Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Komu se v novém roce podaří úspěšně zhubnout? Tahle 4 znamení to zvládnou!

/
  • (iStock)
    1. ledna 2020 ● 06:00

    Hubnutí není nikdy snadné, přesto to bývá jedno z našich hlavních předsevzetí pokaždé, když se starý rok překulí do nového. Hubnutí vyžaduje tvrdou práci, intenzivní disciplínu a neuvěřitelné odhodlání! Která znamení mají všechny tyhle atributy, a proto se jim v novém roce podaří snáze zhubnout? Kdo bude v roce 2020 štíhlejší?

    Sníte o tom, jak zhubnout a budete so moct znovu obléknout své oblíbené džíny? Je jedno, zda hubnete z velikosti 44 na velikosti 40, nebo zhubnete prostě tolik, kolik si přejete. Hvězdy naznačují, která znamení zvěrokruhu budou v roce 2020 úspěšná.

  • 1.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Nový vzhled

    Lidé narození ve znamení Raka se mohou v roce 2020 těšit na revizi svých životů. A také jejich těla. Jejich intenzivní úsilí se vyplatí a zaručí jim skutečně velkolepou transformaci, která se projeví především změnou myšlení. Připravte se na výměnu vašeho šatníku, Raci.

     

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

     

    Následujte své cíle

    Planeta Pluto vám dá sílu a odhodlání, které potřebujete ke změně vzhledu, Jupiter a Saturn vám zase pomohou s hubnutím. Budete silně motivovaní a odhodlaní víc než kdy jindy. Vám se to letos podaří!

     

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Štíhlejší a zdravější

    Vliv Saturnu v novém roce pocítí Lvi skutečně velmi intenzivně a projeví se to především pozitivním vlivem na zdraví a kondici. Stručně řečeno, zcela změníte svůj život a rozhodnete se postarat se hlavně sami o sebe. Půjdete tvrdě za svým cílem a nebudete líní cvičit a dělat věci, které jste tak dlouho odkládali.

     

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Přijměte vše nové

    Vážení Vodnáři, ve spolupráci s Jupiterem a Saturnem nebudete mít při hubnutí žádné problémy ani omezení. Vše, co musíte udělat, je stanovit si realistické cíle a pak se můžete těšit na jejich dosažení!

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz