Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ravenův horoskop na duben: Váhy budou prosperovat, Kozorohy čekají citové bouře

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. dubna 2018 ● 09:00

    Láska, práce, peníze, vztahy či polodnost? Známý astrolog Raven Argoni vidí duben docela pozitivně. 

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Od začátku dubna, milí Berani, máte ve svém znamení veledůležité spojení Slunce-Merkur a na konci svého znamení se můžete pyšnit přítomností Uranu. To všechno dohromady znamená, že úspěchy se na vás pohrnou zvláště v oblasti pracovní a obchodní.

     

    O něco horší to bude v oblasti vztahů. Zvláště partnerským vztahům beraní konstelace na začátku dubna 2018 nijak zvlášť nepřejí. Do toho se bohužel počítají i sexuálně citové vazby, kde se rovněž můžete připravit spíše na ochlazení, ale nemůžete za to vy, ani vaše milované protějšky. Z vašeho výsostného znamení se právě přesunula Venuše do sousedního Býka, takže pokud budete chtít něco řešit ohledně vztahů, tak se spíše soustřeďte na vztahy rodinné.

     

    V polovině dubna se do vašeho znamení dostane Měsíc a pokud si plánujete potomka, může dojít i k otěhotnění, zvláště potom, když bude partner narozený rovněž v Beranu nebo v Býku či Štíru a Rybách. Po 20. dubnu se připravte na možné oslabení ve zdravotní rovině, Slunce se přesune o znamení dále do sousedního Býka. Takže pozor na virózy, které kolem nás víří v nepřehledném množství.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Od začátku až do poloviny dubna se budete – a to platí pro všechny Býky - cítit jako první milovníci na divadelní scéně života. Vztahy vám přímo vykvetou pod rukama, zvláště pokud se bude jednat o vztahy s Beranem, Blížencem, Rakem, Pannou, Váhou, Štírem, Střelcem a částečně také s Rybou.

     

    U vztahů s ostatními znameními se mohou objevit překážky nebo zádrhely, které se budou muset překonávat. Určité neshody budou nejvíce patrné ve vztazích se Lvy, Kozorohy a Vodnáři. Tady by se vyplatilo postupovat raději opatrně a dávat pozor na situace, kdy se partner nebo partnerka začnou projevovat úsečně a nevrle, aby z toho nebyla zbytečná domácí válka. Víte, kolik lidí se už nenarodilo jen kvůli tomu, že se jejich potenciální rodiče pohádali v ten nejméně vhodný čas? Tak si na to dávejte pozor zvláště mezi 6. a 9. dubnem 2018.

     

    Velmi dobré konstelace na všechno, co se týká a dotýká partnerství jsou kolem 17. dubna. Až do 22. dubna budete mít mimořádné štěstí na vztahy, automaticky se zvýší vaše charisma, což samozřejmě můžete využít i v oblasti obchodních nabídek a služeb.  V dubnu budete mít dobrou příležitost prodat něco, na co jste už dlouho nemohli najít kupce. Tak si hlavně vzpomeňte, co to bylo.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Začátek dubna 2018 bude pro většinu Blíženců klidný a pohodový. Všechno, co se týká zdraví a partnerství se jeví celkem stabilně až do 19. dubna, tady si dejte trochu pozor na nachlazení, chřipku nebo virózu.

     

    Z hlediska partnerského života budou mít Blíženci mezi 18. a 22. dubnem možnost zažít něco hezkého a příjemného. Čeká na ně nějaké milé překvapení, které srdce potěší a duši zahřeje. Mezi 24. a 30. dubnem si můžete užívat přítomnosti Venuše ve vašem znamení (Venuše bude v Blížencích až do 19. května), takže si můžete urovnat vztahy se svými blízkými i vzdálenými a klidně i s rodinou. Pokud vztah hledáte, tak do konce dubna by to mělo být, jak se říká, pod střechou, pokud nejste příliš spokojení s partnerstvím, budete mít možnost všechno napravit a klidně i začít znovu.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Raci vstoupí do dubna 2018 s pocitem vítězů. Zdraví bude v pohodě, práce bude v pohodě. 20. až 22. dubna proletí znamením Raka Měsíc, který se 23. dubna dostane do Lva a současně i do trigonu s Merkurem v Beranu. Symbolicky to  znamená, že síly vesmíru pracují na tom, abyste se jako Raci v následujících měsících dostali do situace, kdy si budete moct konečně vybrat z celé řady zajímavých pracovních nabídek. O všem se budete rozhodovat od druhé poloviny dubna až do konce tohoto roku.

     

    Mnoho zrozenců v Raku začne v druhé polovině dubna 2018 uvažovat o tom, že by bylo dobré založit rodinu. Je celkem jedno, jestli to bude projev probouzejícího se rodinného pudu nebo na tu myšlenku přijdete s kalkulačkou v ruce, vzhledem k vládnoucím konstelacím se na to dá říct pouze to, že nejlepší chvíle k početí dítka pro vás bude v květnu a v červnu, ale popustíme-li uzdu bezbřehému populačnímu nadšení, tak proč do toho aktivně nezapojit již duben? Takže i v této oblasti máte moje astrologické požehnání.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lvi by si v dubnu měli dát pozor na zbytečné rozhazování peněz a pokud je čekají nějaké investice do podnikání, nebo bydlení, tak by se jim s velkou pravděpodobností vyplatilo alespoň v první polovině dubna zvolit vyčkávací taktiku. Je možné, že za pár měsíců by se vámi zamýšlené investice zhodnotily lépe, popřípadě byste měli možnost levněji nakoupit kvalitnější věci či zboží. Duben je pro Lvy ideálním časem pro plánování a sebevzdělávání. Někdy je dobré, se stáhnout na chvíli do ústraní a šetřit si síly na příhodnější dobu a není třeba se obávat toho, že by to někdo mohl chápat jako porážku.

     

    Pokud plánujete rodinu, tak druhá polovina dubna si o to vyloženě škemrá, čas, který bude kolem 23. dubna je zajímavý i tím, že když byste jako sexuálně aktivní a přičinlivý pár dosáhli oplodnění, budou vám příznivě nakloněné i ekonomické sudičky, takže všechny věci a zařizování kolem hmotného zabezpečení by nedělaly žádné zvláštní problémy.

     

    23. duben je dobrý den na podepisování smluv a klidně třeba i úvěrů, pokud něco podobného budete potřebovat a druhá polovina dubna je vhodná na prodej nemovitosti. Pozor si dávejte na zbrklost a na zbytečné úrazy. Máte ve svém znamení Měsíční vzestupný uzel, který občas dává svým „majitelům“ pocit bravurní nadnesenosti, místo kritického zhodnocení situace si pak snadno řeknete, já to dám, já to zvládnu, vrhnete se bezhlavě do ringu a neštěstí je hotovo.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Panny se v dubnu oprostí od všech omezujících vztahů a podaří se jim navázat vztahy nové, které budou mít mnohem lepší perspektivu a to nejen z optického hlediska. Štěstěna právě v tomto měsíci stojí na jejich straně, a pokud jsou nyní ve svém partnerském či pracovním vztahu nespokojené, tak se před nimi začnou otevírat nové obzory a dostanou pár zajímavých impulzů a nabídek, s nimiž bude dobré si trochu pohrát.

     

    Pannám, které mají rozestavěný dům, nebo byt v rekonstrukci, se podaří s dílem viditelně pohnout a navíc se jim podaří sehnat lepší a stálejší řemeslníky. Zdraví bude v pohodě, komunikace s kýmkoliv nebude váznout a pokud se má něco v životě tohoto krásného znamení vyřešit, tak všechno začne právě nyní, v dubnu 2018. To se samozřejmě týká také záležitostí rodinných i v tom smyslu, že pokud budou chtít Panny založit rodinu a mít zdravé a silné děti, tak proč s tím nezačít právě teď, v dubnu?

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Váhy čeká v měsíci dubnu období celkové prosperity a také přísun čerstvé energie, která jim dá nový vítr do plachet. Komunikace s ostatními lidmi půjde v dubnu 2018 Vahám jako po másle, takže svou překypující kreativitu budou snadno využívat k dosažení jakýchkoliv plánů. Jak na pracovišti, tak i doma by si měly Váhy dávat pozor hlavně na zloděje, který jim nemusí hned ukrást nějakou věc, ale může je připravit o jejich cenný a vzácný čas.

     

    Tím se dostáváme zhruba tak do poloviny dubna, kdy se Váhy dostanou do situace, kdy nebudou vědět, kam dříve skočit. V opozici k Vahám je Merkur, Slunce, Uran a z toho vyplývá, že v polovině a v druhé polovině dubna si Váhy nemusí dělat starosti se zdravím, všechno bude v pořádku. Ve víru ekonomického tance je silně pravděpodobné, že nebude zbývat moc času na soukromí, na partnerství nebo na rodinu, takže všechno, co se týká a dotýká soukromí či „posunování“ hranic ve všech možných partnerských situacích se bude řešit pomalu a váhavě, spíše asi bude lepší nechat všechno, co zasahuje do soukromí, na další měsíce.

     

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Štíři zahájí svou letošní dubnovou existenci efektním vkročením do prvního a druhého dubna, protože přesně o půlnoci mezi prvním a druhým dubnem 2018 vpluje do jejich znamení Měsíc ze sousedních Vah a 3. dubna 2018 v 17 hod. se spojí s retrográdním Jupiterem, čili dojde ke konjunkci Měsíc – Jupiter na začátku třetí třetiny Štíra. V praktickém životě to znamená okamžik, kdy se vám, Štírům, kterým patří tohle znamení, může splnit prakticky každé přání.

     

    Zdraví budete mít v dubnu v pohodě, ale pozor, i když máte ve svém znamení po celý duben retrográdní Jupiter, planetu štěstí, tak nesázejte, nic nevyhrajete. Pouze ve spojení s Měsícem zapůsobí na kohokoliv, s kým se budete bavit tak, že vás bude více vnímat. Pokud budete chtít dosáhnout jakékoliv změny v partnerské oblasti, můžete být docela úspěšní, ale počítejte s tím raději až ke konci měsíce, čili 29. a 30. dubna. Všechno ostatní, jako je práce, splátky, domluva s ostatními, koupě a prodej čehokoliv se bude udržovat bez větších excesů na stabilní úrovni.

     

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Hlavní zájem Střelců by měl kroužit kolem dobré mušky a kolem schopnosti trefit se vždy do černého. Dlužno připomenout, že mezi 3. a 7. dubnem je krajně pravděpodobné, že se muž či žena, narození ve znamení Střelce ocitnou pod tlakem zdánlivě výhodné nabídky, která by se v delším časovém horizontu ve výsledném efektu nemusela vyplatit. Nemusí jít jenom o práci, může se objevit i v oblasti partnerství.

     

    Druhá polovina dubna vám přinese více radosti, méně stresu a také více užitku. Zvláště, když se budete důsledně vyhýbat všem látkám, které otupují smysly. Celý duben budete mít na to, abyste jako zkušení Střelci, téměř ostřelovači, eliminovali ze svého okolí všechny negativní a podezřelé vlivy, které by mohly v budoucnosti jakkoliv narušit rovnováhu ve vašem životě. Pokud plánujete početí dítěte, tak vám budou do ruky hrát všechny okolnosti v posledním týdnu v dubnu. Nezapomeňte si přitom vypnout mobil.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Kozorohové, umíte pojmenovat věci správným jménem? Jak rozeznáte skutečné přátele od lidí, kteří přátelství jenom předstírají? Ve vašem znamení se nachází Mars, Saturn a Černá Luna, což je sestava hodně silná na to, aby ji každý bravurně zvládnul. Mars a Saturn vnášejí do systému pozoruhodné množství energie, která se v praktickém životě projevuje tak, že ji často ani neumíte pojmenovat. Někdy se dá označit jako „motivace“, jindy jako „intriky, závist a pomluvy“ nebo i „touha po pomstě“. Asi by to chtělo hned na začátku dubna nechat ve své mysli proběhnout velkou prověrku lidí, kteří si zaslouží nebo nezaslouží vaši důvěru. Budou vás ovlivňovat – a nechat se ovlivňovat negativně, není žádné velké terno.

     

    Od začátku dubna pro vás nastane období velkých změn a nebudou to změny jen tak ledajaké. Od prvního do sedmnáctého dubna přijdou změny, naznačující „cestu vzhůru“, upevní se zdraví, zvýší se celková kondice a chuť dosáhnout lepších pracovních výkonů. Současně se s nejvyšší pravděpodobností dočkáte ne jedné, ale hned několika zajímavých pracovních nabídek nebo nabídek na pracovní postup, zvýšení platu, popřípadě i na novou práci, pokud vás stará neuspokojuje. Od 18. až do konce dubna nebudete tolik prosazovat vlastní vůli, budete se snažit přizpůsobit ostatním, začnete je poslouchat, když se vám budou snažit něco sdělit a budete opatrnější při podepisování jakýchkoliv úředních a oficiálních dokumentů.

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři se ještě budou po zimě cítit unaveně a je dost pravděpodobné, že ještě zpočátku dubna 2018 na ně dopadnou špatné nálady a deprese. Kolem 9. dubna nejsou pro Vodnáře moc dobré konstelace v oblasti partnerství, je možné, že se pohádají s někým v rodině nebo začnou uvažovat o rozvodu, potom zjistí, že by na tom ekonomicky byli biti jak žito, tak raději setrvají ve svazku manželském a nechají všechno ležet a běžet, jak to běželo a dosud běží.

     

    Co můžete, milí Vodnáři, pro sebe udělat, aby se vám alespoň během druhé poloviny dubna vedlo co nejlépe a měli jste o poznání lepší náladu, než s jakou budete do letošního dubna vstupovat? Konstelace máte dobré na práci, je tam i práceschopnost, štěstí budete mít na kariéru i na cestu za slávou a bohatstvím. V takovém případě zbývá jediné – věnovat se trochu cvičení, lehkému strečinku a sexuální tao-józe nebo tantře. Je to nejlepší způsob jarní detoxikace a upevnění kondice, která by měla být v druhé polovině dubna na základě vynikajících astrologických konstelací už dobrá od podstaty věci. 

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Duben bude pro lidi, narozené v Rybách měsícem pracovním, budou toho mít na starosti tolik, že často ani nebudou vědět, kam dříve skočit – a třeba právě proto nebudou skákat nikam. Přímo ve středu svého znamení mají a budou po celý duben mít planetu snění a zamyšlení Neptun, je to symbol bezbřehé inspirace, ale pozor, může to také souviset s nečekaně se vyskytujícími depresivními stavy a duševní labilitou. 3. dubna se na Rybky usměje štěstí.

     

    Vyšvihnout se nahoru a neubližovat přitom druhým, to je to, čemu se říká nadání a pokud člověk tuto vlastnost má, tak už mu zbývá jen počkat si na vhodnou příležitost, kdy se to může projevit a to je právě to, co by pro většinu nadaných Ryb mělo nastat těsně před polovinou dubna, respektive přesně 13. dubna mezi jednou a druhou hodinou po půlnoci, kdy se ve znamení Ryb setká Měsíc s Neptunem, přičemž tato konjunkce bude v trigonu k Jupiteru ve Štíru a současně se do dalšího trigonu dostane Venuše v Býku a Mars v Kozorohu.  Kromě toho bude druhá polovina dubna 2018 pro Ryby vhodná na rituály na upevnění vitality a zdraví a k tomu jim opět může dobře posloužit magie sexuální.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz