Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Erotogenní zóny podle horoskopu: Čím je zaručeně dostanete?

/
  • Jaké jso vaše erotogenní zony?
    Jaké jso vaše erotogenní zony? (Profimedia.cz)
    26. srpna 2019 ● 11:43

    Citlivá místa, místa, kde dotyk spouští lavinu rozkoše, ale také slabá místa, která nás mohou potrápit. Víte, kde jsou? Ryby jsou footfetiisté,  Váhy milují anál...

  • 1.

    Beran – hlava, vlasy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Berani jsou temperamentní a zaslouží si právem označení „horké hlavy“. Vískání vlasů a masáž hlavy je naopak uklidní a příjemně naladí. V ložnici vám ale odpustí zatahání za vlasy, vášeň je pro ně totiž prioritou.

  • 2.

    Býk – krk a šíje

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pro Býka je důležitá jeho býčí šíje, což znamená, že milují, když je na krk líbáte, foukáte na něj, masírujete, hladíte… a baví je i rizikové hry na škrcení.

  • 3.

    Blíženci – hruď, ramena, paže

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jejich největší erogenní zónou jsou ruce, milují, když jim sajete prsty a líbáte je na ramena. Skvělou předehrou je laskat jim záda a pomalu přejít k pažím.

  • 4.

    Rak – prsy a břicho


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Raci jsou velmi citliví, a pokud se rozruší, často jejich emoce doprovází bolest žaludku, na druhé straně milují polibky na břicho a kolem pupíku. Pro muže i ženy je také významnou erotogenní zónou hrudník a zejména pak bradavky.

  • 5.

    Lev – srdce a páteř


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Citlivou lví zónou je srdce, mohou mít kardiologické problémy, pokud jsou ve stresu, hrozí jim infarkt. Naopak jejich erotogenní zónou je páteř, milují masáže.  Zkuste se prsty, pírkem, nebo třeba kožešinou vydat nahoru po jejich páteři a zešílí slastí.

  • 6.

    Panna: bříško a trávení

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny bývají velmi kritické, pořád usilují o dokonalost,  chtějí, aby všechno bylo perfektní, včetně jich. Potlačují pocity a emoce a platí za to žaludeční neurózou i jinými zažívacími problémy. Jejich erotogenní zónou je pupík, zkuste na něj položit kostku ledu a uvidíte.

  • 7.

    Váhy – ledviny a anál


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy mají často problémy s ledvinami, ledvinovou kolikou se u nich může projevovat i stres. Jejich nejvýznamnější erotogenní zónou je zadeček a anál a to i u mužů.

  • 8.

    Štír – genitálie

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Štíři jsou známí svou vášní pro sex, takže není překvapení, že mají občas problémy s pohlavně přenosnými nemocemi.  Sex milují, nemají zábrany a nemají problém se vzrušit. Jejich největším problémem je spíš, jak se stál nezalétat do románků.

  • 9.

    Střelec – boky a stehna


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Flirtování se Střelcem je jednoduché. Položte mu ruku na stehno, nebo kyčel a kontakt je navázán. Navíc milují i to, že mohou laskat boky svého sexuálního partnera.  Doteky na stehnech zkrátka spouští ve Střelcích sexuální pudy.

  • 10.

    Kozoroh – kolena a kosti

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh je tvrdý jako kost, žene se za úspěchem a za penězi, a možná i to je důvod, proč má problémy s kostmi, koleny a zuby.  Dostat se mu na kobylku není jednoduché, ale kolínko je jeho slabé místo, i pokud se sexu týče. Velmi citlivý je na pokožce zadní straně kolene. Zabere pomalá a smyslná masáž.

  • 11.

    Vodnář – lýtka, holeně a kotníky


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři by neměli zanedbávat cvičení, protože s věkem se zvyšuje nebezpečí vzniku křečových žil. Pokud jde o sex, dávají přednost poloze 69 a laskání lýtek.  Zkuste to a budete ohromení.

  • 12.

    Ryby – nohy


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Předehru zaměřte na chodidla, která jsou považována za nejcitlivější části těla Ryby, které bývají tak trochu footfetišisté. Bohužel, oblasti, které jsou nejvíce erotické, jsou také nejcitlivější, proto se raději přesvědčte, jestli nejste moc hr. Ryby mají totiž sklon na všechno kývnout.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz