Online chat
Hezké odpoledne, toužím po jednom vzdělávacím kurzu, vyjde mi to letos? 13.10.1979 děkuji (ZavorkovaL)
Foto
Vyjde, je to opět na jednu kartu - Šestka Mečů.
Setkáme se s přítelem po čtyřiceti letech(Irena kubalíková)
Foto
Vypadá to nadějně, i kdyby žil dlouhá léta v zahraničí, tak ano.
DOBRÝ DEN, ZLEPŠÍ SE MI LETOS ZDRAVÍ?(PANGAS)
Foto
Odpověď na jednu kartu - Síla - ano
5.6.1967 Dobry den, dodelam konecne letos rekonstrukci? Dekuji(Bona)
Foto
Určitě ano.
Dobrý den, pane Ravene chmur je dost, odháníme co se dá, je za nimi možnost dobrého vztahu - já býk, a to samé dcera střelec? Jde n to odpovědět? Děkuji:(mamka)
Foto
Odpovědět se dá na všechno, tady bych řekl, že se zbavíte chmur a domluvíte se.
Pane Rawene, mam nabídku od kamarádky spisovatelky, abych ji dělala asistentku. Mam do toho jít? Dekuji, Jana 1966(Jana)
Foto
Nabídka je to výborná - pokud se domluvíte nebo budete mít smlouvu o díle, popřípadě jinak dořešené finanční záležitosti, můžete se pustit do díla.
Dobrý den,chci se zeptat na dceru(2.2.2020),jestli se vrátí ke svému partnerovi.Děkuji(Hana)
Foto
Máte asi špatně napsané datum, ale i tak v kartách převažují negativní karty.
Hezké odpoledne, čeká mě letos změna práce? Děkuji (Lenka Z )
Foto
Jsou zde dvě možnosti na změnu práce - v červnu a v listopadu 2020
Dobry den budu se s manzelem rozvadet?mame momentalne burlive obdobi ja Stefania 8.3.1977 on Jaroslav 7.4.1973 dekuji moc s pozdravem Stefania(Stefania)
Foto
Ano, rozvedete se, i když to ještě může trvat docela dlouho, možná do konce roku.
Bude mít můj syn děti 23.4.1991 snacha 28.1.1993 děkuji vám moc za odpověď(Babča)
Foto
Bude. Jednoduchá odpověď. S dětmi to vypadá celkem dobře.
Pane Ravene, mám v osudu ještě nějakého muže, lásku, sňatek? Děkuji. 15.1.1958(N. )
Foto
V nativním horoskopu máte Slunce na konci Kozoroha a Merkur na začátku Kozoroha. Saturn s Marsem je v předcházejícím Střelci, to jsou pro současnost příliš komplikované konstelace, které budou příchod lásky a sňatku dost brzdit, trochu se to začne rozjíždět v červnu 2020 a potom až v listopadu. Do té doby se musíte obrnit trpělivostí.
Pekný deň.. Nájdem si lepšiu prácu? 22.3.1975. Zuzana. Ďakujem (Zuzana)
Foto
Ano, jako docela dobré období vypadá polovina tohoto roku.
Dobrý den, mám nového partnera, budu s nim šťastná. Jak se mi povede finančně. Blanka 1967(Blanka)
Foto
Inu, nevypadá to špatně a to ani v té finanční rovině. Bylo by dobré, kdyby se rovina vztahová nekřížila s rovinou finanční.
Dobrý den. Budu ve vztahu s Robem? Dekuji(Kveta)
Foto
Po pravdě řečeno to nevypadá moc nadějně, buď tam bude ještě nekdo nebo se to z nějakého důvodu přeruší.
Dobrý den, vstoupí mi v nejbližší době do života opravdová láska? Děkuji! Zuzka 8.11.81(Zuzka)
Foto
První možnost budete mít hned teď v březnu. Mělo by v tom hrát svou roli i pracovní prostředí.
Přeji dobrý den, pane Ravene jdou odložit chmury, které přináší vztah vodnář a kozorožka: Děkuji.(žena)
Foto
No, tak zrovna tohle nejde, Vodnář je volný, bez jakéhokoli zatížení, Kozoroh má hned čtyři planety na hrbu, tyhle dvě znamení se v současné době nemohou domluvit. Jedině snad, kdyby se domluvili na společných meditacích nebo cvičení tantry, ale to opravdu záleží hodně na dobré vůli.
Dobry den, vrati se ke me byvali pritel a ukonci vztah ktery ted ma? Dekuji(Terry)
Foto
Nevrátí, neukončí, pokud to slíbil, tak kecal.
Dobrý den p. Ravene seznámim se letos s mužem s kterým mě čeká hezká společná budoucnost.Děkuji Naďa 13.3.1969(914)
Foto
Ano, v létě nebo koncem léta, cca konec srpna a září, může to být i v rámci dovolené.
Hezký den, jsem narozena 2.5.1977 ve 4:00 ráno. Moje situace ohledně financí, bydlení apod. na co si dát pozor? Děkuji a přeji pěkný den!(Irena)
Foto
Jste opatrná a to je dobře. Zvláště buďte nyní opatrná na finance, takže kdyby vám někdo navrhl jakoukoli investici vašich peněz do čehokoliv nebo i nějaký nákup jakékoliv zbytečnosti (v současné době se vyplatí jedině snad koupě nemovitosti nebo zlata), tak odmítněte, investujte jedině do sebe, snažte se nemít na účtu v dubnu a v květnu a potom koncem září a v říjnu zbytečně velkou hotovost. Bydlení můžete řešit podle toho, kolik peněz na to máte, koupě bytu by byla výhodná, pronájem též, pokud byste byt využívala i pro práci nebo z pracovních důvodů.
Dobrý den, co způsobí chmury mezi mnou a manželem, Je na to odpověď? Děkuji(Jana)
Foto
Pokud vám funguje ekonomika a máte uspokojivý pravidelný příjem, tak by to mohla být "kolegyně z práce", v kartách je Osmička Mečů, karta Inerference, to je obyčejně vliv někoho jiného na váš vztah. Takhle - nemusí to být rovnou "pracovní kolegyně", může to být i někdo z rodiny.
Dobrý den, prosím, zlepší se stav mého syna/1976 v manželství? Zdenka/1951(Zdenka)
Foto
Nevypadá to dvakrát dobře, spíše se to ještě nějakou dobu potáhne a řešení se najde až ke konci tohoto roku.
Ahojte, má smysl se vracet k bývalému příteli?(Martina)
Foto
Samozřejmě, že ne, v kartách je "opakování všeho, včetně starostí".
Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat zda má smysl pokračovat v kontaktu s mužem,kterého jsem poznala na dovolené v zahraničí v létě.Půl roku byl vztah i ,dyž na dálku velmi silný citovně hlavně z mé strany.Po půl roku přišly nějaké nečekané problémy,ale doufám,že se vše vyřeší v dobré.Jsem ročník 1981.5.2.(Lena.)
Foto
Vztah mohl být silný, ale je to už věc minulosti, v současnosti to nemá smysl.
Dobrý den, dostane se syn na gymnázium, dekuji(Tereza)
Foto
V kartách se objevuje Šestka Mečů a Velekněz, to jsou karty vhodné na studim či pokračování školy, takže ano.
Dobrý den,má cenu setrvávat ve vztahu s milencem. Já 1.9.1983. On 13.5.1981(Zina)
Foto
Když se dívám na celkový vztah, který můžete s tímto mužem mít do budoucnosti, tak vidím více komplikací a negativních věcí, které byste snad ani všechny nevyřešili, čili to nemá cenu, abyste s ním dále setrvávala ve vztahu.
Děkuji za odpověď 😁. Ještě mám jeden dotaz prosím.Ja 22.2.67 a Radek 24.8.63/ zadaný/ ,ovšem poměr mane už delší dobu. Myslíte,že na tento vztah nějakou perspektivu ,myslím,že bude volný a budeme žít spolu ? (Lara)
Foto
Ať se na to dívám z jakékoliv stránky, tak na tento rok tady v tomto vztahu žádný "posun" nevidím. Podle všeho tento poměr zůstane na současných hodnotách, čili nevidím ani, že by se v budoucnosti rozcházel se svou současnou oficiální partnerkou a nevidím ani, že byste byli ve společné domácnosti a žili spolu. Vidím, že budete mít spoustu jiných věcí, které budete muset řešit a pokud přijde řada i na řešení otázky, zda budete žít spolu, tak to bude až v roce 2021.
Dobrý den, chci se jen zeptat kdy konečně potkám pravého přítele..:) Děkuji a hezký den(Terka)
Foto
Ano, bude to letos a bude to v létě, bude to s velkou pravděpodobností na "cestách" nebo při hledání místa, kde by bylo dobré se na delší čas usadit. Mělo by to být docela štěstí po delší době neúspěšného hledání.
Dobrý den.Chci se zeptat co mě letos čeká a nemine....bude něco významného?(17.10.1972) Děkuji za odpověď.(Ilona)
Foto
Slunce, Uran, Mars a Pluto ve Vahách, Merkur ve Štíru, Venuše v Panně, to jsou celkem solidní konstelace, ze kterých se dá směle vycházet, pokud sama plánujete jakoukoliv konstruktivní změnu ve svém životě, čili práce a zdraví, neboli práceschopnost bude zvesela fungovat, není zde ani onemocnění, ani úraz či nehoda, to se vám vyhne, čili můžete řešit cokoliv, co se bude týkat práce a pracovního zařazení, ale i zde bude hodně záležet na tom, nakolik aktivně se sama budete chtít vložit do změn ve svém životě. Přijde například i možnost něco změnit na vašem bydlení, může to být menší nebo i větší rekonstrukce bytu nebo domu a opět bude záležet na tom, co všechno budete chtít změnit, popřípadě i koupit nebo prodat. Na prodej jsou dobré konstelace právě nyní, na koupi budete mít dobré konstelace v létě a na konci roku.
Dobrý den , prosím mám velký zájem o pracovní místo řidičky svozu odběru v nemocnici Kyjov , dostanu tuto práci ? Velmi děkuji Eva 17.7.1778(Eva )
Foto
Samé jedničky, sedmičky a osmičky v datu narození, to se jen tak nevidí. Už se vám někdy stalo, že byste po něčem skutečně toužila a nedosáhla byste svého? I podle karet máte velkou naději, že tuto práci dostanete. Je jasné, že v realitě se může stát cokoliv, o stejnou práci projeví zájem Babišův újec a karty, horoskopy i snová symbolika půjdou do háje, ale pokud se vyloženě nestane něco podobně úderného ve váš neprospěch, tak tu práci dostanete.
Dobrý den.Ráda bych se chtěla zeptat jestli bude pokračovat dál vztah s mužem,kterého jsme poznala na dovolené.Zda má smysl v kontaktu pokračovat nebo ne.Nedávno jsem mu přišla na nějakou ženu.Prý to,ale nebylo a není vážné..Jen se nad tím denně trápím a nevím,co dál..Děkuji předem za odpověd,(Lena)
Foto
Upřímně a na rovinu, tento rok není příliš vhodný na pěstování vztahů z dovolené. Každý, kdo se alespoň trochu zajímá o astrologii a samozřejmě i většina našich renomovaných astrologů by vám potvrdila, že velká část roku 2020 se vyznačuje tím, že všechny planety jsou na omezeném místě, často v méně než polovině celého horoskopu a to naznačuje, že většina znamení si bude prosazovat svou, lidé budou ve vzájemných vztazích tvrdohlaví a nebudou se chtít těm druhým přizpůsobovat ani při takzvané milostné magii - to není žádný brain-washing, ale spíše "osvobození" mozku, aby přestal podléhat opozičním názorům a silám. Čili vy budete hledat věrnou a perspektivní lásku, zatímco on bude podléhat ženám, které možná i přišli s křížkem po funuse, ale když viděli, že má zajímavý a hodnotný vztah, tak se jej budou snažit zničit. A bude se jim dařit a to bude příčinou vašeho trápení.
Zdravím pane Ravene, manžel má jít v prosinci na výměnu kolene,jak operece dopadne, nemá ji odložit raději na jaro? Děkuji a přeji hezký den.Irena. (Irena)
Foto
Odpověď je zde poměrně jednoduchá - operaci neodkládejte a jaro nechte spíše na to, abyste si mohli odpovědět na otázku, proč bylo lepší jít na operaci v prosinci. Operace dopadne dobře, nejsou zde žádná varovná znamení.
Milý Ravene, je pro mě můj současný přítel ten pravý? Děkuji, Joha(Joha)
Foto
V kartách se objevuje Desítka Holí, je to karta časová a současně naznačuje i určité potíže, což může být i ponorková nemoc, která se může co nevidět objevit, jsou zde patrné měsíce duben a máj - lásky čas, které se mohou projevit jako měsíce pro vašeho přítele téměř "zkušební". Nejsou to prostě úplně nejlepší karty, asi by byl čas položit si otázky, co z toho vztahu má on a co mám já? Zajímavé by mohly být takové ty odpovědi, které nesouvisí vyloženě s emocemi a s pocitem zamilovanosti, kdyby například vyšlo, že přítel u vás bydlí a díky vztahu s vámi nemusí chodit do práce, tak by zřejmě nastala chvilka k hlubšímu zamyšlení. Čili, jak již bylo řečeno, měla by nastat alespoň stručná kalkulace a rekapitulace a na takové ty otázky, kde není přímá odpověď vidět (má mě rád? Obětoval by se pro mě?), tak si položit ještě druhou otázku - a jak se to projevuje?
Krásný den Ravene, poprosím o odpověd na mou otázku,snad se na mě dostane... Podnikám,ale nějak se zastavila klientela i tržby,nevím,zda ekonomikou,nebo se něco děje, mám krámeček, práci miluji.Zlepší se to nebo co pro to mohu udělat? Děkuji a krásné jaro Romča 1794(Romana)
Foto
Podle obecných konstelací, ani podle tarotových karet se to bohužel nezlepší, celý tento rok vypadá na vaše podnikání takový jakoby spíše svázaný, než že by byl v rozletu, jsou zde dvě krizová období před vámi, první právě začíná a bohužel může trvat až do června, kdy ale, co se prodeje čehokoliv týká, začíná opět okurková sezóna, která se obvykle končí v září, ale to je bohužel opět doba, kdy bude pokračovat vaše podnikatelská krize, který by mohla mít předvídatelný konec v polovině listopadu tohoto roku. Takže, bohužel z celé té sitauce, která se zatím ještě nemusí zdát až tak moc katastrofická, vyplývá, že tento rok se z ní nedostanete. Nejlepší by asi bylo zvolit jakoukoliv taktiku, jak to přečkat prakticky až do začátku roku 2021, protože do té doby se budete pobyhovat spíše ve ztrátě než v luxusu. Určitě se ale stále ještě dá najít cesta, řekněme, co nejmenších ztrát.
Hezký den, potkám konečně lásku ?..bude to stát za to? Děkuji Mára 1998(Mára)
Foto
Při vašem narození vás doprovázely Uran ve Vodnáři a Saturn v Beranu a Jupiter byl s největší pravděpodobností v Rybách. Čili jste jedna z posledních generací, které mají vyloženě právo a nárok na partnerský vztah, který dělá čest svému jménu. Podle karet (Šestka Mečů, Svět, Velekněz) se dáte dohromady s někým, s kým vás bude spojovat buď škola, školení, kurz, rekvalifikace nebo práce. Popřípadě by to mohla být i nějaká mimopracovní činnost, ale musí tam být nějaké společné zájmy, možná i pracovního rázu, nejenom zájem o "sex a chození" nebo vášeň pro fotbalisty. Ptáme-li se na čas, tak jako hodně zajímavé období se ukazuje polovina tohoto roku.
Podaří se mi překonat svoje finanční problémy a konečně začnu žít...snad i po boku mé lásky, vezmeme se a vybudujeme společný domov? Díky Ozzy(Ozzy)
Foto
Karty vám vycházejí na budoucnost celkem jásavé, čili se dá říct, že všechnon se vám podaří. Zpočátku to půjde trochu pomalu, protože při řešení finančních problémů budete narážet buď na opakující se překážky (nedostačující pravidelný příjem) nebo se objeví ještě nové překážky, to může být v druhé polovině dubna a v květnu i možnost, že přijdete na nějakou dobu o příjmy, plynoucí z pracovní činnosti, ale od června 2020 by už mělo jít všechno podle plánu i s tím, že si zřejmě najdete ještě nějaký další, paralelní příjem a to vše povede ke společnému soužití a budování rodinného štěstí ve společné domácnosti.
Vydrží vztah kamarádovi Jirkovi s jeho novou přítelkyní /která problémy řeší alkoholem/? Děkuji, Janina(Janina)
Foto
Čistě podle tarotových karet a podle obecných konstelací na nejbližší budoucnost, které se jeví v současném horoskopu se bude muset přítelkyně vašeho kamaráda Jirky oddat ani ne tak panu Jirkovi, ale protialkoholní léčbě. Je sice pravda, že s tím musí souhlasit a musí to být z jejího vlastního přesvědčení, ale podle všeho k tomu dojde a paradoxně to může dokonce jejich vznikající vztah i upevnit.
Dobrý den, požádá mě o ruku přítel? Děkuji Joha 1966(Joha)
Foto
Jste ročník 66 a to byl rok, kdy se spojoval Mars (mužská planeta) s Merkurem (někdy je to tak trochu vypočítavost) a se Saturnem - Saturn většinou říká, že něco nevyjde nebo že se něco časově odsune a může se to i pokazit. V tarotových kartách se vám objevila karta Soudu, Eso Holí a Osmička Disků, Opatrnost. To všechno jsou zcela jasné indicie, že je docela dobře možné, že váš přítel bude vášnivě mluvit o společné cestě životem a o společném bydlení, respektive i o sňatku, ale pokud půjde vše podle toho, co naznačují "hvězdy" a tarotové karty, tak se žádost o vaši ruku ze strany přítele o něco odloží. Nebude to prostě hned teď, podle konstelací se dá odhadnout, na kdy se může přítelova žádost o vaši ruku odložit - vypadá to na červen. Takže, kdyby to nebylo zrovna nyní, což je dost pravděpodobné, že v současné době, až do konce května budete řešit úplně jiné věci, tak si o případném sňatku můžete v naprosté harmonii pohovořit během června a července letošního roku.
Pane Rawene , potkam nového partnera ? Kdy ? Já 22.2.1967 děkuji ♥️(Lara)
Foto
Podle horoskopu máte Slunce, Merkur a Venuši v Rybách, to jest, právě tam, kde až do konce minulého měsíce řádila Černá Luna. Nyní je Černá Luna, nositelka smůly a právě i partnerské smůly v sousedním Beranu, takže se na vás usměje štěstí už velmi brzy. V podstatě byste měla potkat někoho zajímavého a v pravém slova smyslu i perspektivního již nyní do konce února 2020, popřípadě v průběhu března 2020. To jsou nyní vaše šťastné měsíce na partnerství a svým způsobem i na práci a na peníze. Protože, co si budeme namlouvat, pravá a skutečná láska bez peněz neexistuje, to se spíše setkáme s financemi bez lásky. Při navazování nového vztahu, ale právě v této době postupujte opatrně, protože v tranzitním horoskopu se vám spojuje nativní a tranzitní Černá Luna v Beranu, což se v praxi může projevit tím, že se sice s někým seznámíte, ale pozor, nemusí to být ještě on, koho jste si vysnila. Spojení Černá Luna - Saturn - Venuše, které v tranzitech máte, varuje před zbrklým jednáním. Čili něco se vyřeší, ale musíte si dát pozor, abyste souhlasila s tou skutečnou a pravou nabídkou. Je to, jako když v Praze potřebujete vyměnit cizí měnu za české peníze a nejdříve vám překupníci na ulici nabízejí prošlé stravenky nebo nějaké běloruské, už dávno neplatící ruble.