Online chat
Má mě rád v tom smyslu jakém myslím ? Děkuji(Petra)
Foto
Podle karet to vypadá tak, že jste se naprosto přesně trefila přímo do černého. Čímžto končím náš dnešní tříhodinový půlmaraton a budu se opět těšit na další setkání, kdy na vás budou opět mé nečekané odpovědi padat jak blesky z čistého nebe. Raven
Dobrý den. Jdu žádat o hypotéku. Dostanu ji? Děkuji za odpověď (Rut)
Foto
Jestli ještě něco splácíte tak ne.
Milý čaroději, má náš vztah budoucnost, má mě rád? On 24.4.1986, já 19.4.1986 Děkuji velice.(Tlapka)
Foto
I když asi on sám nebude o svých citech vést dlouhé monology, tak karty jsou docela dobré, byla i karta Dvojka Pohárů - karta Lásky.
Krásný den, Ravene :) Jak dopadne dovolenka s mou láskou v srpnu? Chystáme se na společný výlet do Beskyd :) Hrozně se těším a zároveň se trochu bojím :) Děkuji a přeji Vám krásný den.(Hannah)
Foto
Karty dobrý, dovolená dobrá.
Poznala jsem teď někoho nového a chci se zeptat zda za to stojí a má to budoucnost. Děkuji(Sandra)
Foto
Budoucnost nejistá.
Dobrý den,pane Argoni, moc bych vás chtěla poprosit o odpověď- s dcerou provozujeme sklad, kde jsme v nájmu. Od majitele jsme dostaly výpověď a musíme se do konce roku přestěhovat.Po deseti letech bezproblémových vztahů to byl šok. Naše místo potřebuje na parkování kvůli chystaným modrým zónám. Usilovně hledáme, zatím nic určitého nemáme.Podaří se nám něco sehnat? Přestěhujeme se ? Jak to s námi vypadá do budoucna ? Moc vám děkuji za odpověď. Marcela(Marcela)
Foto
U vás to vypadá na řešení "na poslední chvíli", ono kdoví, jak to bude s těmi modrými zónami, tam to zřejmě nedopadne do konce roku tak, jak to představenstvo původně zamýšlelo, stejně tak i s majitelem se pravděpodobně něco výrazně změní, protože jestli má v současnosti od někoho lepší nabídku a vás se "potřebuje" zbavit, tak je pravděpodobné, že nakonec spláče nad vejdělkem. Ale to jsou věci, které by bylo dobré začít řešit v průběhu října.
Prosím, zlepší se mně cukrovka?(Zlatka 59 let)
Foto
Teď ještě ne. Možná v půběhu času od prosínce 2020 dál.
Bude srpen dobrý měsíc co se týče vztahů?(Jana)
Foto
Vynikající.
Dostanu novou práci? Stávající mám vypovědět? Děkuji za odpověď(Dita (5.9.1950))
Foto
Práci si ještě nechte do listopadu zkuste vydržet, vyplatí se to.
Zdravím Ravene, je předpoklad, že se sníží, klidně v horizontu dvou, tří let, s ohledem na současnou situaci cena nemovitostí anebo je to jenom utopie? Děkuji za odpověď.(Eva)
Foto
Utopie.
Dobry den, preji, budu mit do jara penize z polnosti na ucte. DEKUJI(Zuzana)
Foto
Mělo by to vyjít celkem bez problémů.
Milý Argoni, MOC PROSÍM jsem rok po návratu po mateřské opět v práci, budu tam mít lepší vyhlídky anebo mám požádat o zkrácený úvazek? Čeká mě ještě jedna mateřská? Srdečně děkuji!!!(kozorožka (40))
Foto
Ještě to vydržte do září, potom si můžete zažádat o co chcete, budete mít lepší příležitosti ke všemu. Ještě jedna mateřská vás zatím nečeká.
Podari se mi s pritelem uskutecnit nas plan....sen.Odejit do konce rijna do jine zeme a ja otehotnet?(HANA)
Foto
Je to tak padesát na padesát, objeví se ještě nějaké překážky, o kterých zatím nemáte ani tušení.
Zdravím Vás dotaz ohledně práce zůstanu nebo odejdu v tomto roce a jestli se můj přítel rozvede papírově (Šárka )
Foto
Odejdete ke konci roku z práce a najdete si práci novou. Přítel se ještě nerozvede, důvod budou peníze.
Jaky bude srpen po strance zdraví Děkuji(Vladislav)
Foto
V pohodě.
Milý Ravene, snažím se uzdravit z pohybových problémů. Zda se mi, že jsem našla cestu, podaří se mi to ideálně do září? Moc a moc děkuji za odpověď, čekáme na to celá rodina 😙🙂(Hanka)
Foto
Budu vám držet palce, protože se zdá, že cestu jste našla správnou.
Dobrý den. Moc Vas prosím podívejte se na karty jestli už jsem našla muže pro Lásku. Nebo ji najdu později. Děkuji Vám moc. S Laskou (Hvezda)
Foto
Karty praví, ještě to chce tpělivost, přece jenom to bude o trochu později.
Dobrý den,už po několikáte posílám dotaz,ale bohužel nikdy na můj dotaz nedojde a já doufám,že tentokrát se dočkám.Mám dotaz týkající se mého syna nar.22,11,1970 ve 22 00 hod.v Havířově.Má problémy se získáním práce..Jak to dopadne?Děkuji za odpověď S pozdravem Gabriela(Gabriela)
Foto
Z astrologického hlediska má váš syn stále ještě dost ošklivé konstelace ke konci srpna (je tam Černá Luna, Merkur a Slunce), všechno napovídá tomu, že zlepšení nastává od září a října, i když se na nás budou ze všech stran sypat ekonomické problémy, může váš syn právě v tuto dobu najít zajímavou práci.
...miluji ten Váš humor, vždy mi zlepší náladu cokoli, co od Vás čtu...na face, v Blesku, na Vašich stránkách...přeji Vám krásné letní dny. Je už "to" za mnou ? Jsem z "toho" venku ? Děkuji moc. (Anna)
Foto
Na vaši otázku vyšla karta samostatnosti Princ Holí, potom tarotová karta Šestka Diků - úspěch, to se nedá vyložit jinak než úspěch a Princezna Mečů, karta rozhodnosti, Meč vždy rozděluje, řeší, pomáhá (pokud ho tedy máme v ruce)a potom se už jevily spíše karty časové než dějové, tak určitě je to už za vámi, jste z toho venku a máte to za sebou - jestli si to bude myslet i druhá strana, dejme tomu tak kolem 9. srpna (to jsou velmi zajímavé konstelace z astrologického hlediska), to je už trochu jiná otázka, ale nechte to zatím tak, často je konec s menším překvapením lepší konec "bez přídavku".
Dobrý den,vrátí se bývalý přitel zpátky do vzthu.(Zvědavka)
Foto
Ne. Podle karet je už ovlivněný jinou ženou.
Dobrý den, chci se zeptat, zda se máme pustit do prodeje domu. Konečně se nám podaří dostat náš život do "pohody"? Změním práci a nebo se mi naskytne jiná příležitost tzn. něco nového k tomu co dělám? Diky(Adriána (28.5.1975))
Foto
Ne, v žádném případě. Práci budete měnit ke konci roku, o prodeji domu můžete začít uvažovat na začátku roku 2021.
Dobrý den, Ravene, před vánoci v loňském roce nám zemřel tatínek..je to stále moc težkě se smířit s tím, že tu není...zvládne maminka smutek a je zdravotně v pořádku? Moc děkuji... Maminka Eva 1954.(Šárka)
Foto
Zvládnete to všichni, prožíváte takové to období, o kterém se říká, že nejlepším lékařem je čas.
Krásný den přeji, měla bych dotaz na mojí lásku z minulosti. Rozešli jsme se před 10 lety, ted jsme se zase začali vídat, bohužel, mám pocit, že on se za těch 10 let nezměnil, pořád neví, co chce, já už jsem někde jinde.. Mám pravdu? nebo je šance, že nám to napodruhé vyjde? děkuji moc za odpověď(Lucie)
Foto
Nevyjde, není tady žádná šance.
Dobrý den, Ravene... prosím co říkají karty ? Je naše manželství ohroženo jinou ženou |? Děkuji(Dája)
Foto
Není. Žádná žena nemůže ohrozit vaše manželství, rozhodující je pouze a jedině vzájemný vztah, který buď máte dobrý nebo ne.
Milý Ravene, přeji Vám hezký den a moc prosím o zodpovězení mé otázky.. Je to ten osudový, pravý muž pro mě...? Roman 24.4.1986, já Šárka 1986. Moc děkuji za odpověď(Šárka)
Foto
Není osudový, ale na určitý čas, cca do konce roku 2021 by mohl docela dobře vystupovat jako ten "pravý".
Mily Ravene,dcera 1.9.84 je stale svobodna a bez deti.Zmeni se konecne neco?dekuji(mamina)
Foto
Změní, všechno stihne, nebojte.
Dobrý den pane Ravene, mam ještě šanci získat v dohledné době srdce své velmi dobré přítelkyně se kterou jsem prožil nejkrásnější rok svého života? Již jsem ho měl, ztratil jsem ho však díky své nerozhodnosti, hlouposti a zejména mému velkému egu. Jsme stále dobří přátelé, v hloubi duše věřím, že její láska ke mě není ještě úplně mrtvá. Zajímalo by mne, zda mám ještě naději na posun přátelství v partnerský vztah. Moje datum narození je 3.12.75 a přítelkyně 27.2.76. Děkuju za věštbu. Pěkný den (Jakub)
Foto
Velmi zajímavé, tady to vypadá tak, že je ve hře ještě někdo jiný, o kom nevíte nebo nemusíte vědět a ten by tam přece jenom trochu rušil. Je právě otázka, nakolik jste na tom společně dobře, jestli si můžete toho povědět hodně nebo jestli si můžete říct všechno... no dobrá, hlavně teď v tomto období, které se potáhne do konce tohoto roku jí nesmíte říct nic jako "miluju tě" nebo "nemohu bez tebe žít", v tu ránu byste ji ztratil. Vy to můžete naznačovat, ale nesmí to zaznít narovinu nebo jak se říká natvrdo. Možnost "posunu" nastane v říjnu tohoto roku, nastane situace, kdy jí budete schopný pomoct a neříkám, že toho můžete "využít", ale v podstatě můžete.
DEobry den,prosim,ale pravdive,kdy bude mit starsi dcera nejake potomky a tez mladsi dcera?Roky pribyvaji a stale nic.Jak to vidite? Dekuji(mamka)
Foto
Příští rok vypadá už hodně dobře, to je už skoro jistota, zatím to bylo takové to, ano, vypadá to lépe než nijak, ale teď už se to blíží uskutečnění.
Dobrý den pane Raven, jsem ráda, že Vás vidím v Blesku. Kdysi jsem vás poslechla a udělala jsem dobře, nešla jsem do předčasného důchodu, v důchodu už jsem a pracují dál. Chtěla bych ještě vydržet příští rok zvládnu to ještě psychicky ? Špatný kolektiv. Díky za odpověď.(Radomíra )
Foto
Špatný kolektiv se dá zvládnout lépe, než žádný kolektiv. Takže vše vypadá tak, že to ještě příští rok zvládnete a nebudete litovat.
Milý Ravene, strašně moc prosím o odpověd. Syn neodmaturoval z literatury, douám,že ted se připravuje lépe, i když to samozřejmě nemohu moc ovlivnit. Chtěla bych se zeptat, jak to vidí Vaše karty...zda v září bude uspěšný? A také zda se zlepší jeho chování ke mě...je to poslední dobou v období puberty a všeho kolem dost náročné.Děkuji a přeji krásné letní dny. Maminka. syn narozen leden 2001(maminka)
Foto
Samozřejmě karty nejsou zkušební komise, ale jsou dobré, takže bych řekl, že s nejvyšší pravděpodobností konečně odmaturuje a budete to mít za sebou. Kdyby neodmaturoval, tak se z něho určitě stane spisovatel, tak už to na tomto zřeštěném světě chodí. K čemu vědět, kdo napsal Čenkovej děti? Lepší je to prožít, že jo?
Dobrý den, řeším 3 otázky, bydlení, uklidní se situace se sousedy nebo se mám přestěhovat? Dostanu nabídku na jiné zaměstnání? Přijde mi do života muž? Děkuji(Hana)
Foto
Řešení je přestěhovat se, práci můžete řešit během listopadu.
Dobrý den pane Ravene, sleduji Vás a těším se na Vaši věštírnu. Bude mít letos naše dcera Zuzana narozená 31.1.1988 svatbu s dlouholetým přítelem Lubošem. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Miroslav(Miroslav)
Foto
Svatba vyjde, tady to vypadá v pořádku i do dalších let. Pokud se potom budete chtít na cokoliv zeptat, najdete mě na webových stránkách wéwéwé tečka argoni tečka com, tam jsou také různé příběhy, jak to dopadlo a jak to skončilo nebo naopak, jak to dopadlo šťastně a vesele, i když je pravda, že takových případů moc není. Spíše to vypadá tak, že za každý den, strávený zde na Zemi, musíme krutě platit a bojovat. Ale vaše dcera Zuzana to zvládne a Luboš také.
Jake to bude ve vztahu...Jakov 31.8.78 a Renata 31 1.67....ma to nejakou sanci..?.Posune se to dal?...Co to je mezi nami?(Renata Sz.)
Foto
Ajajajaj, tohle vypadá spíše na rozchod. A možná tak tomu bude lépe.
Dobrý den pane Ravene,vůbec se mně nelíbí dceřin partner,se kterým čeká dítě. Jsou mé obavy oprávněné nebo jí tento vztah už konečně vyjde a bude v něm spokojená? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.(mamka)
Foto
Podle karet to bude dobré, pokud se budou hádat nebo mít krize, tak by to bylo i bez dítěte, ale to se všechno dořeší dodatečně.
Čau Ravene, mám dotaz ohledně rodiny. Jde o dědictví po babičce. Mí příbuzní začali být dost akční po její smrti, ačkoliv si na ni X let nevzpomneli,ja jsem se o ni starala. Co od toho čekat? Díky moc a hezký den. 24.2. 1982 (Andrea )
Foto
Rychle na notářství a snažte se získat všechny informace, které by mohly být pro vás užitečné. Ale nic zvláštního od toho nečekejte, zřejmě se už ostatní postarali, abyste neměla zbytečnou práci s dědictvím.
Dobrý den Ravene, měl o mě zájem zadaný muž, ale já ho moc nechtěla, asi to poznal a přestal se mi ozývat. A nyní ho chci, myslíte, že se ozve a bude mě chtít? Děkuji za odpověď a přeji Vám krásný den, marcela.(marcela)
Foto
Buďte ráda, že to máte vyřešené, nic by z toho nebylo.
Milý Ravene, vrátí se ke mě muž, který se zaběhnul k jiné? A má cenu na něj myslet. Děkuji za radu. (Marta)
Foto
Asi trochu smutné, ale nevypadá to na návrat.
Jak bude pokračovat manželství,vydrží ?? Pokud ne,bude můj vztah se ženou,se kterou mám milenecký vztah perspektivní ? Děkuji za odpověď . 14.8.1963 děkuji (Drevorubec)
Foto
Raději bych zde sázel na manželství a všechno statní bych řešil až v dubnu 2021. Jde o takzvanou kvalitu času.
Krasne slunecne dopoledne Vam preji :-) Smim byt prosim tak smela a zeptati se Vas, zda mi osud preje v mem rozhodnuti stat se uspesnou tvurkyni v oblastni psani a literarni tvorby? Dockam se pozitivniho zlomu do konce tohoto roku? Moc dekuji! ;-) (Laksmi )
Foto
Zajímavá otázka, na kterou vám vycházejí dobré karty - spíše bude záležet na tom, jaký obor psaní si zvolíte, čili jako samostatný copywriter se zřejmě neuživíte, ale když si řeknete, zkusím něco napsat třeba pro mládež nebo pro dospělé na dovolené, tak to půjde, chce to prostě mít jasnou cestu, jasný cíl, vědět, co chci, čeho chci dosáhnout - a potom se ukazuje všechno hodně dobré.
Zdravím vás čaroději. Jsem moc ráda, že jste ve vestirne vy. Už déle se scházíme s jedním mužem a chtěla bych vědět, jak bude náš vztah pokračovat. Děkuji za radu. (Maruška )
Foto
Tady to vypadá docela zajímavé, když se rovnou zeptám, jaká jsou nebezpečí, tak se objevuje jiná žena - buď je to žena z minulosti nebo žena, která se ještě objeví na scéně.
Milý Ravene, jak to bude do budoucna s mužem, kterého mám v srdci? Děkuji (Martina )
Foto
Vývoj událostí se začne zviditelňovat na konci roku.
Dobrý den Ravene. Mám v srdci chlapa a ráda bych věděla, co cítí on ke mě. Děkuji za odpověď (Marta)
Foto
Zatím to vypadá tak, že je to spíše kamarád, možná i do deště, ale kamarád.
Seznámím se konečně s novým partnerem, kdy přibližně prosím ? Jestli tedy vůbec . Děkuji 😁 nar. 22.2.1967(Lara)
Foto
Listopad 2021.
Dobrý den, ráda bych si postavila domeček, bohužel finance nejsou,tak sazím sportku,budu mít štěstí a vyhraju větší částku? děkuji za odpověď a přeji hezký den(Marci)
Foto
Na výhru to nevypadá, ale přijdou nové možnosti v průběhu roku 2021.
Mám ráda muže, je to Arab,nevím jestli dělám dobře (Lenka)
Foto
Rozmýšlet, přemýšlet, uvažovat.
Dobrý den Ravene ...přeji krásné léto ...prosím jak to budu mít s bydlením ..zůstanu kde jsem nebo mě čeká stěhování popř. k nějakému příteli děkuji Radka (50)(Radka )
Foto
Zatím ještě možná rok zůstanete, kde jste.
Zdravím vás Ravene, jak bude pokračovat vztah mezi mnou a kamarádem? Posuneme se někam? Děkuji za radu (Martina )
Foto
Zůstaňte na kamarádské bázi a ono se to posune samo v prosinci.
Zdravím Vás pane Ravene.Prosím o radu.Mám diag."tenisový loket"s tím spojené velké bolesti a elektr.léčba ani injekce nepomáhají.Mám jít do chirurgického zákroku nebo by mi pomohlo něco jiného?Děkuji Vám za radu.(Ilona)
Foto
Chirurg vás potíží zbaví. Já sám jsem sice na to vymýšlel různé cviky a uvolňování, protože vzhledem k tomu, že strávím denně za počítačem deset hodin, bych měl nárok na tenisový loket jako nikdo jiný, takže proti tomu musím něco dělat, ale spíše bych řekl, že je to dobré jako prevence. Když už se najednou udělá na lokti viditelná hrča, jako má třeba Boris Becker, tak se to sice ještě dá rozcvičit, ale jak už si člověk na to zvykne a nechá to pár dní, tak už pomůže jedině chirurg. Nebo možná i Jack Rozparovač, ale u toho si ještě nejsem zcela jistý.
Dobry den, udelam na podzim statnice? (Racice)
Foto
Jasně, že ano.
Mám ráda jednoho muže je to Arab nevím jestli dělám dobře (Lenka )
Foto
Asi takhle, ráda můžete mít koho chcete, za to vás ke zdi nepostaví, ale pokud byste chtěla jakkoliv oficiálně spojit svůj život s jeho, tak by bylo nejlepší vydat se na sběr informací, to znamená, že by bylo dobré najít si pár dívek, žen a paní, které pojaly Araby za muže a ptát se na všechno, co vás k tomu napadne. Já sám znám několik žen, které mají muže - Araba, ale i když žijí celkem v pohodě a tak nějak se domluví, tak z původní vášně a touhy obětovat se pro prince z Tisíce a jedné noci už moc nezbývá. Pak je samozřejmě otázka, proč se do toho hrnout?
Budeme spolu s nynejsim partnerem zit a zalozime rodinu? Dekuji(Lenka)
Foto
Žít spolu budete, s rodinou to vypadá na zajímavou změnu v průběhu roku 2021.
Dobry den, budeme mit se soucasnym pritelem miminko? (Leni)
Foto
V dohledné době mimčo zatím ještě není vidět.
Zdravím Vás a chtěla bych se zeptat jak se bude vyvíjet manželká krize a zda se zlepší moje finanční situace. Manžel narozen 3.2. 1962 Já 2.9. 1962 v 23,20 děkuji betty(Betka)
Foto
Vaše manželská krize se bude vyvíjet podobně jako celosvětová hospodářská krize, to znamená, že v září a v říjnu bude kulminovat, potom najdete smírčí řešení, díky němuž přežijete rok 2021. A současně se zlepší i vaše finanční situace.
Dobrý den, pane Ravene. Dočkàm se potomka? Jsou dobré dny, kdy pracovat na početí potomka? Děkuji Vám. Datum mého narození 30.8.1976, v 16:30, Praha.(Veronika H.)
Foto
Srpen je pro vás už i podle data vašeho narození vynikající měsíc k početí potomka.
Dobrý den, ráda bych se optala na to co mě čeká v dohledu 2 měsíců.Děkuji . 19.7.1980 (gabriela)
Foto
Pocitově to bude podobné, jako když jste jela poprvé na horské dráze. Bude to vypadat hrozně, ale nespadnete ani v těch nejkrkolomnějších zatáčkách, ale vyplyne z toho nějaká změna v zaměstnání.
Dobrý den,objeví se v mém životě někdo kdo za to bude stát? Děkuji Martina (27.9.1975)(Martina )
Foto
Ano, objeví, ke konci roku 2020.
Dobrý den pane Ravene, můžete mi prosím říct, jak bude pro mě pokračovat léto a jak to bude v mém zaměstnání? Osoba u které měla spoustu lidí oporu totiž odchází. Děkuji(Andy )
Foto
Podle karet to vypadá tak, že asi budete muset práci ke konci tohoto roku 2020 změnit, jsou to takové ty situace, kdy se vás šéf najednou zbaví, i když se jevíte pro firmu jako nepostradatelná, ale to je u nás zcela normální, takže s tím raději počítejte.
Dobrý den, pane Argoni, pokud se dostane na mé dotazy, ráda bych se zeptala na několik věcí. Přepisuji diplomovou práci, kterou bych potřebovala odevzdat do konce srpna, abych ji ještě stihla odevzdat před odchodem svého vedoucího práce z fakulty - zda to stihnu nebo se práce předá jinému školiteli. Další věcí je, že bych ještě ráda otěhotněla a porodila zdravé miminko, jsem čerstvě vdaná a pokud se to povede, kdy je k otěhotnění vhodná doba a zda to bude kluk nebo holka. V září jdu ke státnicím, složím je na první pokus? Problémy mi dělá partnerova rodina - rodiče a hlavně jejich vnučka, kterou si adoptovali, je dost problematická a sdílíme společné prostory - vyřeší se ty vztahy diplomatickým způsobem nebo to chce čas? Doufám, že mi pomůže týdenní pobyt s etikoterapií. Děkuji za případnou odpověď. S pozdravem Katka - 21.9.1975.(Katka)
Foto
S diplomkou si pospěšte, to by měla být priorita, protože stihnout se to ještě dá, bude důležité, když to také budete mít všechno domluvené, aby i protistrana věděla, co má dělat a na co má čekat, ale mělo by to vyjít. Vhodná doba k tomu, abyste měli kluka bude září a říjen (jako doba početí) a vhodná doba k početí děvčete bude listopad, prosinec 2020. S partnerovou rodinou budete muset pořád něco řešit, tady pomůže jedině rozstěhování. Etikoterapie, proč ne, podle karet to i vyjde, čili se to bude konat, nikdo to nezakáže a vám to pomůže.
Dobrý den.jsem ráda že se vás můžu opět zeptat.ovdovela jsem a ráda bych věděla jestli ještě potkám někoho s kým mi bude dobře jsem rocnik1967 moc dekzju(Míša)
Foto
Odpověď zní ano, samozřejmě, máte v osudu takzvaného správného chlapa, potkáte ho do tří, maximálně do 4 měsíců.
dobře odpoledne pane Čaroději,kouknete,prosím do karet,jestli mě v srpnu čeká milostné dobrodružství nebo jestli konečně potkám chlapa,že kterého se mi podlomi kolena?kam mu vyrazit naproti?dekuji(kozorozka 78)
Foto
Kozorozi to mají obecně trochu složité, protože se v jejich životech v současnosti splétají jak pozitivní, tak i negativní osudové nitky. Z čehož, bohužel zatím nic uspokojivě homogenního nekouká, jinými slovy, současnost je taková, že jak se říká, za pokus to stojí, hurá kamkoliv, kde se něco děje, jako jsou například sportovní aktivity nebo kulturní aktivity, pokud tedy jsou ještě povoleny.
Zdravím Vás. Potřebovala bych slyšet názor/radu. Moje matka se bohužel nezmění a snažit se o její změnu, to jsem již vzdala, takže pro mě je prioritou tak nějak s ní vyjít, ale ráda bych věděla, jestli to cítím dobře, že mi tak nějak do života nepřeje, spíše se mě snaží shazovat, mít vše pod kontrolou a hlavně, aby mi nic dobrého nevyšlo ? Nebo není mi jasné, kdo mi do hlavy v dětství ty hovadiny vsugeroval ? Děkuji za trpělivost.(Kaly)
Foto
Naprosto vás chápu, měl jsem doma to samý. Než jsem pochopil, že moje matka je napřející psychopatická ježibaba, která poslouchá pouze svého psychopatického bratra, tak už bylo pozdě, tady je jediná možnost, tak nějak pro ni udělat vše, co dobrý mrav káže a připravit se na to, že odměnou vám budou jen psychopatické záludnosti, asi jako kdybyste doma pěstovala hada, který se s vámi bude mazlit, ale jen proto, aby si vás měřil, kdy vás bude schopný sežrat.
Dobry den,potkam letos zenu se kterou to bude davat smysl do konce zivota?Dekuji(Petr)
Foto
Když porovnávám jednotlivé měsíce, tak nejlépe vypadá ve smyslu vaší otázky druhá polovina listopadu.
Dobry den Ravene, chtela bych se zeptat, jak to u mne vypada s praci, nejaka zmena k lepsimu? Zmena prace a lepsi plat? A taky jak to vidite s koronou? Jeste jednou dekuji(Luna)
Foto
Změna bude, jak jsme si již řekli, může být k lepšímu, tady není nic, co by tomu bránilo a s tím by byl spojený i vyšší plat, ať už budeme brát koruny, eura nebo kredity... S koronou to vidím na stav setrvalý, nezmizí, ani nová nevznikne, asi jako chřipka nebo dávivý kašel.
Dobrý den, co pěkného mě čeká v srpnu? Potkám správňáckého chlapa se smyslem pro humor a dobrého milence - nejlépe 2v1 :-) děkuji za odpověď(Kačka- čekačka)
Foto
Ano, potkáte, nejlepší příležitost budete mít při nějakých kolektivních aktivitách, tedy rozumných aktivitách, jako je sport, fitko a podobně.
Dobry den Ravene, uvazuji nad odchodem do zahranici, za praci a lepsim zivotem. Chtela bych se zeptat, zdali sa mi to podari. Predem dekuji za odpoved a preji hezky den(Luna)
Foto
Pokud tam máte známé a zajištěnou práci, tak proč ne?
Dobrý den, pane Ravene. Čeká mě nějaká změna bydlení? Děkuji za Vaši cennou i ctěnou odpověď. Zdravím. Datum mého narození 30.8.1976, Praha v 16:30.(Veronika)
Foto
Změna bydlení vás čeká na 100% a když se spokojíte s tím, že by to bylo v průběhu roku 2021, bude všechno v pořádku.
Dobrý den, v srpnu jdu na neurologické vyšetření (plánovaná kontrola), bude vše v pořádku. Děkuji Máňa(Máňa)
Foto
Máte k tomu dobré, harmonické karty, takže chyba by zřejmě nebyla ve fungování nervů. I když na druhou stranu, kdo chce nějakou chybu najít, najde si i test, který ji odhalí.
Dobrý den, pane Ravene. Léto moc poklidné a pohodové nebylo a ani není, takže dle mně koronavirová mánie pokračuje. Co myslíte, bude to na podzim už v cajku, anebo se to protáhne do konce tohoto roku, nebo v horším případě někdy až do první poloviny toho příštího ? (Zvědavá)
Foto
Na tohle bych mohl vtipně odpovědět, jak to mám, proboha vědět? Jsem jenom věštec, nejsem politik, nicméně, zatím to vidím podle svých klientů tak, že kdo si chtěl v klidu užít dovolené v zahraničí, tak si to užil a bylo to super, ostatní si právě nyní užívají (asi to chce jenom vypnout zprávy z "Bohnic"). Jediné, co vám k tomu mohu ještě říct, že září a říjen budou z hlediska světové ekonomiky plné zajímavých překvapení, ale nás, co jsme zažili začátek komunismu v Čechách a vládu Zápotockého, nemůže zaskočit už nic.
Dobrý den, vážený Ravene. Nastane oživení mého milostného života? Třeba s panem Radkem? Děkuji za odpověď. Mé Datum narození 30.8.1976, v půl páté odpoledne v Praze.(Veronika H)
Foto
Nic kromě vzdálenosti a občasné horší kvalitě času vám nebude bránit ve zpestření milostného života. Je pravda, že ještě tento měsíc, i když je zrovna čas dovolených, není ona kvalita času pro vás přímo nejlepší, ale to nic nemění na tom, že karty do budoucnosti (od září dále) slibujjí přímo bombastické shledání, možná to budete mít i s ohňostrojem.
Dobrý den, jsem narozena 6.4.1966, manžel 6.2.1962, budeme mít práci v příštím roce tu samou, kterou máme rádi. Děkuji Róma(Róma)
Foto
Pozor na žhavou současnost, pokud bychom mohli mluvit o špatných konstelacích, které vás mohou potkat během tohoto a příštího roku, tak jsou právě nyní. Dávejte pozor, ať teď, v současnosti neuděláte žádnou chybu a všechno bude OK a práci budete mít tu samou i příští rok 2021.
Dobrý den.Chci se zeptat co mě čeká do roka a do dne....na co se připravit a na co se těšit? Rýsuje se něco významného nebo popřípadě smutného?(17.10.1972)Děkuji za odpověď(Ilona)
Foto
Nemáte v horoskopu, ani v kartách žádné smutné události, které by na vás osudově čekaly, takže se spíše připravte, že budete uskutečňovat v reálném čase své vlastní plány do budoucnosti a pokud si nebudete přát něco, co odporuje přírodním zákonům, tak se vám to splní. Smutné náhody se vám vyhnou.
Dobrý den, bude mít dcera práci svých snů.Děkuji mama(mama)
Foto
Svou roli v tom teď bude hrát jen čas, ale bude. Mluvíme ale spíše o konci tohoto roku a o průběhu roku 2021.
Dobrý den, objeví se prosím u mě v dohledně době vhodný muž/spřízněná dušička. Moc děkuji. (Blíženka)
Foto
Jakožto Blíženka - Blíženec se budete tento rok setkávat u svých potenciálních partnerů s určitou váhavostí, to se vše spraví v průběhu času.
Krásný den, pane čaroději. Jsem zvědavá, jestli srpen pro mě bude lepší, a pak i následující období. Čekají mě lepší časy, protože poslední dva roky to byl docela masakr.(Tamara)
Foto
Viděl bych to asi tak, že masakr se blíží svému finiši, ale v cílové rovince si každý rád zafinišuje, takže konec masakru bych tušil na začátku listopadu 2020. Potom nastane delší období relativního klidu. A v podstatě i lepších časů.
Dobrý den, jaký bude prosím můj vývoj na poli lásky. Nová nebo stará láska ? (Tereza,červen)
Foto
Půjde to "nahoru, dolů a dolů, nahoru", čili nyní skutečně nečekejte žádnou zvláštní jistotu a nehledejte u svého "protinožce" žádnou spolehlivost, všechno se usadí na přerodu roku 2020 a 2021. Může ale s velkou pravděpodobností zvítězit láska stará, která, jak známo jen tak nerezaví.
Dobry den, prosim Vas, jake zmeny mne cekaji v oblasti prace, kariera, lasky. Mohu se tesit na pozitivne zmeny? Polepsim si financne. Dekuji 13.08.1982(Annna)
Foto
Ale jo, viděl bych to poměrně pozitivně, až téměř optimisticky, i když cesta k pracovní kariéře a ke skutečné lásce bude křivolaká a budou i překážky, ale to je všechno spojené spíše s celkovým pojetím tohoto roku 2020, takže do listopadu to budeme brát spíše jako dobrodružství nebo brannou hru. Pak už spadnou roušky, v symbolice rouška znamená "maska", čili ke konci roku už budeme hrát s odkrytými kartami a pro lidi, kteří skutečně něco umí a skutečně něco znamenají bude líp.
Dobrý den, jak nakonec dopadne má letošní dovolená. Odcestuji do zahraničí k moři ? Krásné léto.(Alinka)
Foto
Podle karet to bude buď na poslední chvíli nebo jak se říká naknap, popřípadě to bude spojené ještě s nějakými potížemi, ale mělo by se to podařit, vycestujete a dovolená bude OK. Není žádný důvod, proč by neměla být v pohodě. Uměle vymyšlené důvody nejsou důvody.
Dobrý den, milý Ravene, vím, co chci a jdu si za tím :) Dostanu to? Díky, hezké léto(Iwulenka)
Foto
Dostanete, protože základní předpoklad k tomu, aby člověk něčeho dosáhl, je vědět, co to má být a pokud se představa výsledného efektu blíží realitě, tak už pomalu není co řešit.
Dobrý den, budu mít štěstí a najdu si dobrou práci v nejbližší době, jak to vidíte Vy a Vaše karty ?(Tee)
Foto
V nejbližší době to bohužel nebude, počítejte tak do tří měsíců. Práci si samozřejmě můžete najít už zítra, ale teď ještě by to bylo něco, nad čím občas váhají i Ukrajinci.
Dobrý den, budou se prosím naši nakonec rozvádět nebo to ustojí ? Děkuji a mějte se.(Dcera)
Foto
Hrábnu do karet - a odpověď zní - ustojí. A nakonec se do konce tohoto roku ukáže, že to bylo hodně dobře, že to ustáli, to ještě uvidíte.
Dobry den p. Ravene kedy uz najdem pracu ktora ma bude bavit a budem tam spokojna Dakujem 13.9.1971(Ina)
Foto
Podle všeho to vypadá na období listopad 2020 až leden 2021, to je období, kdy máte zvýšenou afinitu k nalezení dobré práce, která vás bude bavit a dokonce by to mělo být i placené.
Dobrý den Ravene,můžete se podívat,co mě čeká?5.4.1969 A jen krátce vztah muž 10.4.1973,žena 28.8.1982 Děkuji moc,mějte hezké léto(Lenka)
Foto
Čeká vás hezké léto, které si můžete užít, potom asi přijdou trochu potíže v pracovní oblasti, může být i změna jako rekvalifikace a nové pracovní zařazení, zmatky skončí až v průběhu listopadu, potom si budete moct opět užívat života. V tom vztahu, na který se ptáte bude teď hrát roli takzvaná osudová smůla, která se může projevit jako "krize" ve vztahu, v horoskopu je spojení Černá Luna - Slunce - Venuše v Beranu, to jsou vždycky vztahové potíže. Přejde to až koncem září.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak se bude vyvíjet vztah s partnerem. Zda se k sobě po odluce způsobené karanténou a následnými problémy v práci k sobě zase přiblížíme a zda se následně posunume ke společnému životu. Moc Vám děkuji za odpověď a přeji krásné léto.(Tereza (1987))
Foto
Je to poměrně dost pravděpodobné, že se k sobě vrátíte, bude to trvat ještě tak měsíc, popřípadě i dva, protože vám do vztahu zasáhla překážka, ale více než práci nebo pracovním potížím se podobá pracovní kolegyni.