Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ravenův horoskop na prosinec: Štíři budou neodolatelní, Lvi si užijí klidu.

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    3. prosince 2019 ● 11:05

    Mág a astrolog Raven Argoni přečetl ve hvězdách, co vás čeká v prosinci. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Již v první polovině prosince budou mít Berani pocit, že v životě nic nefunguje úplně jednoduše. Dočkají se různých drobných zádrhelů snad ve všech oblastech života, kromě zdraví. Z osudového hlediska jim bude zdraví sloužit jak starý dobrý a spolehlivý majordomus v klasické lepší anglické rodině. Největší starostí všech Beranů bude komunikace neboli domluva s ostatními. Trochu to zabolí zejména v rovině partnerské, tady je možné, že se nejeden Beran dočká i toho, že mu partnerka nebo partner naznačí, že nejsou ve vztahu spokojení, a i když by příčin mohla být celá rozpadová řada, Beran si musí jako správný Skopec stát za svým - a neustoupit. Takže rada zní - nemá cenu hledat kompromisy, na konci roku 2019 nastal čas, kdy se Beran musí prosadit a bojovat sám za sebe.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: archiv
    S končícím rokem 2019 je zajímavé, že na samém začátku Býka dominuje retrográdní Uran, který bude retrográdní, neboli "ustupující" až do 10. ledna 2020. Celou tu dobu budou Býci kalkulovat a počítat, jestli se jim vyplatí učinit nějaká vážné životní rozhodnutí, jakým je například změna práce, postup v zaměstnání, rozvod nebo svatba, popřípadě rozvod, korunovaný další svatbou, ale může to být i změna bydliště nebo koupě či prodej nemovitosti. Jsou to všechno věci, které je dobré si důkladně promyslet, takže nezbyde moc času na zábavu, nicméně i ten čas, který zbyde, budou mít Býci pečlivě naplánovaný, rozdělený a posléze i uvážlivě strávený. Naštěstí jsou zde dobré až výborné konstelace na zdraví, takže i když budete dřít jak tažná zvířata, dosáhnete v druhé polovině prosince spokojenosti.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: archiv
    U Blíženců je celkem jasné, že jedno z nejdůležitějších dat v prosinci bude 12.12.2019, kdy se právě v Blížencích odehraje poslední úplněk v tomto roce. Měsíc v Blížencích a Slunce, společně s Merkurem bude ve Střelci. Počítejte s tím, že právě v polovině prosince do vašeho života vstoupí několik velmi zajímavých náhod, z nichž některé se mohou projevit i jako náhody, takzvaně osudové. Začne to jednoduše, třeba se ráno nebudete cítit dobře, tak si řeknete, že raději zůstanete doma a díky tomu se setkáte s někým a může to být i lehce zapomenutý příbuzný, kdo se zrovna jakousi podivnou "náhodou" objeví kolem poledního jako neohlášená návštěva. Nečekané setkání vám pomůže vyřešit problém s hledáním práce nebo s čímkoliv jiným, s čím již dlouho zápasíte.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: archiv
    V račích konstelacích je a bude trochu zmatek, asi by to chtělo v klidu si sednout a lehce se zamyslet, co všechno bychom jako Raci měli mít do konce tohoto roku vyřízené, zařízené, objednané, zaplacené a zcela určitě přijdeme na pár věcí, jako je třeba už půl roku propadlá občanka nebo nezaplacený a již jednou upomínaný účet za telefon, elektřinu či plyn a bylo by docela dobré to všechno stihnout, popřípadě vyřídit  do poloviny prosince. A bude zase klid. Partnerské záležitosti, vztahy v rodině, stejně tak jako vztahy mezi přáteli, budou všechny v pořádku, nic špatného vás nečeká, mohou se objevit drobné zdravotní potíže, ale nikterak akutního rázu, spíše by se to dalo označit jako "doladění" zdravotního stavu téměř k dokonalosti. Do nového roku 2020 vstoupíte s veselou myslí, uprostřed přátel, bujarého veselí a zpěvu.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Všechno, co se dá v životě Lvů označit jako důležité, bude fungovat, v astrologických konstelacích se nedá najít nic, co by vás mohlo ohrozit nebo jakkoliv negativně ovlivnit. Pokud se stane něco nepříjemného, tak by to bylo jen díky tomu, že by se mohl z hlubin minulosti vynořit nějaký váš zavilý nepřítel, kterého jste kdysi veřejně pokořili a ponížili a ještě jste se mu vysmáli za zády do očí nebo nějaký psychopat/psychopatka, kteří jsou schopní a ochotní závidět komukoliv i nos mezi očima, ale čistě z osudového hlediska před vámi nic negativního není a to se týká i úrazů, náhlých onemocnění a nehod, ať už dopravních nebo pádů z oken při vyhlížení Santa Clause. Hlavně toho nijak nezneužívejte, abyste třeba jen tak pro zábavu chodili po zábradlí přes most a v nejlepším pořádku vstoupíte do roku 2020 i s věrným partnerem/partnerkou po boku.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Rok 2019 se pro vás chýlí k úspěšnému konci, což se týká hlavně práce a dosažených pracovních a podnikatelských výsledků. Je možné, že s koncem tohoto roku budete mít zesynchronizované i další pracovní plány, například začátek nové práce nebo nějaký zajímavý a důležitý pracovní pohovor, to všechno dopadne k vaší plné spokojenosti, nic vás nevykolejí a nic nevyhodí ze sedla. V oblasti vztahů je možné, že budete muset zápasit s nějakým vztahem, který byl a stále ještě je buď konfliktní, popřípadě nevyrovnaný nebo nejasný. Pokud jste již delší dobu čekali na vyjádření druhé strany ohledně jakékoliv vztahové nabídky z vaší strany, tak se raději připravte na to, že můžete být reakcí protistrany zklamaní a že řešení speciálně milostných vztahů se vám přenese ještě do roku 2020. Spokojenost vám ale přinesou práce, seberealizace a zdraví.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Zdraví bude sloužit, práce bude, kšefty budou a pokud podnikáte, tak se objeví i zajímavé smlouvy a možná už i smlouvy na rok 2020. Váhy budou mít nejeden důvod ke spokojenosti a to dokonce i ve vztahové rovině, v níž musely tento rok řešit nejeden nečekaný problém. Všechno ale vypadá na vyváženou harmonizaci všech problémů, pouze u straších Vah si dáte pozor na bolesti, které se mohou objevit v rámci přetěžované nebo nerovnoměrně zatěžované pasivní pohybové soustavy, to jsou známé a klasické bolesti kloubů, ramen, kolen, zápěstí a občas i páteře. Asi to bude chtít obzvláště na konci tohoto roku pasivně se věnovat meditacím u televize, nejlépe ve spojení s americkými horory. Všechno bude OK, pouze na Vánoce a na Silvestra je možné, že ještě budete muset být samy, ale s tím už musíte počítat.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Dnes již klasické znamení, u kterého si všichni, i ti, kteří nemají s astrologií nic společného, pamatují, že Štír je znamení, související především se sexem. Samozřejmě tomu nebude jinak ani na konci tohoto roku. Ve Štíru se nachází testosteronová planeta Mars, mužský, čili jangový princip, což dává jasně najevo, že spokojení Štíři stráví zbytek tohoto roku v zajetí společenských akcí a návštěv restauračních zařízení. Společně s ostatními rozvernými znameními, hlavně potom se Lvy, Raky, Blíženci a Kozorohy budou oslavovat blížící se úspěšný rok 2020.

    Vše by mělo proběhnout bez jakýchkoliv závad podle předem připraveného plánu, opět se dá říct, že z osudového hlediska zde nejsou vidět žádné nástrahy, ani pasti, do kterých by Štíři mohli padat.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: archiv
    K nejsilnějším, leč uvážlivým znamením, ať už z jakéhokoliv hlediska bude ke konci tohoto roku patřit Střelec. Má na své straně Slunce a Merkur, je to symbol komunikace, vyjednavačského umění, ale také vůdcovských schopností a schopnosti motivace. Pokud se v prosince 2019 vyskytnou u Střelců jakékoliv zdravotní problémy, tak se budou rychle řešit a stejně tak, kdyby se Střelec nacházel v rekonvalescenci, tak se vše vyřeší téměř skokem. Střelci se budou projevovat klidně a uvážlivě, přesně tak, jak se to ke Střelcům hodí. Je silně pravděpodobné a s tím také musí Střelci počítat, že se na ně celá řada lidí obrátí se žádostí o radu nebo o pomoc. Asi to bude chtít vyšší dávku trpělivosti, ale občas se to stát může - ale i s tím si Střelci s přehledem poradí.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Zodpovědnost, vůdčí schopnosti a ochotu pracovat za poloviční odměnu i ve chvílích volna, to všechno bude prosinec žádat od pilných Kozorohů. V oblasti vztahů se mnoha Kozorohům stane, že se jejich protějšky začnou spoléhat na to, že svědomitý Kozoroh všechno vyřídí a zařídí, tady není žádná obecně platná a jednoznačná rada. Nechte je, neb nevědí co činí nebo se jich rovnou zeptejte, co by dělali na vašem místě a podle toho se potom zařiďte. Je to prostě z větší míry na vás, jak si dokážete prosinec 2019 zařídit, abyste jej netrávili v přískocích mezi plotnou, prací, školou a restauračním zařízením, kde se pravidelně scházejí vaši přátelé. Za vaši snahu po udržení dobrých mezilidských vztahů vám bude odměnou pevné zdraví a životní energie, které budete mít na rozdávání. Dobré datum bude pro Kozorohy Nov 26.12.2019, kdy se v Kozorohu setká Slunce, Měsíc a ještě se k tomu přilepí planeta štěstí Jupiter. Nebude co řešit.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Proplouvání životem v plachetnici za dlouhodobého bezvětří by se dal nazvat existenční styl, který bude platit pro mnohé Vodnáře i v prosinci 2019. Tento rok pro vás nebyl jednoduchý, mohli jste se snažit, jak jste chtěli, mohli jste pracovat od rána do večera, mohli jste si shánět vedlejšáky, ať už v pracovní oblasti nebo v oblasti vztahů - a navzdory veškeré snaze jste si mohli připadat jako, že běháte pořád dokola v jakémsi šlapacím mlýnu. Po úplňku 12. prosince přijde menší zlepšení, takže konce tohoto roku se dožijete poměrně ve spokojenosti a další zlepšení přijdou v průběhu první poloviny roku 2020. Zdraví bude v pohodě, milostné vztahy se budou s blížícím se začátkem roku 2020 lehce zlepšovat.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Celkově se bude váš stav pocitově i reálně zlepšovat. Máte sice ve svém znamení stále ještě Černou Lunu, která obvykle moc radosti nepřidá, ale už se takříkajíc tetelí na konci vašeho znamení a ke konci ledna 2020 se Černá Luna dostane do sousedního Berana - Skopce a Ryby si na dlouhou dobu mohou oddechnout. Budou mít sice ještě nějakou, poměrně dost dlouhou dobu Neptun, ale ten už nemusí přinášet  jen starosti, ale také moře inspirace. Zdraví u Ryb bude klasika, pozor si dávejte na nohy, však to znáte, Ryby a jejich nohy, to je vždycky tak trochu slabina, jinak by se mělo objevit spíše zlepšení jakýchkoliv zdravotní ch problémů. Přátelské, manželské a partnerské vztahy budou v pohodě, takže zřejmě asi budete společně péct cukroví a mlátit kapry po hlavách - i když jako Ryby můžete mít na tohle téma trochu dilema.

    Co vás čeká v roce 2020? Horoskop pro všechna znamení od Martiny Boháčové čtěte zde.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz