Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 znamení zvěrokruhu, která sice umí odpustit, ale nikdy nezapomínají!

/
  • (iStock)
    4. ledna 2020 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří jsou tak trochu splachovací, nic je nerozhází a dokážou odpustit kde co. Jsou ale tací, kteří sice dokážou odpustit, ale nikdy nezapomenou a v nestřeženém okamžiku vám to dokážou pěkně vpálit do tváře. Každé znamení zvěrokruhu má jiné osobnostní rysy a některá z nich patří k těm, kteří v sobě ublížení či nespravedlnost nesou hluboko a nikdy nezapomenou.

    Je těžké naučit se odpouštět, ale je pravda, že když se to nenaučíme, neposuneme se dál. Ovšem někdy je velmi těžké zapomenout na záměrné ublížení, nespravedlivé osočování, šikanu či zlomené srdce. Když to ale budete v sobě držet, bude to víc a víc toxické a bude vás to ničit. Existuje ale 5 znamení zvěrokruhu, která jen těžko zapomenout. Patříte k nim?

  • 1.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býci jsou přemýšliví, takže když něco upoutá jejich pozornost nebo když jim někdo ublíží, budou si to pamatovat dlouho poté, co ostatní dávno zapomněli. Možná i proto jsou Býci opatrní v tom, komu budou důvěřovat a komu ne. Pamatují si i svoje chyby a není pravděpodobné, že by je opakovali. Pokud jste někdy nějakým způsobem ublížili Býkovi, bude si to pamatovat hodně dlouho a jen tak snadno se zášti nezbaví.

     

  • 2.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci si obvykle dobře pamatují, jak se cítili v té či oné chvíli a jak jim jejich emoce pomáhaly vyjasnit situaci. Mají velmi dobrou paměť a vzpomínky, zejména pokud jde o jejich vztahy, je nikdy nezradí. Raci jen málokdy zapomenou na dobré časy, pokud jde o vztahy. Negativní aspekty jejich bývalých vztahů se sice mohou vytratit do pozadí, ale nikdy nezapomenou, jak úžasně se tehdy cítili.

     

  • 3.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny nikdy nezapomínají na fakta a odpovědi. Mají bystré mozky, které umí dobře používat. Pro Panny je vzácné zapomenout na něco, o co se zajímají a pokud na to náhodou zapomenou, prostě se to znova naučí a získají tam ještě více informací. Panny v sobě uchovávají informace lépe než kterékoli jiné znamení zvěrokruhu a obvykle jsou rády, když mohou své znalosti předvést. Protože si ale všechno dobře pamatují, nikdy nebudete toužit po tom, abyste se stali jejich soupeřem v intelektuálské soutěži v čemkoliv.

     

  • 4.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři nikdy nezapomenout, když je někdo zradí nebo jim něco provede nehezkého. Ve skutečnosti mohou být Štíři dost posedlí touhou po pomstě, pokud je někdo zradí. Dokážou se držet myšlenky na pomstu tak pevně, že pokaždé, když o tom přemýšlejí, cítí bolest ještě ostřeji. Čas může uzdravit všechny rány u téměř každého člověka, kromě Štírů. Ti si musí najít jiný způsob uzdravení.

     

  • 5.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorozi si dobře pamatují všechny důležité úkoly i všechna důležitá data. Pokud slíbili, že něco udělají, například že vám zalijí kytky nebo pro vás přijedou do nemocnice, nebudete jim to muset připomínat, protože si to budou pamatovat. Jsou také spolehliví, zodpovědní a nikdy nezapomínají chyby druhých. Udělají vše, co je v jejich silách, aby nikdy na nic nezapomněli. Mají sice schopnost odpouštět, ale nikdy nezapomenou.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz