Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na červen: Vodnáři objeví nový koníček a Střelci by měli zvolnit tempo

/
  • Co vás čeká v červnu podle hvězd?
    Co vás čeká v červnu podle hvězd? (Shutterstock.com)
    1. června 2017 ● 06:00

    Co si pro vás přichystal osud na červen? Komu se bude dařit na všech frontách a koho čekají v životě překážky? Přečtěte si svou předpověď na celý měsíc!

  • 1.

    Beran

    ...
    Autor: Shutterstock

    Milí Berani, je před vámi měsíc plný aktivity, což je ten nejvhodnější čas pro realizaci vašich smělých plánů. Že ještě nemáte doladěny všechny potřebné detaily? Nevadí, pusťte se bez obav do toho, všechno důležité vyplyne ze situace. Komunikativní Merkur vám ve spojení s hřejivými slunečními paprsky pomůže všude tam, kde to bude váznout. Některé konstelace ovšem varují před přílišnou unáhleností.

  • 2.

    Býk

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milí Býci, pod láskyplným vedením Venuše nemůžete udělat žádnou chybu, stačí pouze naslouchat svému vnitřnímu hlasu, který vás vždy nasměruje tam, kde se vám podaří uspět hned napoprvé. Pokud právě řešíte nějaké nepříjemné milostné peripetie, dočkáte se už brzy zajímavého obratu. Energie máte tolik, že byste ji mohli rozdávat, nebojte se proto rozhýbat stojaté vody, v nichž se už nějakou dobu nacházíte.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milí Blíženci, váš ochránce Jupiter udělá všechno pro to, abyste si mohli vychutnat několik zajímavých životních příležitostí. Tento měsíc může být pro vaši budoucnost stěžejní, proto buďte pozorní, ať vám neunikne něco opravdu důležitého. V úředních či soudních záležitostech se konečně posunete do bodu, jenž vám vrátí naději na jejich spravedlivé posouzení. Ve společnosti tentokrát nezapomenutelně zazáříte.

  • 4.

    Rak

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milí Raci, přehnaná aktivita vám nijak neprospívá, v návalu nervozity toho můžete pokazit víc, než byste si sami přáli. Zkuste se zklidnit a sestavit si seznam nejdůležitějších priorit, pak se vám povede mnohem lépe. Naštěstí máte oporu ve fungujícím partnerském vztahu, což je devíza, která se počítá. Také vám nechybí dar správně zvolených slov, což vám pomůže lehce vybruslit z nejedné složité situace.

  • 5.

    Lev

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milí Lvi, vyhněte se lidem, kteří vás převyšují svou panovačností a tvrdohlavostí, toto spojení vám v průběhu měsíce června nepřinese nic dobrého. V rámci možností se obklopte spíš těmi, co vám dokážou za všech okolností dodávat optimismus a dobrou náladu, budete to rozhodně potřebovat. Nadměrné cestování může některým přecitlivělým Lvům způsobit drobné trauma, to ovšem vyváží mnohá zajímavá setkání.

  • 6.

    Panna

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milé Panny, protikladné energie, které na vás budou v průběhu června působit, mohou ve vaší hlavě vyvolat zmatek, nakonec se ale ukáže, že to bylo vlastně k dobrému. Co se týká komunikace, ta bude spíše váznout, můžete se dostat do mnohých problémových situací, které byste jinak vyřešily levou zadní. Až vám bude nejhůř, obraťte se na své přátele, určitě vás nezklamou. Podpora někoho blízkého se vždycky hodí.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milé Váhy, jedině v harmonii s okolím dokážete projevit své pravé já, v opačném případě se stáhnete do ulity a se svými radostmi a starostmi se nedokážete svěřit vůbec nikomu. Nejpříznivější období pro vaše plány se objeví přibližně v polovině měsíce, proto dlouho neotálejte s jejich realizací, jinak definitivně propásnete svou příležitost. Zelenou mají také Váhy, které se rozhodly pokračovat ve studiu.

  • 8.

    Štír

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milí Štíři, ačkoli to tak na první pohled možná nevypadá, v červnu dokážete zvládnout i nemožné. Vaše nezdolná energie převálcuje každého, kdo se ocitne ve vaší blízkosti. Mnozí Štíři se ze dne na den rozhodnou pro náročné disciplíny, které by je dřív vůbec neoslovily. V lásce však takové štěstí mít nebudete, proto se zaměřte spíš na jiné oblasti života. Velmi úspěšní můžete být třeba při budování kariéry.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milí Střelci, v průběhu června konečně pochopíte, že současné nastavení vašeho života pro vás začíná být pomalu, ale jistě neúnosné. Maximum svého času totiž věnujete ostatním, ale pro vás už ho příliš nezbývá. Pokud se nechcete dostat do potíží, budete muset značně přehodnotit své priority a postoje k některým záležitostem. Připravte se ale na to, že vaše touha po svobodě u ostatních zřejmě nedojde pochopení.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milí Kozorozi, nezastaví vás ani největší překážky, všechno hrnete před sebou jako buldozer a neohlížíte se doleva ani doprava. Vaše přímočarost je sice obdivuhodná, dávejte si však pozor na to, abyste svou přílišnou pravdomluvností někomu neublížili. Nenechte se vyprovokovat od lidí, kteří by vás rádi viděli rozčilené a vykolejené. Pozor na drobnější úrazy, které si můžete způsobit zbytečnou ukvapeností.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milí Vodnáři, ačkoli velmi rádi provokujete svou jedinečností, v tomto měsíci pozbýváte jakoukoli chuť na sebe nějak upozorňovat. Ze všeho nejraději se držíte stranou a pozorujete, co zajímavého se děje ve vašem okolí. Do centra vaší pozornosti se více než kdy jindy dostává rodina, které věnujete spoustu energie. Objevíte novou zálibu, do níž se okamžitě zamilujete. Ani vaši přátelé tentokrát nepřijdou zkrátka.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Autor: Shutterstock
    Milé Ryby, v tomto měsíci rozhodně nebudete stát v koutě, naopak se na poměrně dlouhou dobu stanete středem pozornosti svého okolí. Pokud si udržíte svá dobrá předsevzetí i pevnou vůli, můžete pohnout téměř se vším. Chystáte-li se někam na delší cesty, mějte raději v rukávu nějaký krizový plán, který vám pomůže vyřešit případné nepříjemnosti. Nedorozumění s rodinou bude mít zřejmě dlouhodobější charakter.

     

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz