Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Velký horoskop na září: Panny zvládnou nemožné a Štíři budou zodpovědní

/
  • (shutterstock.com)
    1. září 2017 ● 06:00

    Co si pro vás přichystal osud na září? Komu se bude dařit na všech frontách a koho čekají v životě překážky? Přečtěte si svou předpověď na celý měsíc!

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

    Milí Berani, v září se nevyhnete pracovnímu náporu, protože to ale dokážete brát s humorem, úspěšně odoláte tomu, aby vás pohltil stres. Ve společnosti budete poměrně oblíbení, vždycky totiž najdete způsob, jak pobavit všechny bez rozdílu věku. Koncem měsíce vás čeká nepříjemné soudní jednání nebo komplikace na úřadech. Všechno vás tlačí k tomu, abyste se věnovali sebevzdělávání, vám to ale připadá zbytečné.

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

    Milí Býci, připravte se na řadu nepříjemných zkoušek. Osud se zkrátka rozhodne prověřit, zda jste se poučili z některých nedávných událostí. V této výzvě uspějete na jedničku. Dávejte si velký pozor na to, kdo vám sděluje jaké informace, než je předáte dál, dobře si ověřte jejich pravdivost. Ke svému okolí se budete chovat laskavě a citlivě, nepříjemné pravdy dokážete sdělovat s maximální ohleduplností.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

    Milí Blíženci, po pracovní stránce to bude v září tak trochu na střídačku – jednou budete nahoře, podruhé zase dole. Vy jste ale rození bojovníci, proto se s tím poperete se ctí. Budete pociťovat neklid a zmatenost i v rutinních záležitostech se najednou můžete cítit poněkud nejistí. Chybějící nadhled i potřebný odstup od okolního dění způsobí, že nesprávně zhodnotíte jistou situaci, což vám přinese jen potíže.

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

    Milí Raci, příznivé konstelace náhle zmizí a osud vám začne ukazovat spíš svou odvrácenou tvář. Díky tomu se obnoví váš smysl pro povinnost a uvědomíte si, že momentálně rozhodně nemůžete spoléhat na štěstí. Najednou vám půjde práce pěkně od ruky a nic pro vás nebude problém. Koncem září se u vás objeví rozpor mezi tím, co byste chtěli dělat vy a co po vás budou chtít jiní, vy se ale nenecháte ovlivnit.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

    Milí Lvi, v září byste se měli věnovat hlavně takovým činnostem, které nevyžadují příliš velkou kreativitu i originální myšlení, tyto schopnosti totiž u vás budou značně potlačeny. Naopak každodenní rutina vám padne jako ulitá. Koncem měsíce se dostane do hry vaše bujná fantazie, která vás přivede do nejedné prekérní situace. Raději se vraťte rychle na pevnou zem, než si zaděláte na nějaký zbytečný malér.

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

    Milé Panny, v práci pojedete jako drak, zvládnete takové množství povinností, na které jindy potřebujete minimálně dvakrát tolik času. Budete nabité energií tak, že se dokážete pohybovat rychlostí vystřelené rakety, vaše okolí na vás ovšem bude vrhat nechápavé pohledy. Koncem měsíce vás ovšem hvězdy razantně přinutí k tomu, abyste trochu přibrzdily, takové vražedné tempo se totiž nedá zvládat příliš dlouho.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

    Milé Váhy, na začátku září se pokuste rychle dokončit všechny činnosti, při nichž se neobejdete bez pomoci druhých, později by se vám totiž lehce mohlo stát, že se tím odmítnou vůbec zabývat. Můžete ovšem také všechny důležitější záležitosti odložit na říjen, kdy budou panovat příznivější podmínky. Dostanete se do několika ostrých pracovních sporů, v nichž budete muset uplatnit svoji skrytou asertivitu.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

    Milí Štíři, neponechávejte nic náhodě a všechny činnosti si zorganizujte doslova do poslední minuty, jinak vám nezbude dost času na to, co byste rádi stihli. Nynější postavení planet vám přinese tolik kázně i zodpovědnosti, že dokážete v průběhu každého dne splnit všechno, co jste si předsevzali. Získáte tak dost volných chvilek, jež můžete věnovat svým blízkým, kteří to jistě uvítají s povděkem.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

    Milí Střelci, budete si muset konečně připustit svoje nedostatky, jinak se v životě vůbec nikam neposunete. Občas se dostanete do situace, kdy plácnete něco nerozumného, a pak si to budete muset u dotyčného osoby dlouho žehlit. Psychicky na tom nemusíte být zrovna nejlépe, proto se nepouštějte do nějakých složitých záležitostí, asi byste příliš neuspěli. Koncem měsíce se automaticky posílí vaše životní vitalita.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

    Milí Kozorozi, nebude vám chybět obrovské vnitřní nasazení, proto se odhodlaně pustíte do pracovních záležitostí, které si žádají perfektní organizaci. Doma se zaměříte především na stavební úpravy a vymyslíte řešení, které za pár korun podstatně zvětší vaše obydlí. Ke konci září se začnete zajímat spíš o umělecké záležitosti, které polahodí vašemu oku a potěší vaši duši. Naučíte se vnímat krásu celým tělem.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

    Milí Vodnáři, v září zaznamenáte několik milých událostí, na které budete později velice rádi vzpomínat. Jinak vás ale čeká jen spousta dřiny za poměrně nevýhodných podmínek. Vám to ale nijak zvlášť nevadí, klidně si počkáte na poněkud lepší astrologickou konstelaci. V posledním týdnu se ale všechno změní, najednou pocítíte obrovské množství energie a s chutí se vrhnete do boje za spravedlnost a solidaritu.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

    Milé Ryby, zřejmě se vám podaří zařídit kariérní postup, o němž byste se neodvážily ani snít. Planeta Mars vám dodá větší dávku bojovnosti, což vám pomůže překonat nízkou míru sebedůvěry. V druhé dekádě měsíce se připravte na to, že budete neustále po někom uklízet a dodělávat nějaké resty, což vás brzy přestane bavit. Na konci září se věnujte pohybovým aktivitám, jež vám pomohou posílit fyzickou kondici.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz