Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ravenův horoskop na leden: Rakům bude přát štěstí, Váhy mohou překvapit

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. ledna 2020 ● 10:06

    Co váš čeká a nemine v ledn 2020? Mág a astrolog Raven Argoni vás provede nástrahami zimního měsíce. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Bude se poměrně dobře dařit ve všech sférách života, zdraví bude sloužit, práce bude a bude i možnost užívat si radostí v zajímavém vztahu, ale v průběhu ledna se Beranům či Skopcům bude zdát, že se všechno jakoby zpomaluje nebo jde o něco hůře, než to začalo. Je to jev, který způsobuje blížící se tranzitní Černá Luna, která zatím ještě prochází znamením Ryb, ale na konci ledna 2020 spolu s Měsícem překročí hranici mezi Rybami a Beranem a dostane se do výsostných Beraních vod.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všeobecně budou Býci řešit pocit, že jim najednou plno věcí přerůstá přes hlavu, celkově nemusí být pro Býky vstup do nového roku 2020 homogenně růžový, trochu bude vadit kvadratura Uran v Býku - Slunce ve Vodnáři, která se bude projevovat neschopností rychle se soustředit na většinu pracovních a soukromých požadavků. To se ale v průběhu ledna 2020 spraví a z Býků budou opět žoviální kliďasové, kteří jsou v každé situaci lehce nad věcí. Hlavně se nelekněte menšího zakolísání celkové nálady na začátku druhé poloviny ledna.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V mnohém si budou Blíženci sami určovat, jaký osud budou mít a v jakém duševním rozpoložení vstoupí do roku 2020. Nic je nebude zdržovat a mnoho věcí, hlavně kolem práce, zdraví a vztahů si mohou sami naplánovat. Současně ale budou trochu nespokojeně pokukovat po symbolu síly, planetě Marsu, který budou mít přímo nad hlavou - v opozici lednového horoskopu. To se v praxi projeví tak, že Blíženci budou mít plnou hlavu různých vznešených cílů (jak často říkám, zbývá jen to udělat), ale samotné uskutečňování všech plánů může narážet na spoustu překážek.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po celý leden 2020 se Rak bude projevovat jako klidné, spokojené a téměř osvícené znamení. V sexu, ve vztazích i v práci budou Raci spokojení, nebudou se muset potýkat se žádnou nouzí a pokud si vymyslí prakticky cokoliv, co budou chtít uskutečnit, tak se jim to splní, i když to třeba bude vyžadovat zvláštnou souhru šťastných náhod. Na první pohled přitom může typický Rak působit prostě, nekomplikovaně a někdy až jednoduše. Ale výsledky, kterých už v lednu dosáhne, budou hovořit za sebe.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Dalším úspěšným znamením bude v lednu 2020 Lev. Jak se říká, na co sáhne, to mu vykvete pod rukama, bude si užívat, zdraví, dobré kondice, práceschopnosti a jeho specialitou, což se týká hlavně mužů, budou vztahy. V opozici ke Lvu se nachází Venuše, což se v praxi projeví tak, že mnoho Lvů - mužů bude dostávat od okolních žen jasné signály až nepříčetného zájmu a mnoho Lvic - žen bude mít příležitost vybudovat si nějaký zajímavý svižný vedlejší vztah. To už potom bude záležet na charakteru toho kterého Lva, jestli své "převahy" nad ostatními znameními využije a jak.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mezi poměrně klidné a nenápadné znamení se v lednu 2020 zařadí Panna, ale pozor, i když bude celkem nenápadná, bude slavit pozoruhodné úspěchy na mnoha frontách. Panny budou úspěšné především na poli pracovním, získají si uznání svých nadřízených, finančně na tom budou často o mnoho lépe, než ostatní, proto se mohou dočkat i zajímavých změn v oblasti práce a následkem toho i změn v partnerství. Samozřejmě teď myslím změny k lepšímu, pokud se například Panna dlouho nemohla s někým dohodnout, tak to najednou bude možné a všechno proběhne rychle a hladce.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zdraví se zlepší, pokud se u Vah vyskytovaly jakékoliv zdravotní potíže, ať už se jednalo třeba o onemocnění nebo menší úraz, tak se to zlepší a stejně se zlepší i všechno, co se týká pracovní oblasti. Mnoho Vah v poslední době, čili během uplynulého roku 2019, muselo řešit celou řadu věcí, týkajících se práce, popřípadě i podnikání a nemusely to být vyloženě věci radostné a povznášející. Nicméně už v lednu se objeví buď nové pracovní nabídky a možnosti nebo se u podnikajících Vah začnou uplatňovat schopnosti, které mohly být až dosud odsunuty do pozadí nebo na vedlejší kolej. Takže lze čekat, že nám Váhy připraví už v lednu 2020 nejedno zajímavé překvapení.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Štírů bude celková životní situace vypadat tak, jako kdyby kolem nich utichla déletrvající bouře a nastal celkový klid. Dá se očekávat, že všechny změny, kterými Štíři v poslední době procházeli, se uklidní, přestanou se objevovat další impulzy k dalším změnám a nastane doba déletrvající spokojenosti a harmonie. Asi tak, jako když se dlouho chystáte na stěhování, potom se přestěhujete a nakonec se ještě pustítte do rekonstrukce nového domu nebo bytu, tak těch změn přijde do vašeho života tolik, že máte pocit, že by to mohlo na celý rok stačit. Což je právě lednová situace, ve které se nacházejí Štíři.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je možné, že Střelci se až do začátku nového roku 2020 projevovali spíše jako váhaví Střelci. Tak dlouho o něčem uvažovali, až to přestalo být aktuální a nakonec nic nevyřešili, čili ani nic nezískali. Celkové konstelace, týkající se Střelců vypadají ale velmi nadějně, alespoň ohledně očekávaného přísunu celkové energie. Doslova příliv energie mohou Střelci očekávat již od samého začátku ledna 2020. Do jejich znamení se pomalu, ale důrazně přesune Mars, který je symbolem prudké, aktivní, mužské, jangové energie. Musíme se připravit i na to, že Střelci, kteří mají výbušnou povahu se budou projevovat až nepříjemně.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Kozorohů je možné očekávat prakticky cokoliv, protože v jejich znamení je Jupiter, planeta štěstí a částečně i vrtkavosti a Saturn, časová planeta, s níž jsou spojovány často i méně příjemné věcí, týkající se práce a financí, zvláště, když je se Saturnem spojené Pluto. Což je právě tento případ. Takže se  dá v lednu 2020 očekávat pracovní shon, možná i začátek nových projektů a v partnerských vztazích objevíme více setrvačnosti a stability než zárodků prudkých, emotivních změn.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se Vodnáři mohou na něco těšit, tak je to počínající zlepšení finanční situace, zdraví bude v pohodě, vztahy také, ale pozor, vztahy, které se budou týkat tohoto znamení, v němž se dá nalézt Merkur a Slunce, mohou být i trochu složitější, popřípadě, když to řekneme na rovinu i paralelní, ale  to už bude hodně záležet na charakteru a náladě Vodnáře, kterého budete studovat.

    Celkově mohou být Vodnáři spokojení hlavně s prací, podnikáním, s rodinou, s dětmi a samozřejmě i se zdravím.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V lednu 2020 se do Ryb dostanou i planety, na které Ryby už pomalu zapomněly, jako třeba Venuše, která ve spojení s Neptunem přináší inspirativní nálady, týkající se hlavně intimního života a trochu také osvěžení v pracovních plánech. Dojde k velmi zajímavému působení při spojení, čili konjunkci Měsíce a Černé Luny a při spojení Neptunu a Venuše. Ryby, které jsou umělecky nadané se mohou projevit již v lednu 2020 a může to být docela bomba, takže nechme se překvapit. Na konci ledna se Ryby s konečnou platností na dalších devět let zbavují jha Černé Luny, která se přesouvá do sousedního Berana.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz