Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na červenec: Blížence čekají změny a Vodnářům se naskytnou nové možnosti

/
  • (Shutterstock.com)
    1. července 2017 ● 06:00

    Co si pro vás přichystal osud na červenec? Komu se bude dařit na všech frontách a koho čekají v životě překážky? Přečtěte si svou předpověď na celý měsíc!

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com
    Zatímco ostatní budou těžce dřít, Berani zvládnou všechno s lehkostí a ještě se u toho dokážou skvěle bavit. Umíte si dělat legraci nejen z ostatních, ale především sami ze sebe, což lidé kolem vás opravdu ocení. Jakýkoli stres rozpustíte svými humornými hláškami ještě dřív, než vůbec dostane šanci zaútočit. Oslabenou fyzickou vitalitu vyváží výtečně fungující psychika a také dostatek odpočinku.

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com
    Býci, ačkoli vám osud postaví do cesty řadu nepříjemných překážek, díky přízni laskavého Slunce si s nimi dokážete úspěšně poradit. Držte se nejenom reálných informací, ale i pravdivých citů, které najdete především ve svém nitru. Navenek budete vždy vystupovat jako sebejistí lidé, kteří si stojí za svými názory a nedají se nikým zlomit. Objevíte nové koníčky, jež vám umožní vnímat krásu okolního světa.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com
    V červenci se Blíženci připravte na náročné změny, které budou provázeny určitou vnitřní nestabilitou. Naštěstí se ale můžete spolehnout na přízeň hvězd, které vás nenechají v nepříjemných situacích bez pomoci. Koncem měsíce se vám vrátí potřebný klid a vy se rychle zorientujete v životních událostech, které vám právě teď trochu komplikují život. Postupně získáte intelektuální převahu nad svým okolím.

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com
    Pro některé Raky už skončily dovolenkové radovánky, nyní byste se měli věnovat především svým povinnostem. Díky vrozené zodpovědnosti to zvládnete bez nějakých větších potíží, práce vám půjde pěkně do ruky. Datlové, energie máte díky přízni hvězd stále nadbytek, tak proč ji nevyužít také k něčemu užitečnému. Pozor na nejrůznější nehody a úrazy, které by vám mohly značně zkomplikovat letní sezónu.

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com
    Červenec Lvům otevírá řadu příležitostí, v nichž můžete beze zbytku vyjádřit svou kreativitu a osobní šarm. Perfektně se také vyřádíte při domácím generálním úklidu, vaše domácnost bude k nepoznání. Koncem měsíce proniknete do sféry fantazie a neuvěřitelných možností, kde se plně projeví, jakými zvláštními schopnostmi vlastně disponujete. Vystavíte také na odiv svou vznešenou lososí osobnost.

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com
    Panny budou obdařeny úžasnou schopností zorganizovat jakoukoli společenskou akci, což z vás učiní miláčky většiny lidí ve vašem okolí. Dokážou všechny pobavit svým neobvyklým humorem. Koncem měsíce je ovšem hvězdy donutí, aby se trochu zbrzdily a zpomalily současný životní styl. Je velmi důležité, aby si znovu našly svou vnitřní rovnováhu, protože už nějakou dobu ztrácí smysl pro správnou míru.

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com
    V průběhu července se Váhy naučí maximálně vnímat všechny krásy, které jim dokáže nabídnout každodenní život. Umí si vychutnat i sebemenší maličkost, jež jim zpříjemní povinnosti, v nichž se brodí až po kotníky. Své touhy po cestování uspokojí především v průběhu letní dovolené, ale ani víkendy pro ně v tomto směru nemusí být úplně k zahození. V paměti jim utkví některé neobyčejné zážitky.

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com
    Štíři, pozor na zvýšenou roztržitost a nepozornost, která vám může způsobit nepříjemnosti. Pomůže vám dokonalá disciplína a organizace vašich každodenních povinností. Díky tomu se vám podaří získat dost volného času na to, abyste mohli věnovat maximální pozornost rodině či oblíbeným koníčkům. Čeká vás těžká zkouška, v níž můžete dosáhnout stoprocentního vítězství, stačí si jen ujasnit svoje priority.

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com
    Střelci, pokud někdo nastaví zrcadlo vašemu chování, neměli byste se na něj zlobit, ale naopak si přiznat své nedostatky, milé Sovy. Bude vám chybět vnitřní sebeovládání, proto se občas zachováte nevhodně. Vaše psychika zaznamená nepříjemné výkyvy, naštěstí se nejedná o trvalý stav. Od 22. července vás opět zahřeje laskavé Slunce, jež vám přinese více životadárné energie a chuti překonávat životní překážky.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com
    Slunce v opozici Kozorohům zrovna dvakrát nepřeje, vy se s tím ovšem poperete se ctí. Koncem měsíce se věnujte především tomu, co dokáže potěšit vaši duši, nezáleží na tom, zda to vytvoříte vy anebo třeba někdo jiný. Najednou opět vidíte krásu i půvab maličkostí, z nichž se skládá váš každodenní život. Pokud se vám bude zdát, že některá věc není zrovna ideální, začnete rychle pracovat na nápravě.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři, několik nezapomenutelných chvil se stane trvalou součástí vašich vzpomínek. Přestože nebudete mít nejlepší podmínky k životu, dokážete z nich vydolovat nemožné. Vy se ovšem nevztekáte a klidně čekáte na lepší konstelace. Najednou se objeví příležitosti, o které jste předtím museli tvrdě bojovat, ale teď stačí jen natáhnout ruku. Využijete svou hvězdnou šanci na lepší život, jak nejlépe dovedete.

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com
    Mars i Slunce Rybám dodají tolik asertivity a bojovnosti, aby se dokázaly účinně prosadit. Díky tomu se brzy objeví možnosti kariérního postupu, o jakých se jim ani nezdálo. V třetí červencové dekádě jim bude chybět energie potřebná k tomu, aby se mohly pustit do něčeho nového. V jejich repertoáru převládnou hádky kvůli malichernostem a také neustálá, ale při tom zbytečná snaha o pořádek.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz