodnoty spočívají v práci a přírodě. Zvědavá, pátrající, má jednu nádhernou vadu: svého partnera si idealizuje. Má tak štěstí, i když udělá nepořádek v kuchyni, zfušuje opravu střechy a ztratí klíč. Ona si bude myslet, že dotyčný je hlavně nádherná lidská bytost. Nebude zbožňovat, nebude obdivovat výhry, ale ocení, když muž vyřeší problémy. Nemá sklon lichotit, ale s velkou pečlivostí bude sledovat stav partnerova cholesterolu, přepisovat jeho písemné práce a plést legrační věci pro jeho matku. Touží po lásce stejně jako její zvěrokruhové sestry, ale projevuje ji jinak. Její vášeň je směsí oddanosti a souladu. Báječně se hodí k muži, který je natolik solidní, že ocení krásu pevného, tvrdého kamene a vzdá se třpytu bláznivého štěstí.

  • 8.

    Žena s ascendentem ve Vahách

    "Nebojím se vztahů"

     

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Tato žena je velmi silná. Ne že by nebyla vhodnou, či dokonce fantastickou partií, ale přinutí vás, muže, skákat přes obruč, když to bude chtít. Je mistrem přemlouvání a nebude mít žádné skrupule přimět vás, abyste se s ní oženili, přestěhovali se do jiného města, změnili náboženství nebo povolání. Žádná jiná žena s jiným ascendentem se jí nevyrovná, když se jedná o ochočení muže. Na oplátku dostane muž útulný domov a manželku, jež je neobyčejně atraktivní, inteligentní a prvotřídní hostitelka. Nebude o partnerovi před přáteli mluvit špatně, pokud nebude v krizi. Samozřejmě – tou dobou už může být připravena ho opustit. Svého partnera si idealizuje, je zamilovaná do lásky a nabízí večeře při svíčkách.

  • 9.

    Žena s ascendentem ve Štíru

    "Dobrá vůle všechno zmůže"

     

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Smyslná, dráždivá, záhadná, je dravcem zvěrokruhu. Nebojí se života ani smrti, a tudíž ani ten nejexotičtější muž v místnosti ji neodradí. Půjde za tím, co od života chce, se strategií generála a odvahou kaskadéra. Má sílu ohně a ledu, vábí svou pižmovou vůní, má silný sex-appeal. Má moc dohnat vás, muže, do hlubin zoufalství a odtud vás nechá vzlétnout do výšin extáze. Když se s někým spojí, chce, aby to bylo na celý život. Před ničím se nezastaví, bude vás bránit, bude vás ctít a stát při vás. Nevěra z její strany prostě nepřichází v úvahu. Když si muž něco začne s jinou ženou, může jí to silně otřást, téměř nezvratně. Ale pouze dočasně. Vzpamatuje se, prokleje nevěrníka až za hrob a znovu zvedne hlavu. Její vůle je velkolepá.

  • 10.

    Žena s ascendentem ve Střelci

    "Potřebuji svobodu"


    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Roztěkaná činorodost a nadšení do života zvítězí u ženy s ascendentem Střelce nad její touhou upéct piškotový dort či začít válku s prachem. Před vámi, muži, je žena plná entuziasmu, která je v životě tím, čím jsou bublinky v šampaňském. Pochopitelně se jí může stát, že se zaplete do dobrodružství, která jí mohou přivodit potíže, například že se zapomene vrátit domů z dvoutýdenní dovolené nebo bude tajit koupi nových šatů. Navíc bude mít spousty přátel, projde dvacítkou různých zaměstnání, bude přitahovat houfy ctitelů a zamiluje se do tuctu mužů. Nikdy zcela nezestárne, protože nikdy nepřestane umět bavit se a prožívat dobrodružství. Je těžké jí odolat a ještě těžší je ji připoutat.

  • 11.

    Žena s ascendentem v Kozorohu

    "Ráda si stanovím cíle"

     

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Žena s ascendentem v Kozorohu bude mít pořád plné ruce práce se stanovováním cílů, psaním seznamů, zásobováním spižírny, ale třebaže jí je už přes třicet, pořád ještě bude brát svou maminku s sebou do obchodního domu, aby jí pomohla vybrat oblečení. Žene ji úzkost, nejsou jí cizí noční můry a pod slupkou sebeovládání je bázlivá a plachá. Má strach, že učiní špatnou volbu, že se zamiluje do špatného muže, že odevzdá práci s chybami. Přes to všechno budí maximální důvěru. Když muž pochopí tuto dichotomii, umožní mu to vstoupit do posvátného teritoria jejího srdce. Nezklame jeho důvěru a bude sdílet jeho sny. Je rezervovaná, odměřená, ale nikdy chladná ani lhostejná. Přesvědčit ji nabízí polovinu vzrušení.

  • 12.

    Žena s ascendentem ve Vodnáři

    "Jsem trochu snílek"

     

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Žena s ascendentem ve Vodnáři není příliš pozorná, ale přesto si všeho všimne. Paradoxně se nikdy neodchýlí od loajality, humanistických ideálů a své upřímnosti. Muž jejích snů může být chudý po materiální stránce, ale musí být bohatý talentem, nápady a činy. Jako snílek odtržený od reality může zapomenout na výročí nebo na to, zda sladí kávu. Nikdy ale tato žena o muži nebude pochybovat ani nebude chtít, aby činil ústupky ze své víry. Ženské svody a záchvaty vášně jsou jí cizí. Je zbytečné říkat, že nehledá konvenčního muže – ani by nevydržela ve vztahu, který by nebyl poznamenán vzrušením, sexuální přitažlivostí nebo pevným přátelstvím. Proto mají její vztahy s opačným pohlavím náhlé konce nebo náhlé začátky.

  • 13.

    Žena s ascendentem v Rybách

    "Jsem schopna mimosmyslového vnímání"

     

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Zde je žena, která chce být milována, chráněna a opečovávána. Nekonečně ženská a fantasticky přitažlivá, je nadějí jara, romantikou léta a krásou podzimu. Dokáže vydržet a vydrží mnoho útrap, hlubokého žalu a krizí, ale vybere si svou daň. Věří v ideály a sny, ale sny se mohou roztříštit, a také se tříští tváří v tvář realitě. Bude stát při vás, muži, když přijdete o práci nebo o své auto, ale ne tehdy, když ztratíte sebeúctu. Nesmírnost její víry ve vás je tím, co vám připadá tak trvalé na začátku a tak zdrcující na konci. Není praktická, takže pokud vám není proti mysli poskytovat jí útočiště před tvrdou životní realitou a umíte být téměř nevyčerpatelným zdrojem citu a pozornosti, dostanete ženu nepoznamenanou současným životním stylem.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz