Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ravenův horoskop na červen: Blíženci budou řešit práci, Býci vztahy

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. června 2018 ● 06:00

    Červen otevírá dveře do léta a čaroděj a astrolog Raven Argoni odhaluje jeho tajemství. Na co se moho jednotlivá znamení těšit, A jak vám planetární postavení pomůže v důležitých životních rozhodnutích?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Celkově příznivá atmosféra letošního jara a léta, stejně jako poměrně klidné konstelace speciálně pro Berany budou na všechny nositele tohoto mimořádně aktivního znamení příznivě působit hned od začátku června 2018.

     

    Na první pohled by se mohlo zdát, že se Berani mohou cítit osaměle, až lehce nešťastně, protože nedávno se z jejich znamení přesunula planeta života Uran do sousedního Býka a vzhledem k tomu, že Uran se v Beranu přihlásil k přechodnému pobytu v březnu 2011, uplynulo od té doby už dlouhých sedm let. A za sedm let si zvyknete i na horší partnery, než je Uran, který přece jenom přináší štěstí a jistou míru pohody do větších životních změn, jako jsou změny práce, partnerských vztahů a bydlení. Ale pozor, pro Berany není Uran ještě úplně odepsaný, protože se na začátku listopadu 2018 do znamení Berana retrográdně vrátí a definitivně Skopce, neboli Berana opustí v březnu 2019.

     

    Z hlediska obecně chápaného štěstí bude pro Berany druhá polovina června 2018 lepší než ta první a pokud budou chtít s někým vážně spolupracovat a docílit dobrých pracovních výsledků, tak jako nejlepší spolupracovníci se projeví Raci, Štíři a Ryby.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od začátku června budou mít Býci filosofickou náladu, kterou na své pouti zvěrokruhem přináší uvážlivý Uran. Je docela dobře možné, že kolem jedenáctého června, kdy znamením Býka prolétne Měsíc, dojde většina Býků k nějakému téměř státotvornému nebo životně důležitému rozhodnutí.

     

      První týden v červnu a posledních pár červnových dní se z hlediska kvality času jeví při řešení vztahových otázek a případných problémů jako efektní trefa do černého.

     

    Z hlediska uchování zdraví se letošní červen pro všechny Býky jeví jak seslaný z nebe, je to přímo období klidu a inspirace, nemělo by ani docházet ke zbytečným dopravním nehodám, do kterých by byli zapletení Býci a jejich příbuzní, takže jediný vážnější problém, který se během června může v životní historii šťastného Býka odehrát či vyskytnout je partnerská hádka, která se ale s odstupem času bude jevit stejně nesmyslná jako zbytečná. 

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve znamení Blíženců bude v červnu 2018 docela rušno a stejně tak rušno bude i v jejich životech a osudech. Hned zkraje června se na povrch viditelného spektra starostí začnou hrnout na povrch pracovní vztahy a problémy nebo spíše řešení problémů, spojených s prací, pravidelným příjmem a komunikací.

     

    Kvadratury mezi konjunkcí Slunce-Merkur a konjunkcí Neptun-Měsíc v Rybách, se současným trigonem s Marsem ve Vodnáři jasně naznačují, že uprostřed června 2018 je pro Blížence nejdůležitější aktivita a okamžité řešení problémů. Blížencova pasivita nebo nechuť cokoliv řešit či snaha vyhnout se vběhnutí do ringu by pro většinu Blíženců znamenala fatální chybu, popřípadě i citelnou ztrátu peněz a majetku. 

     

    V polovině června 2018 a zvláště v druhé polovině června se bude pro Blížence více než pro kterékoliv jiné znamení spojovat žhavý princip Slunce, princip ohně a princip informací (Merkur), z čehož snadno vznikne situace, v níž se musí začít soutěžit a bojovat, o zisk, o lepší místo na slunci, o užitečnější informace, o kariéru, o peníze. Zřejmě se tedy, milí Blíženci nevyhnete ani zápolení s intrikami, závistí a pomluvami.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Až do 13. června  mohou Raci mohou využívat skutečnosti, že jim hvězdy budou nakloněny ve všech záležitostech, týkajících se oblasti vztahů, lásky, partnerství, manželství, zakládání rodin a pěstování mileneckých a intimnějších kamarádských svazků.

     

    Druhá polovina tohoto měsíce se bude pro Raky odehrávat nejenom ve znamení vody, ale i práce, peněz, kalkulací ohledně rodiny a bydlení, léta, které začne ve čtvrtek, 21. června a částečně také odpočinku, i když skutečného odpočinku se Raci dočkají až příští měsíc v červenci. Co se týká vztahů a vztahových záležitostí, které jsme si připomněli hned v souvislosti s první polovinou června 2018, tak to se všechno hladce dořeší téměř jakoby samo od sebe.

     

    V druhé polovině června, když budete řešit nejednu pracovní otázku, související s brigádnickou, podnikatelskou, popřípadě výdělečnou činností, si dejte pozor na návrhy a nápady, které nejsou z vaší hlavy.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od prvního až do 13. června 2018 nebudou muset zrozenci ve znamení Lva v podstatě nic jiného řešit, než třeba, kam si půjdou večer sednout a co si dají k jídlu.

     

    Venuše s sebou kromě hromady různých kladů nese i zpochybnění klasických hodnot a často i nutnost přehodnocení něčeho čemu jsme dlouho a bez výhrad věřili. 16. června 2018 dojde na začátku Lva ke spojení Venuše a Měsíce, k němuž se přidá i vliv Měsíčního vzestupného uzlu, což znamená, že se s velkou pravděpodobností objeví něco jako nutnost symbolicky proskočit hořícím kruhem. Jako na potvoru je přesně v opozici k Venuši a k Měsíci Mars ve Vodnáři, (v konjunkci s Měsíčním sestupným uzlem), který říká, že ženy ve znamení Lva budou muset řešit náhle se objevivší či zjevivší se nebo projevivší se problém, související s určitou partnerskou nespolehlivostí u muže, kterému dlouho a bezmezně věřily a pokud se bude jednat o Lvy–muže, snadno se stane, že se náhle propadnou beznaději.

     

    Zdraví by mělo být v pořádku.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žádné jiné znamení, než Panna nebude mít takový přehled o všem, co se děje kolem nás a koneckonců i v nás samotných. Panny nejsou rušené žádnými negativními konstelacemi ani nevhodnými vlivy a mohou se celý červen 2018 věnovat jen svému duchovnímu růstu. 

     

    13.6.2018 se odehraje Nov v Blížencích, ale ani pro samotné Blížence to nebude mít tak hluboký a zásadní význam jako pro Panny, pro něž se v tu chvíli na několik dní otevřou velmi zajímavé pracovní a podnikatelské možnosti. V polovině června se tak Panny mohou snadněji než s ostatními domluvit především s Býky, Blíženci, Raky, Lvy, Štíry, Kozorohy, Vodnáři a s Rybami. 18. a 19. června prochází znamením Panny Měsíc a nastávají velmi silné a užitečné konstelace, týkající se takzvaně „dokončení díla“.

     

    Není to sice příhodná doba na urovnávání vztahových konfliktů, to si Panny nechají až na začátek července, ale všechno, co se týká práce, peněz, prodeje, koupě, půjček nebo i soudů ohledně peněz a vracení půjček, má výborné konstelace, slibující brzké dořešení a oboustrannou spokojenost.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červen 2018 bude pro Váhy zcela jasně rozdělený na dvě poloviny. V první polovině od začátku června zhruba tak do patnáctého června bude v životě a v osudu Vah velmi dobře vycházet všechno, co souvisí se zaměstnáním, pracovními smlouvami, komunikací s ostatními lidmi, partnerské vztahy, pokud budou, tak budou fungovat na jedničku, pokud žádné nejsou a Váhy by si přáli nějaký zajímavý vztah najít a mít, tak ho rychle najdou a většina vztahů se bude jevit od samého začátku slibně.

     

    Zdraví bude celkem OK, ale pozor, může se vyskytnout vyšší míra pociťované únavy, možná si budete říkat, jestli já snad nemám náběh na únavový syndrom, ale všechno je to dílo konstelací, protože když jsou v jakémkoliv směru v disharmonii, tak to často dopadne až tak, že zvony začnou bít na poplach, ale všechno se zase rychle urovná jakoby samo od sebe. Chce to jen trochu studovat kvalitu času a k důležitým rozhodnutím se rozhoupávat pouze tehdy, když udeří ta správná chvíle.

     

    Ve druhé polovině června nejsou pro Váhy žádné zvláštní konstelace ohledně partnerství, je dokonce možné i to, že partnerství, které dosud výborně fungovalo, začne lehce klopýtat nebo se doslova potácet na vratkých nohou. 

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ze všech znamení má v červnu 2018 pouze Štír oficiální právo na dokonalé štěstí, protože uprostřed Štíra visí, jak zasloužený diplom na stěně, planeta míru, smíru, harmonie a štěstí – Jupiter. 

     

    Tento červen  bude ke všem Štírům neobyčejně vlídný a laskavý, nic vyloženě osudově negativního se nestane. Pokud jste něco nestíhali v práci nebo během podnikání, tak to doženete během prvního červnového týdne, pokud jste se s někým v květnu v rámci akce „máj – lásky čas“ pohádali nebo si vjeli do vlasů, všechno se už během první poloviny června vysvětlí a urovná, jestli někomu dlužíte peníze, které jste si od něho neuváženě půjčili, tak mu je alespoň z větší části vrátíte a opět budete kamarádi na život a na smrt, pokud jste si chtěli něco koupit, tak si to prostě koupíte, i kdyby na sůl nebylo (dnešní ekonomika dokáže zázraky, často vyloženě Jupiterské) a okolo 18. června zjistíte, že máte schopnost vidět do budoucnosti, takže můžete pro kamarády a pro známé věštit, číst z ruky, předpovídat počasí, vykládat karty a léčit jakékoliv choroby. 

     

     V polovině června je dobré se odstěhovat, ke konci června je lepší se nastěhovat, pokud tedy řešíte problém s případnou změnou bydliště nebo sídla firmy.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od 1. června až do 24. června budou mít Střelci dojem, že všechno běží tak nějak kolem nich, že se jich nic netýká, někteří Střelci budou mít dokonce pocit, že žijí v jiném vesmíru než ostatní lidé. 

    13. června 2018 mohou Střelci navázat zajímavou známost nebo se mohou, jak se vtipně říká, někam posunout se svým vztahem, který se už dlouho nikam neposunul. I kdyby to bylo směrem k rozvodové síni, ve vztazích je každá změna užitečná.

     

    Střelci, kteří se chtějí přestěhovat z vesnice nebo z menšího města do většího města budou mít během června štěstí na zajímavé náhody, které jim v uskutečnění jejich úmyslu pomohou, zatímco Střelci, kteří se budou chtít přestěhovat ke svému partnerovi nebo k jakémukoliv známému se s velkou pravděpodobností setkají s nečekanými překážkami.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od samého začátku června 2018 je znamení Kozoroha ovlivněno přítomností Saturnu, Měsíce a Černé Luny. 

     

    V první polovině června budou mít Kozorozi krásnou možnost takzvaně si pročistit vztahy, to znamená, že přijde i příležitost, vyříkat si problémy z očí do očí s někým, kdo se o povzbuzení vztahů zatím tiše snažil za zády hlavních aktérů.

     

    Potom bude téměř až do konce června relativní klid i včetně toho, že do osudu či do života nepřijdou žádné nenadálé problémy, nehody, ani náhlá onemocnění a úplně na konci června je možné očekávat, že se objeví nějaká zajímavá pracovní příležitost, tedy nová příležitost, o které jste dosud neměli ani tušení. Přitom ale může být dokonce i z dlouhodobého hlediska docela zajímavá.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Celý červen 2018 bude ve Vodnáři planeta Mars, která má na rozdávání mužskou aktivní energii, použitelnou k uskutečnění plánů, k vzestupu a kariéře.

     

    Každá změna je během června pro Vodnáře změnou k lepšímu. Na začátku června Vodnářem proletí Měsíc, který se na konci, tedy 30. června vrátí a bude na Vodnáře působit jak příval inspirace a nových nápadů. Zvláště těch kladných, týkajících se Vodnářovy práce a kariéry.

    V práci budete rychlejší a výkonnější, takže je i reálně možné, že za své výkony dostanete více peněz či lepší pracovní pozici. 

    Zdraví vám bude v červnu sloužit a fungovat jak hodinky, nic se vám nestane, jen pokvetete, jako červnová příroda. Vodnářky-ženy, pozor na muže, kteří vám budou slibovat krásnou budoucnost za předpokladu, že do nich na začátku budete muset trochu investovat, že vám to pak vrátí. Nic takového totiž nebude fungovat.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ryby v červnu 2018 budou jak ryby ve vodě. Ve vztahové rovině jsou na tom Ryby dobře po celý červen, takže u nich rozhodně nedojde k žádným vztahovým nebo partnerským kolapsům, spíše se dá čekat, že vzhledem ke zvýšenému zájmu o jakékoliv informace, mohou Ryby odhalit něco zajímavého, co se někdo už dlouho snažil skrývat či tajit před společností, před spolupracovníky nebo před veřejností, čili Ryby-umělci a Ryby-investigativní novináři se mohou přibližně tak v polovině června dostat do popředí zájmu.

     

    V druhé polovině června si Rybky musí dávat větší pozor na zdraví, hrozí nenápadná viróza, která se ale může táhnout hodně dlouho nebo se z ní může stát i vážnější onemocnění, takže raději žádné vysedávání v noci na zahradě nebo na ulici u kiosku s pivem.

     

    V pracovní rovině se mohou Ryby dožít během června několika docela zajímavých zvratů, obratů a dokonce i nabídek, ale spíše v kladném slova smyslu, než že by o něco přišly. Zvláště kolem 12. června, kdy bude Merkur přecházet ze znamení Blíženců do znamení Raka a 21. června, kdy z Blíženců do Raka bude přecházet Slunce, je možné, že se Rybky setkají se zajímavou pracovní nebo finanční nabídkou.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz