Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ravenův horoskop na listopad: Kozorozi, pozor na vztahy

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. listopadu 2020 ● 10:34

    Astrolog a mág Raven Argoni vás provede listopadem. Napilno budou mít Vodnáři, Berani začnou řešit vleklé problémy a zmatky se nevyhnou ani Vahám.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Celkově bude pro Berany listopad měsícem očisty a pokud se toho slova nebudeme bát, i určitého znovuzrození. Všechno, co dosud Berani řešili a nemohli to dotáhnout do konce (my víme, že to bylo díky Černé Luně, která v Beranu, neboli ve Skopci kralovala od února tohoto roku a pletla se hodně do vztahů, do sexu a všech záležitostí, týkajících se společného bydlení) se během listopadu pohne konstruktivním směrem. Neříkám, že se vše dořeší, k tomu asi budeme potřebovat čas nejméně do konce tohoto roku, ale s řadou problémů se citelně pohne směrem k dobrému.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    S Černou Lunou budou nyní zápasit Býci, ale naštěstí se mohou přitom spolehnout na vydatného pomocníka - mají a budou mít ve svém znamení planetu Uran, je to planeta života a důležitých životních rozhodnutí. Je tedy velmi dobře možné, že právě v listopadu dospěje celá řada Býků k důležitým závěrům, týkajícím se oblasti práce a pravidelného finančního příjmu. Pravděpodobně to bude souviset i s tím, že zrovna Býci budou mít trochu potíže, pokud budou hledat novou práci a nový pravidelný příjem. To se samozřejmě podaří do konce tohoto roku 2020, ale bude to s odřenýma zádama, zvláště vzhledem k tomu, že, co se týká dluhů za nezaplacený nájem, tak se nebude nic odpouštět ani mezi nejlepšími přáteli.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nic vám zblízka nehrozí a nic vás ani z dálky neohrozí, i kdybyste se toulali po nocích se psem, vystřiženým z papíru, k čemuž vás zcela jistě nenavádím, jen se snažím zdůraznit, že vám bude přát štěstí, které s největší pravděpodobností jiným přát nebude. Práce vypadá jako celkem stabilní veličina ve vašem osudu, hmotné zabezpečení by mělo fungovat, což je takový základ, který společně s pevným zdravím tvoří betonové základy, na nichž bude vyrůstat vaše životní štěstí a prosperita. Je jasné, že ne všichni Blíženci budou od rána do večera zářit štěstím, ale vzhledem k tomu, že astrologická konstanta stability a spokojenosti je v případě Blíženců nápadně vysoká, zapíše se listopad 2020 do vašich srdcí jako měsíc spokojenosti a pohody.

  • 4.

    Rak

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po celý listopad 2020 se sice ve znamení Raka nevyskytne nic, co by mohlo Raky vyloženě potěšit, ale na druhou stranu se zde též nevyskytuje nic, co by mohlo naštvat ostatní, protože většina osobních útoků, nenávisti a zášti se mezi námi stále více vyskytuje pouze podle jednoduchého pravidla, které praví, že úspěch je něco, co se neodpouští ani mezi nejlepšími přáteli. Takže žádné výrazné úspěchy jako nenápadní Raci, kteří nemají ve svém znamení žádnou zvučnou planetu, ani astrologickou konstelaci raději nečekejte, ale na druhou stranu se můžete spolehnout na to, že během listopadu vám nespadne nic na hlavu, ani nešlápnete na minu, někdy je ale skutečně lepší, být spíše nenápadný, až neviditelný, než aby se pokaždé při vašem příchodu střílelo z děla.

  • 5.

    Lev

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Možná jste si již všimli, že skoro celý tento rok se vyskytujete ve víceméně zamotané situaci  a možná vám i chybí přehled o životních nabídkách, které sice poletují ve vaší blízkosti, ale buď nemáte čas je všechny registrovat nebo jste zaměstnáni něčím jiným. Můžete se v listopadu ocitnout v zašmodrchané situaci, která se bude týkat partnerství, to je otázka, která se může dlouho jevit jako ne zcela do detailů dořešená. Všechno ostatní bude fungovat tak nějak, jak se říká, že si nemáte na co stěžovat, zdraví bude sloužit, práce (i když se nám právě ta práce v poslední době nějak moc nevnucuje) bude také fungovat, prostě bude a příjem také bude, ale nemusíte být zcela spokojeni se svou existencí z takového toho eticko-filosofického hlediska, takže si můžete lámat hlavu nad řešením otázek, jako kdo vlastně jsme, odkud jsme přišli a proč a kam jdeme, i když je fakt, že je někdy lepší dát si dvojku červeného a zkontrolovat, co dávají v bedně.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vztahy, práce, peníze, vztah k nadřízeným a naopak jejich vztah k podřízeným Pannám, to  všechno budete řešit jedno za druhým, jak na běžícím pásu během celého listopadu. Bude to namáhavé, to lze připustit již při letmém pohledu na tranzitní horoskop, kde asi nejdůležitější věcí, hodnou zvýšené pozornosti bude vzdalující se Venuše, což je něco jako jedna smutná a jedna veselejší zpráva. Smutnější část informačního pole lehce naznačuje, že pokud jste měli zájem o vztah s někým, kdo ten zájem s nadšením nesdílel, tak je s nejvyšší pravděpodobností všem nadějím konec, je to něco, jako když vám ujede vlak, tak se taky dost těžko chytá, ale na druhou stranu je možné tuto skutečnost chápat i jako sdělení, že kdybyste si své přání prosadili, již brzy, neboli, jak se hezky česky říká, záhy byste svého rozhodnutí litovali. Stane se.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Být narozen ve znamení Vah, znamená, že se v listopadu budete prodírat životem jak přespolní běžec, když omylem zaběhne do lesa, zarostlého trnitým křovím a hlohem. Bude se vám zdát, že všechno jde pomalu a že se nemůžete s nikým pořádně domluvit, což se projeví v partnerství, promítne se to do profesního života a bude vás to pronásledovat možná i cestou na jakýkoliv větší nákup v supermarketu. Určité pocity nejistoty, které se vás mohou zmocnit, budou pramenit z poněkud neuspořádané pracovní situace, která se ale během listopadu bude dávat do pořádku, takže je zbytečné se nervovat. Pokud byste chtěli pro sebe udělat něco spásného a povzbuzujícího, tak se věnujte tantrickým meditacím, to je věc, která v současných zmatcích (ať už se podíváte kamkoliv) skutečně pomáhá nejvíc.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Letmý astrologický pohled na listopad 2020 dává hned tušit, že Štíři na tom budou až podezřele dobře. Patnáctého se dokonce přímo ve Štíru odehraje svižný Nov, spojení Slunce a Měsíce za příznivé asistence Merkuru, přímo se hned vnucuje otázka, co víc si může kterýkoliv Štír přát? Jednoduše a stručně řečeno si šťastný zrozenec ve znamení Štíra užije listopad 2020, bude mít hezké počasí, bude zdráv a vesel, vyhne se všem vážnějším incidentům, nehodám a neštěstím. Změny se mohou v životech Štírů též vyskytovat a speciálně na listopad připadají v úvahu změny v rovině pracovní a změny v bydlení. Takže, kdyby se náhodou typický Štír chtěl v listopadu stěhovat nebo by hledal novou práci, tak konstelace k tomu bude mít výborné.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Střelců si na listopad 2020 musíme zdůraznit všechno, co se týká financí, peněz, práce, odměn a podnikání. Je možné, že se celá řada Střelců dostane, samozřejmě ne vlastní vinou, do finančně krizové situace, která se bude muset co nejdříve řešit. Nájem nepočká, půjčky nepočkají, lichváři nepočkají, exekutoři jsou též stále nervózní a současně až nápadně zdraví. Kdyby se celý národ skládal z nejbohatších Čechů, soudců, žalobců, majitelů bytů a bank a exekutorů, tak máme reprodukční číslo na úrovni jedné setiny a o žádné pandemii bychom ani nevěděli. Ale to už je osud, prostě tomu tak není, takže, jak to tak podle Měsíčního sestupného uzlu vypadá, budeme se muset občas začít starat i o sebe, nejenom o ty druhé, což je poselství listopadu, které platí hlavně pro Střelce.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
     Činorodí, aktivní a hbití, tak by se dala charakterizovat většina Kozorohů, pobíhajících vůkol v rámci listopadu 2020. Nejdůležitější jsou vždy peníze a ty vypadají vzhledem ke Kozorohům a vzhledem k tomu, že se jeden z nejproblematičtějších posledních roků pomalu chýlí ke konci, celkem dobře, takže, i kdyby se ostatní báli, že o něco přijdou, vy se bát nemusíte, o nic nepřijdete, což v podstatě platí i pro další důležitou věc, týkající se našich životů a tou je zdraví. Je-li jedinec, popisovaný našimi evropskými horoskopy, pod ochranným křídlem Jupitera, nemusí mít strach, že by jeho životní a zdravotní prosperita narazila, jako příslovečná kosa na jakýkoliv kámen. Dlužno si dávat jen trochu pozor na vztahy, obzvláště na vztahy na pracovišti.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Určité překvapení se může u Vodnářů zničehonic objevit a vyskytnout ve formě náhlé změny, přičemž změnit se může ze dne na den doslova všechno. I to, co se zatím jevilo jako neobyčejně stabilní. Listopad zabušil na vrata a vběhl do arény jako gladiátor, těšící se na boj zblízka. Mnoho Vodnářů si uvědomuje, že mohou ještě do konce tohoto roku nejednu bitku vyhrát, ale také prohrát. Proto bude pro ně listopad měsícem navazování nových sociálních kontaktů a přípravou na závěrečný Armagedon, řežbu nejvyšších, téměř až nadpřirozených bytostí, zastupujících síly dobra a zla. Vodnáři budou mít v listopadu málo času, pokud se s nimi dáte do řeči, zjistíte, že mají i málo peněz a pokud jim budete chtít finančně pomáhat, zjistíte, že na tom nejsou dobře ani časově.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
     Už na začátku listopadu budou mít Ryby v mnohém jasno a mnoho věcí budou tušit dopředu, takže se rozhodně vyplatí, když něco nebudete vědět, ale budete znát nějakou Rybu, jít se zeptat. Nad Rybami visí Neptun, posvátná planeta vědění, tušení a částečně také hysterie z budoucnosti. Ryby jsou a budou nadány umělecky a filosoficky. V jejich životě nebude mnoho změn, spíše by se dalo očekávat, že budou na jakékoliv průrazné změny opatrné - a budou mít pravdu. Nebudou chtít nic kupovat, ani prodávat, nebudou chtít nic měnit na svých partnerských vztazích - a budou mít pravdu. Pokud budete chtít spolupracovat s nějakou Rybou, musíte k tomu přistupovat opatrně a pozor na symboly - raději před nimi ani nejezte rybí salát.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz