Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Velký letní horoskop: Panny se zamilují a Štíři budou lenošit!

/
  • Co vás čeká letošní léto podle hvězd?
    Co vás čeká letošní léto podle hvězd? (Shutterstock.com)
    5. července 2017 ● 06:00

    Léto je na dosah a hvězdy nám vysloveně přejí. Čekají nás horké dny plné vášní, lásek a nečekaných překvapení. Jak na tom bude právě vaše znamení? To se dočtete tady! 

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Čeká vás vášeň

    Nástup léta vás postaví tváří v tvář rodinným požadavkům. Uvedete celou rodinu do pohybu. Na dovolené nebudete mít chuť zůstávat na jednom místě. Cestujte, poznávejte, jezděte na kole a objevujte svět. Všichni si díky vám nakonec přijdou na své. Červenec bude přesto plný protikladů a neočekávaného napětí. Jako by nic nemohlo zůstat tak, jak jste si naplánovala. Počítejte s tím, že i v práci se objeví komplikace. Najednou budete muset čelit mnoha požadavkům. Odlehčete jídelníček a nepodceňujte dostatek spánku. Srpen překoná všechna vaše očekávání. Touhu riskovat už dál neumlčíte. Nečekané situace rozproudí váš temperament. Seznámení s velmi nezávislým mužem probudí hluboké emoce. Cesta k němu bude lemovaná špičkováním, škádlením a drobnými provokacemi. O to větší ale mezi vámi vznikne vášeň. Podnikavým ženám se bude dařit. Musíte-li zaskakovat za dovolené kolegů, počítejte s tím, že srpen bude mít na pracovišti příjemný spád.

     

  • 2.

    Býk (21. 4. – 21. 5.)

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Upevníte vztahy

    V červnu vstoupí Venuše, symbol lásky, do Býka a probudí ve vás dlouho opomíjený temperament. Upevníte vztahy a prohloubíte pouta. Vše půjde pěkně krok za krokem. Máte-li v plánu svatbu, počítejte s tím, že budete nebývale šťastná. Dáte základ pevnému a hlubokému vztahu. Pro nezadané ženy šance na seznámení, neboť léto vám dodá na přirozeném kouzlu. Nemusíte se ani moc snažit, stačí, že se otevřete širší společnosti. Závěr června a červenec budou vysloveně klíčové. Můžete potkat osudového muže. Červenec využijte k očistě organismu od překyselení. Ráno pijte jedlou rašelinu a podpořte tělo vitaminy v podobě zeleninových šťáv. Začátek svého „hubnutí“ si stanovte na úplněk 9. července. Nejen cesty, ale i rodinné sešlosti budou mít v červenci příznivý dopad na vaši psychiku. V srpnu můžete cítit větší tlak na pracovním poli, vaše výsledky totiž nebudou dostačující. Vše začne směřovat k tomu, abyste ještě víc zvětšila výkonnost. Vám se ale nemusí chtít. Rozpor mezi tím, co chcete a co musíte, uhrajete na remízu.

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Čeká vás romantika

    Doba vašich narozenin až po červenec posílí vše, o co vám ve vztahu společně jde. Skvělý vnitřní pocit se odrazí na vaší přitažlivosti. Ve vztahu si nebudete lámat hlavu s předsudky. Nakonec být v hledáčku nejednoho zajímavého muže není vůbec špatná věc. Dny vám proto poplynou velmi rychle a mnohé z vás potká i nečekaná romantická závrať. Srdce si jednoduše nedá poručit. V pracovní sféře by měly využít červnové nabídky ženy narozené mezi 10. – 21. červnem. Nebojte se riskovat a jít, jak se říká, s kůží na trh. Ženy narozené mezi 13. – 21. červnem se budou muset na začátku léta popasovat s mnoha překážkami. Podvolte se pomalejšímu tempu a začněte se soustřeďovat na podstatné. Pak se vám podaří oddělit zrno od plev. Od srpna se vám začne výrazně dařit. Srpen přinese ženám ve znamení Blíženců podporu a novou dávku radosti. Na životní výzvy odpovíte aktivitou. Nebudete zahálet a popasujete se i s případnými drobnými překážkami. Dovolenou si konečně naplno užijete. Ani výkyvy počasí vás neodradí od realizace vašich plánů.

     

  • 4.

    Rak (22. 6. – 22. 7.)

    Autor: shutterstock.com

    Bude se vám dobře hubnout

    Během léta budete zářit. V červnu vstoupí Mars do vašeho znamení a odstartuje pěkně dynamické dny. Výhodou bude možnost shodit během tohoto léta přebytečné kilogramy. Hvězdy vám budou přát. Přidáte-li k tomu vůli změnit životní styl, bude úspěch v září zaručen. Zaměřte se na pohyb. Nejenom že vás nabíjí endorfiny, ale navíc si mnohem efektivněji zorganizujete svou práci. Zjistíte, že v jádru nejste tak bezbranná a bojácná, jak jste si myslela. Váš aktivní přístup způsobí, že i vaše city a vášně budou mít konečně náležitou odezvu. Pracovně bude první polovina července důležitá pro ženy narozené mezi 17. – 22. červencem. Uran v napětí vůči vašemu Slunci signalizuje dynamické období, náhlé a nečekané změny. Výsledky ovšem budou stát za to. Od srpna si pracovně i finančně polepšíte. Srpen ukáže hloubku vašich citů a nejedna z vás se možná přesvědčí o tom, že dokáže i pořádně žárlit. Jakmile se přistihnete, že chcete mít partnera pod kontrolou, zpozorněte. Bude třeba se znovu přesvědčit, že máte společný vnitřní svět. Pak všechny nadbytečné vášně zmizejí.

     

  • 5.

    Lev (23. 7. – 22. 8.)

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Budou zvonit svatební zvony

    Červen a červenec rozčeří klidnou hladinu vaší duše. V pracovní oblasti můžete narazit na určitou otupělost a překážky. Ve finančních záležitostech budete konfrontovaná s nedostatkem potřebných zdrojů. Vezměte včas na vědomí nutnost neutrácet za zbytečnosti. Soustřeďte se jen na své cíle. Dovolená vám klapne i s případnými omezenými prostředky. Harmonické spojení vašeho znamení s Venuší v Blížencích vám z léta vykouzlí citově naplněné období. Ve větší míře porozumíte dětem a mladším lidem. S partnerem se uvolníte a opustíte i tendenci neustále dominovat. Léto bude velmi příjemné, co se citů týká. V polovině července vstoupí do Lva Mars a vy získáte tolik potřebnou sílu se prosadit a jednat. V srpnu sehrají důležitou roli lidé, kteří vám nabídnou nové úhly pohledu nebo přímo práci. Bude se vám dařit a na sklonku prázdnin už budete s jistotou vědět, že rok 2017 je pro vás citově i pracovně přelomový. Mnohé změní názor na svatbu a ještě v létě jim nad hlavami zazní svatební zvony.

     

  • 6.

    Panna (23. 8. – 22. 9.)

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Láska přijde nečekaně

    Červen vás zahrne láskou, která se v červenci může schovat za hromadu starostí a běžných úkolů. Neklesejte na duchu, nic vám nebude odepřeno. Uvědomte si, že vše má svůj čas, a trpělivě čekejte na chvíli, kdy k vám láska opět bez ozvání vtrhne do dveří. Přelom června a července vás překvapí prostorem, který nabídne vašim profesním záměrům. Ukáže se jako vhodný měsíc pro změnu, expanzi a finanční investice. Vaše iniciativa přinese velice slušné výsledky. Proto se včas připravte! Pracovně slabší bude závěr července, kdy byste měla být opatrná při investování, obchodování a nákupech na internetu. V životě žen narozených mezi 1. – 7. zářím dojde k hluboké vnitřní proměně. Pomalu a jistě se objeví vyčerpání. Od vás se chce jediné: změnit životní rytmus. Během srpna se proto začněte rozmazlovat. Zcela jednoznačně potřebujete podniknout výlet nebo cestu za uměním a přírodními scenériemi. Potřebujete snít a znovu nabrat potřebnou inspiraci.

     

  • 7.

    Váhy (23. 9. – 23. 10.)

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Nezakazujte si lásku

    Léto vám ukáže různorodou tvář. Dovolíte si vystavit se strachu a obavám, abyste v zápětí poznala, že změny vám k nohám složily velký prospěch. Všechno, co se s vámi bude dít, se odrazí na povrchu kůže. Během první poloviny léta bude potřeba víc pečovat o pleť. Březové listí je výtečným zdrojem pro jeho léčbu a posílení. Navíc velmi dobře působí na celulitidu a akné. Zařiďte to tak, abyste mohla denně chodit pěšky. Snížíte-li příjem moučných produktů a jídel z fastfoodů, bude úspěch váš. Zlepšíte si svůj vzhled i vnitřní pocit. Léto vynese na povrch plody lásky úderem srpna. Zamilování způsobí, že zapomenete být nervózní a přistihnete se při zcela bezprostředních činech. V srpnu vás čeká kouzelná báječná dovolená plná humoru a dobrodružných chvilek. Navíc vám může přihrát do cesty pracovní nabídku. Nemávněte nad nečekanou příležitostí rukou. Za ní totiž budou následovat zajímavé profesní vyhlídky. Pro srpen platí: zakázat si lásku by bylo hotové šílenství.

     

  • 8.

    Štír (24. 10. – 22. 11.)

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Objevte léčivé doteky

    Během léta trochu experimentujte s energiemi. Rozvíjejte citlivost svých mimořádných rukou. Začněte tím, že si vždy po koupeli promasírujete tělo. Vnímejte změny teploty kůže, proměnu tlaku v dlaních a strukturu pokožky. Svůj nově získaný um si průběžně zkoušejte na partnerovi a kamarádkách. Jste skrytá kouzelnice, která může objevit léčivé doteky. Aktivní červenec vás nenechá zahálet. O výkony u vás nikdy nebylo nouze. I letos zdoláte a uděláte víc než mnozí jiní. Dovolená bude dynamická, přestože se rozhodnete jet „jen“ k moři. Víc na vás zapůsobí lidé, a tak zvolte k odpočinku i málo známé destinace a pronikněte do míst, která nejsou tak turisticky navštěvovaná. Odměnou vám bude nový úhel pohledu na život a větší rozhodnost. Měníte-li práci nebo se stěhujete, vyjde vám červenec vstříc. V srpnu ale programově zvolněte. Naplánujte si program tak, abyste měla dost času lenošit. Budete potřebovat dobít baterky. Září začne bombardovat vaše srdce Amorovými šípy lásky.

     

  • 9.

    Střelec (23. 11.– 21. 12.)

    Autor: shutterstock.com

    Přijde osobní i profesní rozkvět

    Ženy narozené mezi 13. – 21. prosincem budou konfrontovány s pravidly, řádem, rutinou a celkovým zpomalením. Pro slabší povahy to může být důvod k sebelítosti nebo skuhrání. Pro nebojácné ženy ovšem příležitost koncentrovat se na podstatné a upevnit vlastní pozici. Počítejte s tím, že vše půjde pomaleji, ale ne proti vám! Zvolněte a udržíte si odvahu. Průtahy a překážky budou jen předehrou pro váš osobní i profesní rozkvět. Závěr července může přinést pochybnost, jestli se léto ve své kráse před vámi kdesi neukrylo. Vydržte. Nástup srpna bude bouřlivý a nenechá vás napospas vnitřním pochybnostem. Hned jak vykročíte, už se k vám bude natahovat silná mužská paže. Srpnové dny si vaše srdce omotají kolem prstu. Nikdo nebude pochybovat o tom, že jste divoká a v jádru nespoutaná žena. Nejenom v lásce, ale i v domácnosti objevíte vlastní netušené vlohy. Letos také budete experimentovat s marmeládami a nakládaným ovocem.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Vrátí se vám naděje a radost

    Pomalý rytmus jako by skoro nechtěl odstříhávat dny do vaší dovolené. Začátkem července se váš sen promění v realitu a romantický příchod prázdnin vás z gruntu promění. Léto budete mít nabité a překvapí vás nečekaným vzplanutím smyslů. V pracovní sféře ale zůstanete při zemi. Červenec vás zatlačí mezi rutinu a povinnosti, které někdo jiný opominul. Lavina nezasloužených úkolů vám chvílemi může přerůstat přes hlavu. Bude ale stačit víkendová cesta za hranice a hned se vám vrátí naděje a radost. Nejsložitější situaci budou mít v červenci ženy narozené mezi 2. – 5. lednem. Balancování mezi mocí a bezmocí se pokusí vtisknout vám jednu vrásku navíc. Situace přesto nebude bezvýchodná. Ve chvíli, kdy odmítnete roli oběti s fatalistickým pohledem na svět, máte vyhráno. V srpnu se oklepete a konec měsíce vám ukáže, jak silná a skvělá jste.

     

  • 11.

    Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Najdete poklad

    Finančně i pracovně náročnější bude druhá polovina června a taky srpen. Ocitnete se na vážkách a v podstatě úspěšný rozjezd tím sama pro sebe dokonale zpochybníte. Uklidněte se a nemějte nervy, protože nic není dopředu ztraceno. Oporou vám budou Býci, Štíři a Panny. Díky nim obnovíte svou víru v úspěch a překonáte počáteční překážky. Kritickými momenty léta budou dny, v nichž se projeví vaše celkové přetížení. Na začátku prázdnin se snažte zařadit do života vysloveně obyčejné věci. K odreagování vám pomůžou procházky, jízda na kole, návštěva kulturních akcí nebo i víkendový seminář. V červnu a srpnu si dejte pozor na úpornost, s níž budete chtít mít vše pod kontrolou. Budoucí vývoj není možné plně předvídat a nekonečné analýzy vás jen zbytečně vyčerpají. Červenec nabídne citovější rovinu. Seznámení, která vás čekají, nezlehčujte. I když se vám navázané pouto nebude zdát příliš pevné nebo vztah zůstane jen v platonické rovině, závěr prázdnin ukáže, že jste našla poklad.

     

  • 12.

    Ryby (21. 2. – 20. 3.)

    Autor: shutterstock.com

    Otevřete dveře do zákoutí vášní

    Příchod prázdnin vám dá jasnou zprávu, kdo vyhraje zápas o vaše srdce. Přelom června a července vás v lásce vynese až na vrchol. Otevřete dveře do neznámých zákoutí milostné vášně. Budete-li se ale držet obecných předsudků, rozkoš neobjevíte. Je na vás, jestli si troufnete chtít víc. Je třeba počítat s tím, že tajné milostné poměry se posunou do vážnější roviny. Co se financí týká, udržujete křehkou rovnováhu. Onen pověstný průvan ve vašich úsporách udělá až nástup dovolené. Ve svých kalkulacích nezapomínejte na své závazky. Expanze, profesní růst, a tedy i lepší finanční pozice, vás čekají až v listopadu. V létě tedy raději myslete na zadní kolečka. Ženy narozené mezi 2. – 6. březnem zaplaví vlna hlubokých emocí. Orientujte se na všechno, co vás vnitřně zahřeje. Slavíte-li narozeniny 7. – 10. března, stojíte na prahu léta, které vám se železnou pravidelností bude házet klacky pod nohy. Ustojíte-li průtahy, bude vítězství vaše. Ženy narozené mezi 11. – 20. březnem čeká inspirativní červenec, který je posune o velký kus dál. 

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz