Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Horoskop zdraví pro každé znamení na rok 2020: Co předpovídá astroložka Martina Boháčová?

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    13. prosince 2019 ● 06:00

    Každé znamení zvěrokruhu má jinou charakteristiku a samozřejmě tedy každé trápí jiné zdravotní problémy. Co čeká jednotlivá znamení v novém roce? Na co si musíte dávat pozor? Astroložka a koučka Martina Blažena Boháčová varuje některá znamení před závislostmi a psychickými potížemi.

    Rok 2020 bude rokem, kdy se bude dokončovat téma stability a zpřísňování podmínek. Bude to taky rok o rozhodování pro lepší život, ale musíte mít zdravé tělo i zdravou mysl. I rok 2020 nabízí některá příznivá období zdraví a kondice a některé náročnější oblasti, na které byste se měli zaměřit především preventivně. Prevence je vždy lepší než léčba, takže se zkuste řídit radami astroložky Boháčové, abyste se vyvarovali možných zdravotních komplikací.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Berany čeká náročný rok, a to nejen ve zdraví. Na to musí být velmi opatrní, protože jejich znamením bude procházet Černá Luna, která jim změní životy. Ta po nich bude také chtít, aby se zbavili svých všech závislostí a začali si více vážit svého života. Potřebujete zapracovat na tom, abyste byli silní a na své energii, takže to chce hlavně hodně pohybu.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Býci budou zdravotně hlavně pracovat na tom, aby byli úspěšní, když totiž budou úspěšní v této oblasti, pak se budou cítit psychicky v pohodě. Dávejte si hlavně pozor na hlavu, může vás často bolest, zejména když na sebe navalíte hodně práce. Dopřejte si pravidelně masáže a odpočinek.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Blíženci, vy si budete muset v novém roce dávat pozor hlavně na dýchání a na svoje ruce. Kdyby vás bolely, je to informace, že se musíte věnovat nějaké kreativní činnosti, protože ruce potřebují pohyb. Takže obecně pro vás platí: Více se hýbejte a cvičte.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Raci se budou zabývat v novém roce hlavně zdravým stravováním a emocemi. U nich se nejvíc problémů spojených s trávením projeví tehdy, když nejsou spokojeni se svým životem, hlavně pak v lásce, nebo když nemají svoje emoce pod kontrolou. Poslouchejte hudbu, dívejte se na komedie a obklopte se krásnými barvami.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Lvi už delší dobu mění svoje životy, lépe se stravují, hýbou, chodí do přírody, takže i v novém roce by měli pracovat na tom, aby vypadali ještě lépe. Dále je pro ně je důležité, aby se jim dařilo v práci. Když se jim totiž v práci daří, pak je dobrý i jejich zdravotní stav. Lvi, vy tedy potřebujete hlavně úspěch!

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Panny budou v roce 2020 intenzivně pracovat na všem, co se týká stravování a zdravého životního stylu. Mají rády bylinky, ekologii, přírodu a v těchto oblastech se tomu budou věnovat ještě více. Aby byly Panny zdravé, potřebují lásku a potřebují být spokojené jako rodiče, takže rodinný život a pobyt v přírodě je základ vašeho zdravotního stavu.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Váhy budou intenzivně řešit samy sebe a pokračovat v práci na svém těle, především budou zvelebovat svoje postavy. Zdraví je pro ně důležité, a když jsou spokojené ve vztazích, jsou zdravější a mají také více energie. Posilovat musíte zejména ledviny a močový měchýř. Doporučení? Více cvičte.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Štíři se v novém roce musí o svoje zdraví více zajímat, hlavně o svoje stravovací návyky. Měli by si rozšiřovat znalosti týkající se potravin a nových ingrediencí. Zdraví jim bude přát, když se zklidní a když budou spokojení s lidmi kolem sebe. Psychika je základem vašeho zdraví.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Střelci budou pokračovat v tom, co započali v roce 2019, tedy cvičit, běhat, jezdit na kole, cestovat, být venku. Měli by mít ale neustále na paměti, že musejí dbát i na svoje nohy, protože nohy nás nosí a jsou důležité. Posilujte je, dopřejte jim koupele a choďte na pedikúru.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Kozorozi, vaše zdraví v roce 2020 bude hlavně o páteři a kostech. Takže žádné lenošení, potřebujete pohyb. Stačí, když budete víc chodit. Dodávejte tělu také hodně vitaminů a minerálů, hlavně hořčík, zinek, vápník. A ještě jedna rada, pokud chcete být zdraví, nebuďte pesimisté.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Vodnáři, vy si pohlídejte svou psychiku, protože nebudete neustále se vším spokojení a budete mít zvláštní nálady, které mají vliv právě na vaši duši. Pozor si dávejte, abyste tyhle potíže neřešili závislostmi, těch se zbavte nebo s nimi nezačínejte. Důležité je pozitivní myšlení.  

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Ryby, pokud jde o zdraví v novém roce, bude to hlavně o změně názorů na život. Zvedněte hlavu a vše dělejte tak, abyste byly spokojené. Zaměřte se hlavně na dýchání, pohyb, cestování a především je pro vás účinná voda – takže jeďte do lázní, dopřávejte si pravidelně koupele, prostě voda vás vyléčí.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz