Online chat
Kde koupit Vaši knihu, kdyz na webu bez vydavatele se nelze zaregistrovat? (Radka)
Foto
Ozvěte se mi na raven.argoni zavináč seznam tečka cz, pořešíme. Jinak díky za pozornost, co jsem zvládl, to jsem zvládl, jak vždy říkám, dělám, co mohu, dotazů je avšak desetkrát více, tak zase příště. Raven
Dobrý den pane Ravene, v našem klubu jsou nyní špatné vztahy. Zlepší se nebo se klub může na základě vzniklých problémů i rozpadnout? Bylo by to dobře? Děkuji za odpověď. (Jirka)
Foto
Může se i rozpadnout.
Byli jsme "kamarádi s výhodami", ovšem já byla zamilovaná. Pak se přítel odmlčel. Nyní jsme se zase setkali (přiznám se, že z mého popudu), ale přítel mě už chce prý pouze jako kamarádku "bez výhod", i když mu podle jeho slov i chování na mě záleží. Jinou známost tvrdil, že nemá. Budeme si zase bližší nebo už zůstaneme pouze kamarády? On 15. 3. 1975, já 30.6. 1968. Děkuji!!("kamarádka")
Foto
Budete už jenom kámoši. Je tam jiná žena.
Milý pane Ravene, můžete mi říci, jak se bude do budoucna vyvíjet moje podnikání? Přežiju stávající těžké období? Mohu očekávat, že budu úspěšná a že se mi povede zlepšit finanční situaci? Moc Vám děkuji. Mějte se moc a moc hezky...(Hanka)
Foto
Obecně na podnikání a na práci jako takovou objevují docela dobré karty, tady už bude záležet jen na vás, jakou strategii a na jakém poli zvolíte.
Dobrý den pane Ravene,chtěla bych se zeptat jestli se mám přestěhovat k mému příteli. Děkuji Jindriška (Jindriška )
Foto
Na vašem místě bych to uvážil, kdybyste z toho něco měla, například byste mohla pronajmout svůj byt nebo ho prostě za peníze někomu poskytnout, tak proč ne?
Dobrý den, co říkají kartičky na mé zdraví a pracovní oblast, děkuji mnohokrát za Vaši reakci. Irena(irena)
Foto
Práce bude a zdraví bude sloužit, zdá se vše celkem v pořádku.
A prosím jsem momentálně v karantene, bude vše v pořádku a půjdu brzy do práce? Jak to u mne a v práci vidíte? Jana 19.6.75 (Jana J. )
Foto
Všechno bude v pohodě.
hezký den pane Ravene,chci se zeptat jestli moje výsledky u doktora dopadnou dobře,děkuji(marcela)
Foto
Karty dobré - výsledky dobré, pokud by byly špatné, je ještě možnost, že se doktor spletl.
Má mě rád nebo sebe víc? Manželka (Manželka )
Foto
Sebe víc, o tom nepochybujte.
Moc Vás zdravím! Já 4.11 1965, on 9.10.1974. Střídání fázi - žili jsme spolu již 2krat, v "mezičase" se buď nevidíme vůbec, nebo se intenzivně střetáváme. Proč ta neustálá přitažlivost? Kdy to skončí, prosím? A dovolím si se ještě zeptat na dceru, náš vztah. 31. 8.88 Zazvoní ještě někdy aspoň ten telefon? Mnohokrát děkuji. Krásný listopad, přeji (Eva )
Foto
Spíš asi nezazvoní, ale to neznamená, že by listopad měl být o poznání smutnější.
Dobrý den,před měsícem se se mnou rozešel přítel....úplně si mě bezdůvodně zablokoval na fc.Strasne mi chybí ale pravděpodobně to skončilo z jeho strany.Meli jsme takový volný vztah.Porad cekam,ze se ukáže.(Ilona)
Foto
Přítel má nějaký nový objev a vás hodil přes palubu, zřejmě se už neukáže.
Dobrý den Ravene, ještě jednou bych Vas ráda poprosila, chtěla bych se zeptat kdy u mne vidíte šanci na vztah dlouhodobý? Pripadne kde bych mohla potkat, poznat muže svých snů., spolehlivého..... Ještě bych se chtěla zeptat na syna, nar. 12.9.2005....kam by mohl na stredni školu, zatím vůbec neví, co by jste mu radil? Rozhodne se sám? Děkuji moc za odpovědi. Jana 19.6.75 Rychlá odpověď dotaz(Jana J. )
Foto
Jasně, podíváme na to - šance na vztah budou dobré asi tak v polovině roku 2021 a co se týká syna, tady by bylo dobré, kdyby se rozhodl sám, i když nemá žádné zkušenosti, to je jedno, intuice ho nezklame.
Dobrý den mistře,jsem ráda,že jste tady..Mám na vás tři otázky prosííím.. Myslím na muže beran roč.1957 a nedá mi spát ,jak to dopadne? Budu mít do konce tohoto roku přítele,s kterým strávím zbytek života :) Rýsuje se nová práce..? Děkuji .a přeji klidný podzim blíženkyně 16.6.1972(Blíženkyně )
Foto
Blíženci mají dobré konstelace na partnerství, to souhlasí, Berani ale také, právě se zbavili vlivu Černé Luny, tak budou jak utržení ze řetězu, je tedy zvýšená pravděpodobnost, že se Beran někde zatoulá, pozor na to. Do konce roku budete mít přítele, to ano, ale neukazuje se, že by to mělo být do konce života jednoho z vás. Nová práce se začne rýsovat na začátku roku 2021.
Dobrý den Ravenku jak to vypadá po finanční stránce do konce r.2020? 25.8.70. Pěkný den a děkuji.(Ina)
Foto
Do konce roku 2020 se objevuje karta, zvaná Stabilita, všechno tedy bude OK. Je otázka, jestli bude vše OK i po Novém roce, protože například teď, když člověk neplatí nájem, tak ho z bytu nevyhodí, protože je pandémie, což je svým způsobem výhoda, ale smlouvy platí stále a nekompromisně, nejen do konce roku, ale i nadále, čili prvního ledna má majitel právo dlužníka vyhodit bez ptaní a bez lhůty. Všechny "podpory" a "úlevy" jsou v podstatě jen půjčky, tak pozor na to. Dávat cokoliv jako dlužník k soudu by se možná vyplatilo jen tehdy, když by na to šlo napasovat zákon o jednání proti dobrým mravům (třeba někoho i s rodinou vyhodit na ulici), ale nevím, jestli se na to bude vztahovat jakýkoliv právní odklad. Pozor i na placení MHD, tramvaje ani metro nejsou zadara a kontroly teď budou řádit jak černá ruka, ti doma sedět nemají, naopak budou vybírat pokuty za černé jizdy jako za starých dobrých časů. Vtipné je, že zápis o pokutě má grafickou úpravu stejnou jako zmenšené daňové přiznání, tak se aspoň zasmějete.
Dobrý den,pane Argoni, už pomalu s dcerou ztrácíme naději, že se nám podaří sehnat veškerá povolení k novému skladu.Pracujeme na tom pět měsíců,stálo to neskutečně peněz, pořád se někdo k něčemu musí vyjadřovat, jako kdybychom stavěli hotel. Lepší dobu jsme si opravdu nemohly vybrat. Vše se řeší po internetu,úředníci pracuji home office, s nikým se nedá pořádně domluvit a vysvětlit kde co máme.Posíláme třeba třicetistránkové přílohy a připadáme si ,že jsme stále na začátku. Povede se nám ,nějak v dohledné době,to dotáhnout do konce ? Moc vám děkuji za odpověď.Marcela(Marcela)
Foto
Komplikace jsou a ještě budou. Bohužel se všem těm zdržením nedá vyhnout, jednání s úřady je složitější právě díky tomu, že smlouvy a dohody a půjčky a ztráty z jakéhokoliv prodlení platí stejně jako v době, kdy společnost byla ještě jakž takž zdravá, je to jako když vyměníte nové porsche za starší parní válec a čekáte stejné výkony. Takže to ještě bude stát hodně nervů, ale výsledek by se měl dostavit do konce tohoto roku.
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda-li příští rok přestoupím z jednoho oboru na druhý na Veterinární škole. (Lenka 1998)
Foto
Ano, neměly by s tím být žádné problémy.
Dobrý den jsem ráda že jste zde. Můžu se zeptat zda budu mít příští rok jinou práci? Dekuju(Renata)
Foto
Ano, vypadá to celkem na jistotu, ze které se dá vycházet.
Dobrý den Ravene, prosím koukněte se mi jak to budu mít s chlapama .. jestli se konečně najde ten pravý :) díky Radka ( 50let)(Radka)
Foto
Karty vypadají velmi nadějně, takže se najde i nějaký ten chlap, který by se dal označit jako "pravý" nebo jak tomu sám říkám, "chlap, co po čase tolik nevadí".
Dobry den chtela bych se zeptat na meho mladsiho bratra,najde si nekoho pro zivot a najde si praci?predem dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Inu, jak to tak vypadá, tak i když je mladší, tak se o sebe dokáže postarat.
Krásný Den Ravene, prosím kouknu by jsi mi do karet na tu naši psi holku? Stendo Nechat si ji či ji poslat do nové rodiny. Dekuju. (Jasmina)
Foto
Nechat si ji bude sice hrdinský kousek, ale vyplatí se.
Zdravím vás Ravene, najdu konečně toho pravého? Pokud ano, kdy? Moc děkuji za odpověď. 26.4.1966. V.(Vlaďka)
Foto
První polovina roku 2021 vypadá velmi dobře.
Podari sa mi vyrieši5 moje byvanie ? Ďákujem a prajem krasny deň. Daniela(Danielas)
Foto
Podaří, i když to jde pomalu, tak to jde.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se přestěhuji do nového bytu do města a jestli ke mě chová city jeden muž, na kterého myslím. Jestli je ke mě upřímný.Moc děkuji Anna(Anna )
Foto
Přestěhujete se, to ano, s tím mužem se ale můžete dožít zklamání, pozor na to. Co všechno o něm víte? A co všechno o něm nevíte? Budete spolu na Vánoce a na Silvestra? Už je to za dveřmi.
Prajem krásny deň. Čo čaká našu rodinu?(Mária)
Foto
Karty jsou celkem dobré - dobrá je i budoucnost.
dobře poledne pane Ravene,co pěkného mě čeká v listopadu?nové víno se starým chlapem nebo staré vino s novým chlapem?😋(Katka)
Foto
Spíše to vypadá na nové víno se starým chlapem, pokud budete chtít převléknout železnou košili (zvyku), tak dobrá doba na to bude květen a červen 2021.
Dobrý den Ravene, kdy se vyřeší moje jednání na úřadu a jak dopadne, děkuji moc.(Jana.)
Foto
Mělo by to být v dohledné době a dopadnout by mělo jednání dobře.
dobrý den pane Čaroději,mám naději potkat v listopadu chlapa,že kterého se mi podlomi kolena a spadne brada 😃.kam mi naproti kozorozka78 (kacka-cekacka)
Foto
Tuto naději máte a máte ji poměrně dost dlouho a budete ji mít, dokud toho chlapa nepotkáte, už se to blíží mílovými kroky.
Dobry den,chtela bych se zeptat,jestli ma vztah s mym pritelem cenu?mame spolu dve deti,dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Má to cenu, i když to občas tak nevypadá, zatím by bylo dobré nic na tom neměnit.
Dobrý den, Ravene Zůstat či odejít? Z vesnice do města, Co ukazují hvězdy pro rybicku 8.3 1969 v 13.30 ve Vyškově na Moravě Děkuji Lenka (Lenka )
Foto
Odejít kamkoliv do města - bude to výhodné.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat , kdy se od dcery dočkám svatby a vnoučat. Děkuji mamka(mamka)
Foto
V příštích letech 2021 až 2024.
Dobrý den, Ravene Podaří se mi 28.prosince vycestovat do zahraničí a uklidnit se nebo v tuzemsku někam? Děkuji Lenka (LENKA )
Foto
Ano, podaří. Dobrý nápad.
Hezký den čaroději, kdybych mohla změnit zaměstnání a tím i nárůst financí?Děkuji.(Mar)
Foto
Druhá polovina prosince 2020 a leden a únor 2021.
Ravenku prosim dopadne dobre vyrizeni bremene na pristupovou cestu k nam a sousedum. Je nadeje ze ma sestra da svoleni . Dekuji Marcela(Marcela)
Foto
Možná a je to dost pravděpodobné, čeká vaše sestra nějaké finanční ohodnocení svého rozhodnutí.
Dobrý den, Ravene Kdy se mi podaří urovnat spor se sestrou? Díky Leňa(LEŇA )
Foto
Až jí pošlete nějaké peníze.
Pěkný podzimní den, co zajímavého mě čeká příští rok v oblasti práce,financí a bydlení?Děkuji.(Lvice)
Foto
U Lvů je to celkem jednoduché - využijete všech příležitostí, které se vám nabídnou a budete spokojená.
Zdravím Ravene, Kdyz se odstehuju od manžela, zvládnu vše a bude líp? Po všech událostech, co se nám stali? Nevím jestli to ustojim. Díky Lenka (LENKA )
Foto
Pro vás nyní platí, že kde je odhodlání, tam jsou i dobré výsledky.
Dobrý den, pane Ravene, zajímalo by mě, jak se mi bude dařit v lásce? Jsem narozena 15.9.1992. Děkuji za odpověď (Kája)
Foto
Budete si moct dělat, co chcete, žádné strachy.
Dobry den zustanem po 47leteh s manzelem spolu?(Veronika 65let manzel Tonda 68let)
Foto
Ano a ono by to bylo i lepší.
Dobrý den Ravene. Co říkáte na vztah : ona 23.6.1969 a on 9.7.1973 , případně , jak by jste ho definoval do budoucna. Moc děkuji(Benigna)
Foto
Definovat se tento vztah hlavně na základě toho, kdo bude mít více peněz a kolik těch peněz bude. V podstatě by se dalo říct, že ten, kdo bude relativně bohatší, bude určovat, jak bude vztah probíhat, zatím to vypadá poměrně dobře pro ročník 69.
Dobrý den pane Raven, děkuji za pěkný čtení na listopad pro vodnáře, vždy se trefíte úplně přesně, vztahy, paníze a málo času to jsem já! Mám na vás posbu o radu, jsou to moji dva synové ročník 84,86, půjdou bydlet spolu do pronájmu ? v lednu se musí odstěhovat ze stávajícího, nebo raději každý sám ? oni si moc nerozumí, ale finance dle mého dělají moc, tak jim doporučuji jít spolu. Jak to vidíte vy? Ještě do budoucna může jeden z nich zažádat o městský byt ? je naděje, že to vyjde ? Děkuji ji vám za váš čas a mějte krásné listopadové dny. (Radomíra )
Foto
Správné rozhodnutí je, aby si oba našli společně jeden byt, i když se moc nemusí, finančně to ale bude lepší i do budoucnosti. Potom by měli řešit finance a práci, protože je to nyní číslo jedna, kdyby si hned našli každý byt sám pro sebe, budou mít finanční problémy, bytovou otázku mohou řešit až za rok a bude to výhodné i díky smlouvě, která je také na rok většinou výhodnější i co se týká kauce a podobných věcí. O městský byt žádat je ztráta času, to byste museli mít politicky správné příbuzné, v tom případě byste ale neřešili bytovou otázku v současné době.
Dobrý den,chci se zeptat na mé zdraví a na práci...jak to vypadá do příštího roku?Zlepší se mi mé zdrav.problémy a v práci mám zůstat nebo ji změnit? Děkuji za odpověď.(Ilona)
Foto
V práci zůstaňte, problémy se budou měnit k lepšímu, i když to půjde poměrně pomalu.
Dobrý den, čeká mě změna zaměstnání nebo mám raději zůstat tam, kde jsem? Děkuji předem(Markéta)
Foto
Zůstaňte, kde jste, i když je možné, že nějaké změny se později ohlásí, ale výhodnější je pro vás nyní zůstat.
Dobrý den, zlepší se nám manželství? Děkuji(Petra)
Foto
To nebude tak jednoduché, spíše by byla naděje, kdybyste si našli nějakou tu odbornou poradnu jako je například manželská psychologická poradna. Ve vztahu dvou lidí je vždy na prvním místě sex, pokud jde o partnery, pokud nejde o partnery tak na prvním místě jsou peníze.
Dobrý den Ravene jsem po operaci střev ráda bych se Vás zeptala hlavně na své zdraví zda budu v pořádku a pak na práci . Předem děkuji nar.3.2.1964(Eva)
Foto
Zdravím bude v pořádku, vše se povedlo a práce také bude.
Dobrý den, vyhraji nekdy ve sprtce? Děkuji 😁(Luk)
Foto
Jednoduchá odpověď - ne.
Hezký den Ravene), potkám v dohledné době muže,lásku? Popřípadě kde ho hledat?(Hanka)
Foto
Určitě ano, pokud chcete hledat, tak je celkem jedno, kde začnete, důležité je začít, ono vás to už samo navede tím správným směrem.
Dobrý den, Lenka 80 vidíte u me lásku a jaký bude příští rok, bude pro mě lepší a zdravotne než tenhle? Moc děkuji (Lenka)
Foto
Zdravotně to bude stejné, pravděpodobně trochu lepší, ale může to být i díky tomu, že svou roli zahraje zvyk, láska se může vyskytnout, tady vše bude záležet na vás.
Bude mít můj syn 1988 a snacha 1989 další dítě děkuju.(Míša)
Foto
Ano, s nejvyšší pravděpodobností budou mít další dítě.
Zlepší se vztah s maminkou , mrzí mě že to teď není tak jak to bývalo.(Dcera)
Foto
Promluvte si spolu, jak se říká "na rovinu", pokud se matka vůči vám zatvrdí, znamená to, že s největší pravděpodobností poslouchá nějakého psychopata z rodiny.
Přeji krásný den, Ravene, chtěla bych se zeptat, co ke mně cítí Rosťa? Má mě rád? Budeme někdy víc než kamarádi? Případně co pro to mohu udělat? Velice děkuji za Váš čas!!(Petra)
Foto
Budouocnost vás, zřejmě bohužel, vidí spíše jako kamarády, možná i kamarády s výhodami, jak se říká, ale nic více ani jasnovidným okem nevidět. Možná by pomohlo sednout si a společně si promluvit o budoucnosti, kdyby náhodou Rosťa přece jenom občas uvažoval o budoucnosti společné, tak za jakých podmínek, ale spíše to tam není a nebude.
Dobrý den, přijde mi v blízké době do života láska ? A zvládnu to finančně ? Kozoroh 1979(Vilda 8)
Foto
Kozoroh to nemá v současné době jednoduché, trochu vadí přítomnost Saturnu ve znamení, ale časem se vše zlepší a v průběhu roku 2021 se splní vše, co si přejete.
Dobrý den, jmenuji se Marta(15.8.1969), loni v tuto dobu od nás manžel odešel bydlet k jiné, po 28 letech manželství, vrátí se? (Marta Tu.)
Foto
S velkou pravděpodobností, rovnající se téměř jistotě se nevrátí. Ale bude možné s ním navázat komunikaci, ale těžko říct, jestli to bude k něčemu dobré.
Dobrý den pane Raven, podařilo se mi najít práci a bude doufám stabilní na dlouhou dobu. Chci se zeptat, zda bude rodina v pohodě a zdravá. A zda mne čeká něco pozitivního. Děkuji a pěkný den a hlavně zdraví Marsel (Marsel)
Foto
Práce vypadá dobře, to je samo o sobě dost pozitivní, protože jsme v době, kdy na prvním místě, co by člověk potřeboval k existenci, je stálý příjem a hned potom je zdraví. Karty jsou dobré, takže i zdraví rodiny bude v pohodě, což jsou často samy o sobě dost pozitivní věcí, aby člověk ostatní starosti ani moc nevnímal.
Dobrý den prosím vás prosím najdu v 2021 lásku bude stěhování mimo Jablonec půjdu do rehabilitační ústav? Budou změny v 2021? Moc vás prosím a děkuji kala 1.5.75(Kala)
Foto
Najdete lásku a stěhování bude též v roce 2021.
Dobrý den, Rawe, já a zdraví, prosím...na co si dát pozor ? Děkuji(Iva)
Foto
O tom rozhoduje spíše osud, když je špatný, tak člověk může žít podle návodů a příruček a zasvěcených rad od kohokoliv a hned něco zajímavého chytne. Ale máte dobré karty, takže proklouznete mezi zdravotní Skyllou a Charybdou, jak bájní Argounauté a nic se vám nestane.
Dobrý den, řešíme dědictví a poměrně se táhne.Chtela bych se optat, jestli se to vyřeší do konce roku. Děkuji předem za odpověď.(Lenka)
Foto
Ano, podle karet by se to mělo vyřešit a dořešit do konce tohoto roku.
Prajem pekný deň. Stretnem sa ešte niekedy s Michalom(18.12.1993)? Budem mat možnosť s nim hovoriť? Je to skôr iba taky jeden môj známy. Nič viac. (Slavi)
Foto
Možnost tady je, tedy je vyšší než 50% čili hod korunou (nebo eurem, to je už jedno).
Dobry den.Mam pracovni smlouvu jen do konce roku a bojim se co budedal. Prodlouží mi ji? Dekuji. Ell(Ell 5.1.1970)
Foto
Řečí čísel to vypadá tak 70 na 30, že vám smlouvu prodlouží. Může se ale stát, že dojde k něčemu jako změna firmy, změna majitele, změna čehokoliv, ale i tak by to mělo vykrystalizovat v novou pracovní smlouvu pro vás.
Ovdověla jsem , čeká na mě ještě někde správný chlap děkuju(Míša)
Foto
I když jste v nezáviděníhodné situaci, máte poměrně dost velkou naději na zlepšení, celkové i partnerské.
Dobrý den, zdravim vas, chci se zeptat, jak to u mě vidíte s láskou, financemi a bydlenim? Potkám ještě tenhle rok lásku? Děkuji (Natka)
Foto
Finance asi budete řešit jako první a hned nato vztah, potom si najdete společné bydlení a vše bude v pořádku, akorát to nebude zítra, ale konec tohoto roku a první polovina roku 2021 by vám měla přinést pevné základy vašich životních plánů.
Hezké poledne, jsem 2x rozvedená, vdám se ještě, popř. v jakém časovém horizontu...bydlím v bytě, splní se mi sen bydlet v domečku? Děkuji mockrát, Joha(Joha)
Foto
Ale ano, proč nakonec ne? Nechcete od života nic nadpřirozeného a žádná kletba bohů nad vámi také nevisí.
Zdravím Vás a jsem ráda, že jste opět tu. Má budoucnost na spokojený vztah žena panna a muž střelec? Děkuji za radu. (Maruška )
Foto
Jest syrovou skutečností, že zrovna Panna to má v tomto roce a na začátku roku 2021 trochu těžší, ale řekl bych, že když se Panny více soustředí na svůj život a na své probémy a začne s nimi konstruktivně pracovat, že může dosáhnout poměrně velké spokojenosti.
Dobrý den chtěla bych se zeptat kdy můj syn 1991 a snacha1993 dostanou miminko přes dlouhé pokusy se jim neprovedlo mít vlastního potomka mají za sebou dlouhou cestu papírování testování a teď už jenom čekají děkuju za odpověď.(Babca)
Foto
Pokud skutečně oba dva mimčo chtějí (někdy se stane, že třeba jednoho z nich více baví práce na výrobě potomka, než představa, co by se stalo, kdyby pokus vyšel), tak by se mělo zadařit na začátku roku 2021.
Hezký den, pane čaroději, jak se bude vyvíjet moje finanční situace v následujících měsících? ..je šance na zlepšení..popř.mám si zkusit vsadit?Jana 1966(Jana)
Foto
Nesázejte, teď nemůžete vyhrát v jakékoliv hře a kdyby se z vás stal gambler, tak přijdete o všechno a bude vymalováno. Ale je zde docela slušná naděje, že v rámci pracovních aktivit najdete možnost nebo se vám ta možnost doslova nabídne, jak přijít k většímu množství peněz. Prozradím, jak to děláme my, čarodějové, když potřebujeme na něco peníze (občas se to také stane). Stačí večer dát za okno prázdný porcelánový hrnek, pomodlit se a jít spát. Když se ráno probudíte a hrnek je pryč, tak to znamená, že ještě nenastal čas na to, abyste si pomohla jakýmkolik čarováním.
Dobrý den, zajímá mě výhledově, jestli třeba se také někdy dočkám v životě rodinného štěstí a budu mít svatbu i své děti a rodinu. Poslední tři léta to stálo za starou belu, a tak dobrého moc nebylo. Děkuji Vám.(Tamara)
Foto
Inu, ono ještě i v roce 21 to může stát za novou belu, musíte něco změnit na sobě a na svém způsobu života, i když to zní dost hloupě, skoro jako nasládlá ezoterická poučka, tak v tomto případě je, myslím, zcela namístě.
Dobrý den Ravene, zůstane můj milenec i nadále milencem, nebo se to prehoupne do vztahu? Děkuji. (Marta)
Foto
Podle karet má k vám tento muž jako milenec tak dobrý vztah, že lepší snad ani čekat nemůžete. Ale, víme ze široké praxe, že zhoršit a zmrvit se dá prakticky cokoliv, stačí do toho zasáhnout vlastní vůlí, takže pokud chcete zachovat hezký vztah s člověkem, který vás má rád, tak to zatím nechte běžet tak, jak to běželo dosud. Ono se to občas vyplatí jako univerzální rada prakticky pro cokoliv.
Dobrý den,pane Ravene,mám dluhy díky byvalemu, dvě děti a na vse sama.. Dostanu se zw všeho a budem se mit zase dobře? A nevidíte tam nového partnera? Děkuji (Leňa)
Foto
Tady to vypadá na houževnatou práci na minimálně rok až dva, ale v budoucnosti se rýsuje šťastný konec a koneckonců se tam rýsuje i nový partner. Využijete všeobecného kvasu, který se točí kolem nejrůznějších změn, i tam, kde by je rozumný člověk vůbec nečekal a zřejmě se ani nevyplatí ptát se, k čemu budou dobré, ale u vás to vypadá na celkové dořešení situace, do níž jste se dostala.
Dobrý den pane Ravene, co mě čeká v blízké budoucnosti....děkuji,Janča 1966(Janča)
Foto
To je otázka, která by si zasloužila hlubší rozbor, ale protože máte dobré karty, můžete počítat s tím, že co si naplánujete, tak ve své podstatě vyjde. Zvláště potom, když budete, jak se říká, dělat hlavně to, na co budete stačit, varovné příklady je vidět všude vůkol, zvláště, když člověk zvedne zraky a podívá se nahoru.
Ravenku, prosím, nějak jsem se v životě "zasekla". Na co se mám nyní nejvíc zaměřit, ať se dostanu z toho bludného kruhu. Děkuji moc. (Jana)
Foto
Takhle, nechci využívat chatu na Blesku, abych si dělal reklamu na svou nejnovější knížku, ale v podstatě, i když je hodně obsáhlá, v ní nerozebírám nic jiného, než právě otázku, co má člověk dělat, aby neměl pocit, že tady existuje úplně zbytečně. Není to úplně jednoduché, ale na druhou stranu to zase není až tak složité, že by to bylo neproveditelné.
Dobrý den, vážený Ravene, mám ještě naději na vlastního zdravého potomka? Děkuji Vám za odpověď, Veronika, datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30.(Veronika H.)
Foto
Určitě, o tom není pochyb.
Dobrý den, pane Ravene, zvládnu pečovat o rodiče a strýce, matčina bratra? Přiznám se, je to někdy vysilující, nebydlí úplně blízko, jsem pracující člověk a bojím se, že nezvládnu dělat, co je třeba. Děkuji Vám za odpověď, Veronika, datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30.( Veronika)
Foto
Zatím to vypadá tak, že vše, co musíte nebo vše, co je vaše povinnost, zvládnete, dále to vypadá tak, že určitě existuje v současnosti i nějaká možnost, jak vám s vašimi povinnostmi pomoct, stačí najít to správné telefonní číslo.
Dobrý den Ravene, přítel mě požádal o ruku po 4měsících známosti..vydrží nám vztah, budeme spolu šťastni? Lada(Lada)
Foto
Ale jo, vypadá to docela nadějně, čili dobře.
Milý Ravene, mám dát šanci muži se kterým je to nahoru, dolů. Máme společnou budoucnost. Děkuji za radu. (Martina )
Foto
Dejde na city, pocity, intuici a na pocit určitého bezpečí, který v přítomnosti tohoto muže máte. Jinak, nahoru a dolů to v současné době může jít prakticky s kýmkoli, jeden den ministr, vládce národa, druhý den prodavač dezinfekce.
Dobrý den, vážený Ravene, mám radost, že jste opět v blesku v plné síle. Můžu položit tradiční dotaz? Je už opravdu blízko naše setkání s panem Radkem? Bude to pro oba fajn setkání? Mám raději vyčkat a už se stáhnout ze scény? Děkuji, Veronika, datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30.(Veronika)
Foto
Vyčkejte, stejně teď nemůžete dělat nic lepšího. Hned jak bude opět možnost, aby se pan Radek objevil v Praze, tak se vám ozve, mělo by se to ostatně odehrát tak, že se dříve objeví pan Radek, než Nový rok.
Dobrý den, zlepší se prosím mé finance v dohledné době aspoň o kapánek směrem nahoru. Děkuji(Alinka)
Foto
Spíše bych to řekl asi tak, že ta možnost, zlepšit si své finance tady bude a bude jich několik. Jak kterou využijete ku svému prospěchu, to je už jiná otázka.
Zdravimp.Ravene prima ze jste zde. Povedi me karty ceka me klidny zaver roku. Sejdeme se s detmi. Bude manzel myt v novem roce praci.Diky moc za pripadnou odpoved. Hodne zdravi vam preji.Marcela (Marcela )
Foto
Všechno vypadá dobře, žádná osudová rána na vás a vaši rodinu nedopadne.
Pane Ravene, jsem student, přecházím na jiný obor...dokončím studium?...a ještě by mě zajímal vztah s mým otcem..byl na bodu mrazu, najdeme k sobě cestu, pomůže mi i po finanční stránce? Díky, Marek 1998(Marek)
Foto
Studium dokončíte, není zde žádný osudový důvod, proč neukončit, s tím vztahem s vaším otcem se to asi pronikavě nijak zvlášť nezmění. Nesnažil se váš otec o mladší partnerku? Jen tak pro zajímavost. To by byla dostačující motivace, aby mohla kolidovat s přirozenou motivací pomáhat svému pokrevnímu synovi.
Dobrý den, Ravene. Kdy myslíte, nebo spíše, jak to vidí Vaše karty, a i Vy, kdy by se mohly uvolnit restrikce a trochu zmírnit ty politické tlaky. (Tee)
Foto
Pokud mám zamávat nějakým konkrétním datem, tak vidím poměrně dost velký obrat k lepšímu v lednu 2021. Je celkem dost velkých myslitelů, kteří vidí záchranu společnosti v zavedení minimálního příjmu, to už je potom celkem jedno, co se děje, lidi přežili i dobu, kdy společnost byla prvobytně pospolná a bez elit, takže se celkově do budoucností dívám s optimismem. Všechno bude záležet spíše na individuálním "naladění" každého z nás.
Dobrý den, Ravene, cítil se ve vztahu se mnou nedostatečně? I v oblasti, kterou myslím? Děkuji za objasnění.(Zvědavá)
Foto
Spíše to vypadá, že on sám má na své okolí zbytečně velké nároky, je spíše otázkou, co on sám může vložit do hry a jak to hodnotíte vy. Pokud jste z něho nadšená, není co řešit, pokud nadšená nejste, nehledejte chybu ve svém vkusu.
Dobrý den, přijde prosím otec po novém roce o práci a pokud ano, najde si posléze brzy novou. Děkuji pěkně a krásné dny pokud možno přeji.(Dcera)
Foto
Tady to kupodivu ani nevypadá tak, že by váš otec musel hned po Novém roce přijít o práci, ale nějaká změna se do života vnucovat bude, spíše bych si dovedl představit, že se mu podaří najít si jinou práci nebo jiné zaměstnání a na začátku roku 2021 volně přejde na jiné pracoviště. Vše se může řešit dohodou.
Dobrý den milý Ravene, co mě čeká v lásce?(Maruška )
Foto
Do konce tohoto roku to vypadá na zajímavou změnu, nechte se překvapit.
Hezký den, mám přítelkyni Marii, bydlíme spolu...vydrží nám vztah, budu s ní spokojený? Děkuji, Josef(Josef)
Foto
Tento vztah, čili to, jak se bude vyvíjet a jak dlouho bude ve spokojenosti trvat, se bude odvíjet hlavně podle toho, jak si to sám rozhodnete, v tomto případě je to na vás, nikoliv na osudu.
Dobrý den, Ravene. Mám nového přítele/kamaráda. Zatím se oťukáváme, ale moje intuice se tváří moc spokojeně. Bude se to prosím vyvíjet dobře. Nevím třeba, jestli on to myslí také vážně nebo očekává jen dobrodružství a povyražení. Děkuji moc za zprávu. (Kalyptonka)
Foto
Samozřejmě, že očekává hlavně dobrodružství a povyražení, ale podle toho, jak bude spokojený, bude potom uvažovat o budoucnosti. Není tam zatím žádný jiný závazek, který by mohl narůstající vztah zlikvidovat, například, kdyby byl ženatý a měl pět dětí.
Dobrý den,Ravene.Chtěl bych se zeptat, jestli se vrátí bývalá přítelkyně?Moc Děkuji(Luděk )
Foto
Kdybychom si to řekli na procenta, tak na 95% nevrátí.
Dobrý den pane Ravene,chci se zeptat, jak to u mě vidíte s láskou.. Prijde nejaka v nejbližší době a bude uz trvalejší? Děkuji (Maxí)
Foto
Tady asi bude ještě trochu zdržení, protože ono to obecně vypadá tak, že do konce roku bude celá řada lidí řešit spíše otázky existenční a potom budou myslet na vztahy a to ještě tak, že více lidí bude řešit spíše, jak se říká, ten sex a teprve potom trvalé vztahy. Ale i na lásku, trvalou a věčnou se ve vašam životě dostane, ale zřejmě to nebude do konce tohoto roku.
Dobrý den, podaří se mi prosím najít do konce tohoto roku práci, ve které vydržím a budu spokojená. Děkuji(Tereza M.)
Foto
Práci si najdete, ale ještě to s velkou pravděpodobností nemusí být práce tzv. "do důchodu". Ještě nějaká další změna se v budoucnosti objevuje, ale nebude to nic proti vám.
Zdravím Vás Ravene,nastehuje se ke mě muž, který je v mém srdci? Děkuji za odpověď. (Marta)
Foto
Hm, tady to, bohužel, vypadá spíše pouze na to srdce, takže, i kdyby se nastěhoval k vám do bytu, tak by to bylo na přechodnou dobu.
Pane Ravene, mám přítelkyni 2 roky, požádal jsem jí o ruku...bude svatba, společné bydlení /u ní nebo u mě../..budeme spolu šťastni? Děkuji, Olda (Olda)
Foto
Všechno vypadá docela dobře, karty jsou dobré jak na společné bydlení, tak i na to, abyste byli spolu šťastni, objevují se karty, nesoucí znamení Disků, což znamená, že bude hodně záležet na takzvaném hmotném zabezpečení, které budete schopen pro rodinu vybudovat.
DOBRÝ DEN ,,PARTNER 57 LET SI NAŠEL MILENKU O 18LET MLADŠÍ,,ZUSTANE S NÍ NEBO SE BUDE CHTIT VRÁTIT A MÁM I JÁ NAJIT ŠANCI NAJÍT SI JINÉHO PŘÍTELE DĚKUJI(DÁDA)
Foto
Karty praví, že nezůstane, ale nebude chtít se vrátit, spíše bude hledat nějaký další "úlovek", takže se na to jeho odchod můžeme dívat jako na odchod trvalý. Možnost pro vás, najít si někoho jiného samozřejmě je, nebudete žít ve vakuu a příležitostí kolem vás bude bezpočet.
Dobrý den, Ravene, už ztrácím naději...najdu brzy práci, která vyřeší mou finanční situaci ? Děkuji pěkně.(Věra)
Foto
Nakonec ale práci přece jenom dostanete, viděl bych to tak, možná i na tři měsíce snažení, ale v současné době se musíme spokojit i s tím, že vyřízení záležitostí kolem práce bude trvat hodně dlouho.
Dobrý den pane Ravene,jakou má budoucnost vztah s mužem s kterým se scházíme? Děkuji. (Martina )
Foto
Při vší snaze, na šťastnou budoucnost jako budoucnost páru, který je spokojený a má společné bydlení, to nevypadá.
Dobrý den Ravene, prodávám nějakou dobu své bubny, podaří se mi je prodat, popř.za jakou cenu? Dík Ozzy 1970(Ozzy)
Foto
Tak to nebude jednoduché, tady visí ve vzduchu docela dost velké zdržení, pokud se něco prodalo během 14 dní, tak teď to vypadá na dva až tři měsíce a ještě člověk musí jít s cenou dolů, třeba i na třetinu původní ceny. Ale jsou to pouze odhady na základě karet, ve skutečnosti může zahrát svou roli i dobrá náhoda, tady bych to odhadoval tak na 30%.
Dobrý den Ravene,chtěla jsem se zeptat,jestli mi příjde do života nějaký prima parťák-láska.Jsem nar.5.4.1969..a ještě bych prosila budoucnost vztahu muž 10.4.1973,žena 28.8.1982.Děkuji moc,mějte se hezky a hlavně zdravě.(Beranka)
Foto
Vztah, na který se ptáte a měl by být pro vás, má velkou naději uskutečnit se v první polovině roku 2021, dostanete se do několika zajímavých situací, které povedou k tomu, že se seznámíte s mužem, s nímž si budete rozumět po všech stránkách. Ten druhý vztah má celkem dobrou naději na udržení.