Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ravenův zářijový horoskop: Beranům se bude dařit v práci, Střelcům ve vztazích

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    3. září 2018 ● 10:18

    Známý astrolog Raven Argoni vás provede prvním podzimním měsícem. Na co se zaměřit a na co si dát pozor? Víc se dozvíte v horoskopu. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zdraví, práce a všechno, co se týká kariéry vypadá velmi dobře. Berani se směle mohou pustit do hledání nových dobrodružství a třeba i do hledání zajímavější práce, zvláště když ta současná už neinspiruje k bezbřehému nadšení. Celkově úspěšnější budou Berani spíše v druhé polovině září 2018 než v té první.

     

    Projeví se to i na celkovém zisku. Pokud vám hned na začátku září nebude všechno vycházet podle vašich představ, nezoufejte, během týdne se to zlepší. Starosti na Berany lehce dolehnou v oblasti partnerství. Snadno se vám stane, že najednou nebudete vědět, jestli vás ten druhý má opravdu rád, popřípadě jestli s vámi ještě chodí nebo už jen odchází.

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Poklidné září, jak ze starých kalendářů, čeká téměř na všechny Býky. Na začátku znamení Býka se tetelí retrográdní Uran, z čehož se dá soudit, že Býci se budou v září stěhovat nebo se dopustí menší či větší rekonstrukce svého obydlí.

     

    To samozřejmě neplatí úplně pro všechny Býky, ale pro ty aktivnější. Pozor si dávejte na bolest kloubů, zvláště pak na zápěstí, ramena a palce na rukou. Konstelace vás nabádají ke zpomalení pracovního tempa, nebojte se, všechno stihnete. Mnoho Býků se může dopustit drobné chybičky v prožívání svého osudu, protože se budou věnovat svým koníčkům a sportu, místo aby se věnovali vztahům a sexu. V opozici ke znamení Býka jsou v září 2018 Venuše a Jupiter, které hovoří o šťastném sexu.

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud vás na poslední chvíli v srpnu překvapila nějaká větší nebo významná změna, přijdou ještě další změny v září. Nebude to pro vás vyloženě klidný měsíc, ale všemi konstelacemi, i těmi bouřlivějšími proplujete s klidným výrazem zkušeného mořského vlka a ze všech cest se opět šťastně vrátíte do klidných vod bezpečného přístavu.

     

    Na letošní září se můžete dívat spíše jako na zdroj vzrušující zábavy a poučení. Víte, že se všichni Blíženci na přelomu srpna a září 2018 stěhovali? No, úplně všichni ne, někteří to stihli už v červenci, ale bylo jich hodně. V esoterice platí, že každé stěhování a přestěhování znamená novou životní šanci, čehož mohou využít i lidé, kteří jsou nemocní. Co bude v září důležitější, lékař nebo dobrý realitní makléř?

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nebude v září šťastnějšího znamení, než je Rak a to i přesto, že se většina Raků bude muset pustit do boje s někým, kdo je zrazuje a pomlouvá. Většina soutěží a bojů se odehraje v rámci řešení pracovní konkurence, ale Raci se ukáží jako rafinovaní a tvrdí bojovníci, kteří si dokáží udržet všechny výhody osobního vítězství na své straně.

     

    Fyzická kondice a zdraví budou v pořádku, žádná nešťastná náhoda se nestane, takže, milí Raci, můžete se plně věnovat sobě, svým osobním úspěchům a cestě za dokonalým partnerským štěstím. Je možné, že se vám k nohám snese několik velmi zajímavých a žhavých vyznání lásky a nabídek na přátelství. Nejenom na fb.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku a ke konci září budete prožívat dilema, jak použít svoji sílu. Zjistíte, že na vás čeká hromada věcí, které by bylo dobré dotáhnout do konce, ale buď se vám nechce nebo na to nemáte čas.

     

    Znamení Lva je z velké části ovládáno Měsíčním vzestupným uzlem, což se dá chápat jako rada od osudu, přinutit se k vyřizování všech restů, hlavně těch, které jsou oficiální, popřípadě souvisejí s úředními smlouvami. Podle celko

  • 6.

    Panna


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Všechny Panny bez výjimky se budou cítit důležitě, protože se v jejich znamení 09.09.2018 odehraje Nov, při kterém se setká Slunce s Měsícem a navíc ještě s Merkurem. Je to konstelace, o níž se všeobecně ví, že je dobrá na zisk, na peníze a na úspěchy všeho druhu.

     


    9. září odpoledne a večer, až do půlnoci¬ se Pannám vyplatí vykonat rituál na úspěch a je možné, že i vlasy jim po zastřižení konečků porostou silnější a hustší. Pokud Panny řeší cokoliv, co se týká partnerství, budou mít v září možnost všechno urovnat k obrazu svému a když budou chtít cokoliv změnit na svém zaměstnání, tak stačí pár dní usínat s pevnou představou toho, co se má změnit – a ono se to změní.

  • 7.

    Váhy


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Finance  budou celkem uspokojivé, zdraví bude sloužit, nejsou před vámi žádné nehody, pojistné události, ani neštěstí jakéhokoliv druhu, ale je možné, že se z jakéhosi záhadného důvodu poškorpíte se svým partnerem. Dejte si na to pozor, osudným dnem se může stát čirou náhodou právě Nov, odehrávající se 9. září, protože, shodou okolností je to den, kdy Venuše opouští Váhy a nezadržitelně se přesouvá do Štíru, kde na ni čeká šťastný Jupiter.

     

    Hry nebeských těles se dají nejlépe interpretovat ve spolupráci s výkladem tarotových karet, mohou tedy ty samé konstelace znamenat pro různé Váhy něco jiného, ale základ bude vždy stejný – pocit ztráty v emocionální oblasti. Na druhou stranu lze čekat peníze, které radostně překvapí, například zapomenutý honorář nebo něco, co když se proplatí zpětně, tak to může způsobit radostný šok.

  • 8.

    Štír


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Mezi znamení, která si z osudového hlediska nemohou v září 2018 na nic stěžovat, patří Štír. Obohacen Jupiterem a Venuší si může dovolit prakticky cokoliv a všechno mu projde. Září je pro Štíry měsícem vhodným pro jakékoliv změny v pracovní a partnerské oblasti.

     

    Pokud jste nad jakoukoliv z těchto změn už delší dobu váhali, rozhoupejte se a začněte jednat, uvidíte, že všechno půjde snadněji, než jste čekali. Připravte se také na to, že lidé ve vašem okolí z vás budou cítit zvláštní energii, charisma a sílu a budou vás žádat o pomoc v nejrůznějších záležitostech, často až tak pestrých, že by si to ani astrolog, píšící pro „ženské rozhledy“ nevymyslel. Pomáhat samozřejmě můžete, ale vždy si dobře rozmyslete komu a proč.

  • 9.

    Střelec


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V první polovině září budou mít Střelci dojem, že nejsou moc dobře vidět, což je důležité hlavně pro Střelce, kteří se živí jako osoby samostatně výdělečně činné, protože jejich hlavní pracovní činností je právě zviditelňování se.

     

    Nevím, jak to chodí u Střelců - ostřelovačů, ale pro většinu běžných Střelců bude během září 2018 dobré, když budou vidět. Říkám to hlavně proto, že v polovině září budou mít Střelci možnost dát o sobě vědět, začnou být aktivní na sociálních sítích nebo se budou seznamovat s novými spolupracovníky, popřípadě se zúčastní nějaké sportovní akce nebo soutěže, což jim do života přinese nové známosti – a může se to projevit i v rovině partnerství a lásky. Takže, využijte pro seznamování všeho, co se využít dá, září je na to jak stvořené.

  • 10.

    Kozoroh


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Prakticky celé září budou Kozorozi ovlivnění silnými planetami, zpočátku Marsem a po celé září Saturnem. Kozorozi toho mohou docela dobře využít, třeba tak, že se pustí do podnikání nebo do nějaké samostatné práce, budou něco prodávat a obíhat a přesvědčovat zákazníky. Mohou být v září natolik čilí a činorodí, že budou kolem sebe zvedat vlny pozornosti.

    Pokud je Kozoroh šéf nebo vedoucí, popřípadě majitel firmy, měli by se zaměstnanci připravit na sérii přesčasů. Kozorozi jako partneři, manželé a manželky budou mít na své partnery vysoké požadavky, které mohou vyústit až do dlouhodobé krize. Když na to ale budete myslet a občas se v rozmachu svého nadšení přibrzdíte, bude všechno v pořádku.

  • 11.

    Vodnář


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zpravidla se na Vodnáře díváme jako na rozverné znamení a i když je pravda, že poslední dobou nemívají Vodnáři dost času pro své kamarády, známé a dokonce ani pro příbuzné, pokud se vám podaří setkat se s nějakým Vodnářem a dát se s ním do řeči, tak s ním zpravidla bývá docela legrace.

    Zdraví u Vodnářů vypadá celkem dobře, pozor si dejte na virózy a nachlazení, přece jenom se do znamení Vodnáře pomalu, ale jistě cpe znamení smůly Černá Luna, která společně s Marsem může znamenat nepříjemné zdravotní výkyvy, naštěstí by se ale jednalo skutečně jen o výkyvy a všechno by zase bylo v pořádku. Práce vypadá stabilně a slibně, tím sice není řečeno, že zrovna práce se stane zdrojem nepřeberného Vodnářova bohatství, ale bude a to je důležité. V oblasti partnerství mohou být problémy, mysl Vodnářova bude roztěkaná a těžko se bude soustředit na problémy kohokoliv jiného.

  • 12.

    Ryby


    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jediné znamení, které má v sobě nadlouho zaseknutý Neptun, nekonečný zdroj inspirace a uměleckého nadšení, jsou Ryby. Zdraví sice vypadá dobře, ale může se snadno projevovat únava, občas mohou být Ryby nevrlé, když po nich někdo něco chce a nedá pokoj, dokud to nedostane. Vzhledem k dlouhodobému působení Neptunu se Ryby budou jevit jako trochu pomalejší, ale i hodně pomalé Rybí reakce na cokoliv se nedají posuzovat jako důkaz chybějící inteligence, jsou to prostě konstelace, které musíme vzít v potaz.

    V umělecké sféře budou Ryby úspěšné, stejně tak mohou být úspěšné v oblasti partnerství. V jiných oblastech by bylo lepší, kdyby raději s nikým nesoutěžily. Ono se to časem změní, ale zrovna letošní září Rybám na čilosti, ani na rychlosti nepřidá.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz