Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kočičí horoskop: V jakém znamení se narodila vaše kočka? Sedí to na ni?

/
  • (iStock)
    20. listopadu 2019 ● 06:00

    Máte doma kočku, nebo kocoura? Nebo dokonce více koček? Víte, že jejich svobodomyslnou povahu ovlivňuje také astrologie a znamení, v němž se narodily? Ano, jejich nálady jsou podobně jako lidské velmi často ovlivněny hvězdami. Podívejte se na znamení zvěrokruhu, a pokud víte, kdy se vaše kočka přesně narodila, zjistěte podle toho, jak je ještě možné s vaším malým chlupatým stvořením zacházet, abyste si rozuměli víc než dosud.

    Kočky jsou svéhlavé, svobodné a absolutně nezávislé. To se o nich všeobecně ví. Ovšem víte, že také datum jejich narození může ovlivnit jejich povahu? Ne každá kočka je stejná, a to moc dobře víte, zvláště pokud jich doma máte víc. K jakému znamení patří ta vaše?

  • 1.

    Beran (21.3. – 19.4.)

    Autor: iStock

     

    Kočka narození ve znamení Berana je statečná, odvážná a miluje dobrodružství. Nikdy nedovolí, aby jí nějaká překážka zabránila v tom, aby si udělala, co ona chce. Tyhle kočky milují skrýše, hlavně v kuchyňské skříni. Někdy jsou impulzivní a můžou vám rozkousat pár vašich oblíbených pantoflí. Jejich energie je poháněná válečnou planetou Mars, proto jejich povaha může být nevyzpytatelná a náročná. Milují průzkumy a když je budete odhánět z gauče, po kterém skáčou, klidně vás poprskají. Jsou i neuvěřitelně chytré, hravé a milují, když jsou středem pozornosti.

     

  • 2.

    Býk (21.4. – 20.5.)

    Autor: iStock

     

    Víte, že co má nejraději kočka narozená ve znamení Býka? Jejím nejoblíbenějším zvukem je potřesení sáčku s kočičími pamlsky (nebo vlastně čímkoli, v čem je potrava). Někdy jsou tyhle kočky trošku línější, takže je potřeba zajistit, aby měly dost pohybu. Jsou i poměrně tvrdohlavé, líbí se jim rutina a budou na vás pěkně naštvané, když jim zapomenete vyčistit kočičí toaletu. I když jen těžko nad nimi můžete zvítězit, jakmile jim dáte bezpodmínečnou lásku, budou vám věrné až na věky.

  • 3.

    Blíženci (21.5. – 20.6.)

    Autor: iStock

     

    Kočky narozené ve znamení Blíženců jsou okouzlující stvoření. Jako zástupci vzdušného znamení mají sklon lítat kolem vás a rozhánět vzduch, a taky si zahrávat s pocity kohokoli, o koho se otřou. I kočičí Blíženci mou jako duální znamení projevovat určitou dualitu, zvláště v temperamentu. V jednu chvíli se můžou radovat a být mazlivé, v další moment hravé, v jinou zase mrzuté a nespokojené. Navzdory někdy těžko pochopitelné osobnosti nelze magnetismu kočičích Blíženců odolat.

     

  • 4.

    Rak (21.6. – 22.7.)

    Autor: iStock

     

    Je vaše kočka emocionální a milující extrémně teplo vaší náruče? Máte pocit, že žije jen pro to, aby vás potěšila? Pak se narodila určitě ve znamení Raka. Zvláště koťata v tomto znamení jsou známá svou citlivou povahou. Tyhle šelmičky se starají ze všeho nejraději o ty, které milují. Rády je lížou na čele a na nose a často se k vám tulí. Když jim to nebudete vracet, mohou se cítit osamělé a přestanou komunikovat.

  • 5.

    Lev (23.7. – 22.8.)

    Autor: iStock

     

    Stačí se podívat na kočku narozenou ve znamení Lva a je jasné, co se jí honí hlavou. Myslí si, že je lvem. Tyhle kočky jsou expresivní, trochu herečky milující dramata. Vždy jsou rády středem pozornosti. Lvi jsou velmi extrovertní a doslova po vás můžou šlapat, nebo i na nohy hostů, jen aby vám připomněly svou královskou přítomnost. Jsou taky velmi zábavné a není pochyb o tom, že vaše kočička je skvělá na to, aby si s vámi hrála (nebo s myší).

     

  • 6.

    Panna (23.8.- 22.9.)

    Autor: iStock

     

    Kočky ve znamení Panny jsou podobně jako lidé v tomto znamení velmi organizované a čistotné. Ani chvilku nevynechají péčí o svou srst či další části těla. Jsou to kočky perfekcionistky, na nich nenajdete ani smítko. Jsou taky velmi pracovité a nejsou fanynky lenosti, což z nich činí úžasné chytačky myší. Jestli žijete na venkově, pak si určitě pořiďte kočku, která se narodila v tomto znamení.

  • 7.

    Váhy (23.9.- 22.10.)

    Autor: iStock

     

    Kočky narozené ve znamení Vah jsou rozvážné bytosti, které milují harmonii v životě. Rády se přitulí, ale očekávají totéž na oplátku. Kočky Váhy taky ocení, když jim pořídíte další kočičí kamarádku. Jsou vždycky férové a nesní nikdy víc než svůj podíl v misce. Jsou taky laskavé, ale někdy nerozhodné. Někdy něco začnou, ale nedokončí to. Vzpomínáte na tu kočičí hračku k jídlu, kterou začaly kousat, ale po půlce toho nechaly? Však je času dost se k tomu vrátit.

     

  • 8.

    Štír (23.10. – 22.11.)

    Autor: iStock

     

    Štíři kočky jsou intenzivní podobně jako lidští Štíři. Jsou silně loajální a smyslupné, rády svého člověka vlastní. Mohou mít nějaké teritoriální nebo hlídací problémy. Někdy jsou dost pomstychtivé, takže se nedivte, až najdete roztrhaný oblíbený svetr se stopami jejich zoubků. Některé projevy jejich chování vás mohou vystrašit, ale jejich hluboká touha po intimitě a lásce z nich dělá neuvěřitelné společnice.

  • 9.

    Střelec (23.11. – 22.12.)

    Autor: iStock

     

    Jestli je vaše kočka zvídavý snílek, který dokáže hodiny a hodiny civět na zdánlivé nic z okna vaší kuchyně, pak je zřejmě Střelec. Střelci jsou známí tím, že mají hlavy v oblacích, sní o cestování a expanzi. Nebojí sdělovat „svou pravdu“, i když je tou jejich pravdou to, že po vás začnou ve tři hodiny ráno šlapat. Někdy jsou bezdotykové a dost často vyjádří nesouhlas, když jim něco vytknete. Jejich celkově pozitivní a povzbuzující postoje převažují nad všemi negativy.

     

  • 10.

    Kozoroh (23.12. – 22.1.)

    Autor: iStock

     

    Kočky ve znamení Kozoroha nejsou ničím, pokud by nebyly ambiciózní. To znamená, že jejich jediným cílem je chytit tu rozzuřenou myš a nezastaví se, dokud nesplní svůj úkol. Koťátka Kozoroha jsou taky velmi konkurenceschopné, což z nich činí hravé a někdy riskantní zvířátka. V dospělosti jsou cílevědomé, někdy až přehnaně, jejich ambice a láska ke všemu dobrému jsou inspirativní a vítané v jakékoli kočičí domácnosti.

  • 11.

    Vodnář (23.1. – 18.2.)

    Autor: iStock

     

    Jestli je vaše kočka trošku nepředvídatelná a trochu vzpurná, je pravděpodobné, že se narodila ve znamení Vodnáře. Vodnářské kočky si cení své svobody, takže dost často zmizí z vašeho dohledu a někdy se i ztratí. Je dobré pořídit těmto zrozencům pro jistotu mikročip. Kočky v tomto znamení milují své dvounohé přátele a udělají vše, co je v jejich silách, aby se ujistily, že to víte.

     

  • 12.

    Ryby (19.2. – 20.3.)

    Autor: iStock

     

    Kočky ve znamení Ryb jsou doslova zasněné umělkyně. Jsou tak neuvěřitelně empatické, takže jsou vynikající tykadlo pro lidi, které trpí depresí nebo úzkostí. Vládne jim Neptun, což je intuitivní planeta, známá pro posílení psychických schopností. Tyhle kočky přiběhnout do kuchyně k misce ještě dřív, než jim do misky něco nasypete – prostě to vycítí. Někdy mohou trpět separační úzkostí a házet na vás smutné oči, když jim něco nedáte nebo na ně zvýšíte hlas.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz