Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Otcové a manželé podle horoskopu: Rak, Blíženec a Beran patří do TOP 3

/
  • Ten nejlepší táta?
    Ten nejlepší táta? (istock)
    12. listopadu 2019 ● 11:07

    Vybíráte si partnera podle horoskopu? Vyhovuje vám domácký typ, který pečuje o děti, nebo dobrodruh? Znamení napoví. 

  • 1.

    Rak

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Romantický manžel, milující otec

    Celá jeho bytost je přitažlivá, příjemná a tak trochu (jen v tom nejlepším významu!) Ženská. Rak je rozený manžel a otec, který se žení a zakládá si rodinu většinou velmi brzy.

    Zbožňuje svůj žaludek, chutná jídla a často umí i dobře vařit. Nevadí, pokud jeho partnerka není typická netopýrů domácí, protože Rak je rozený šéfkuchař a vykouzlí úžasné jídlo, aniž otevřel kuchařskou knihu.

    Rodina je pro něj vždy na prvním místě. Aktivně se účastní výchově dětí a partnerka se na něj může na 100% spolehnout (i při takových aktivitách, jako jsou výměna plen, koupání či oblékání dětí.)

    Rak udržuje blízké vztahy se svými rodiči, manželkou, dětmi i tchánem a tchyní. Vytváří kolem sebe teplý, příjemný a přátelský domů, kde může načerpat energii po náročném dni. Je pečlivý a milující otec s božskou trpělivostí. Je ochoten hodiny číst pohádky, stavět pískové hrady či hrát fotbal se svými dětmi. Lepšího otce by si žádná žena ani nedokázala představit.

     

  • 2.

    Blíženci

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Moudrý manžel, vtipný otec

    Mezi 12 znamení je manžel- Blíženec ten nejvíc vzrušující a nejzajímavější. Záleží mu na úspěších a uznání, ale jelikož je velmi inteligentní, dělá to elegantně a nenápadně. Díky svému všestrannému talentu dokáže šikovně realizovat své představy. Ke splnění snů mu nechybí dostatečná výdrž a pevná vůle.

    Jeho nálady se často mění. V jednu chvíli je veselý a šťastný, v druhé náhle upadá do hluboké deprese. Je to zábavný manžel, se kterým se žena nikdy nebude nudit. Dá se s ním o čemkoli promluvit. Vždy vymyslí něco, čím potěší své blízké. Má tisíc kamarádů, kteří vyhledávají jeho společnost a jeho dům je tak vždy plný příbuzných, sousedů a hosty.

    Je to bohémský a kreativní otec, který si musí dávat pozor, aby občas ubral plyn. Je totiž možné, že jeho děti občas zaostávají svou energií či úrovní komunikace. Ještě se s ním nedokážou mluvit o tuctu témat, které ho zajímají, nebo nezvládnou denně absolvovat tolik aktivit, kolik by si představoval.

     

  • 3.

    Beran

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Ohnivý manžel, tvrdohlavý otec

    Beran je ze všech znamení ten nejrozhodnější. Je odvážný, troufalý, cílevědomý. Je to pravý muž, který vždy přesně ví, co chce. Když si Beran něco umíní, nic ho neodradí, aby svůj plán dotáhl do konce. Tvrdohlavě kráčí vpřed po cestě, kterou si sám zvolil - nezávisle na tom, zda má pravdu nebo ne. Většinou je úspěšný, protože je moudrý a má dost odvahy na to, aby si vybral svou vlastní cestu.

    Přesto (nebo právě proto) je z něj spolehlivý manžel, který není jen starostlivým otcem svých dětí, ale i obětavým partnerem své ženy - v dobrém i ve zlém. Věrně stojí při svých milovaných i v těch nejtěžších chvílích, a pokud je třeba, tvrdě pracuje a je připraven za ně bojovat.

  • 4.

    Býk

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Samolibý manžel, hrdý otec

    Záleží mu na zevnějšku a potrpí si na tom, aby vypadal přitažlivě a upraveně. Záleží mu také na sexualitě a tu, do které se bezhlavě zamiluje, si neváhá vzít za ženu. I proto se muži narození ve znamení Býka většinou žení ve velmi mladém věku.

    Býk vytváří uspořádaný domů, ale občas to v jeho domácnosti skřípe - i díky jeho závisti a hrabivosti. Je přesvědčen, že spořením dosáhne více, ale čím více se peněz drží, tím méně mu z nich zůstane.

    Je z něj dobrý a starostlivý otec, ale jeho lakota může vyvolat mnoho problémů. Manželce často vyčítá "zbytečné" výdaje. Na své děti je velmi hrdý a občas neváhá ani zalhat, jen aby jeho rodina působila v očích příbuzných dokonale a harmonicky. Chce, aby si lidé jeho rodinu vážili a ctili.

  • 5.

    Lev

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Vášnivý manžel, velkorysý otec

    Mnozí muže narozeného ve znamení Lva obdivují, ale zároveň mu závidí. Je inteligentní, silný, velkorysý a důstojný. Není divu, že touží po partnerce, která vyniká z šedého průměru. Vybere si takovou, která mu je podobná - spolehlivá a silná. Je z něj vášnivý a věrný milenec.

    Pokud třeba, je silný a rozhodný, ale dokud necítí, že svou vyvolenou opravdu získal, dokáže být i mimořádně citlivý a něžný. Problém je jen v tom, že Lev chce být pánem domu a to jeho manželka a děti jen těžko tolerují. Miluje řád a od rodiny očekává, aby si poctivě plnila povinnosti a žila podle jeho pravidel.

    K dětem je přísný. Očekává vynikající známky, pravdomluvnost a dobré chování. Na druhé straně je velkorysý a rád plní dětem i jejich nejtajnější sny. Byl by schopen snést jim modré z nebe, jen aby v jejich očích viděl radost.

  • 6.

    Panna

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Moudrý manžel, kritický otec

    Je to dost zdrženlivý typ. Své emoce ukazuje jen zřídka, ani tehdy ne příliš okatě. Příčinou je zejména to, že se obává citových problémů, zejména pokud se již v minulosti několikrát popálil. Pokud se ve vztahu cítí dobře, pro toho druhého udělá úplně všechno. Manželku miluje z celého srdce.

    Je z něj spolehlivý, pečlivý manžel a skvělý otec, který najde řešení na jakýkoliv problém. Má velmi rád pořádek a čistotu a totéž očekává i od rodiny. Děti vychovává přísně, ale velmi efektivní. Potrpí si na preciznost, přesnost a disciplínu. Na druhé straně děti rád zabaví vtipnými historkami a vtipy.

  • 7.

    Váhy

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Elegantní manžel, milý otec

    Vyzařuje z něj mužská síla, většinou je velmi přitažlivý a svalnatý. Ale dávejte si pozor (čest výjimkám), je dost přelétavý a touží po dobrodružství. Těžko odolává lákavému pokušení. Vede barevný, rozmanitý a zajímavý život. Žena, kterou miluje, se při něm nikdy nenudí. Má dobré herecké schopnosti a je komunikativní, "cvrlikající" a vzdušný jako znamení, ve kterém se narodil.

    Manželka ho musí znovu a znovu dobývat. Potřebuje, aby jeho žena byla upravena a pěkná, aby mohl stále obdivovat její krásu. Při něm se žena nemůže opustit ani když je unavená, uklízí nebo se stará o malé dítě. '

    Otec-Váha je velmi hovorný, miluje čtení a hry s dětmi. Je to tak velké dítě, má v sobě hodně veselosti a humoru. Zbožňuje cyklistické túry, dětské oslavy a rodinné výlety, na kterých se příjemně zabaví celá rodina.

  • 8.

    Štír

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Vášnivý manžel, obětavý otec

    Je to tajemný, zvláštní muž, který si dokáže svou vyvolenou šikovně omotat kolem prstu. Má dobré způsoby, je to zkrátka neodolatelný muž, jehož hlubokému pohledu jen tak neuniknete. Muž-Štír je ochoten udělat vše pro to, aby svou vyvolenou získal. Chce ji vlastnit. Miluje hluboko, intenzivně a vášnivě. A stejnou intenzitu očekává i od partnerky.

    Není snadné být jeho manželkou. Lži jsou zakázány a neodpustitelné. Pokud ho žena podvede, nepláče, nevzlyká, ale tvrdě se pomstí.

    Rodina je pro něj velmi důležitá. Přestože děti miluje z celého srdce, nevychovává jejich opičí láskou, ale šikovně a moudře jejich usměrňuje. A také dovolí, aby šli svou cestou.

  • 9.

    Střelec

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Optimistický manžel, nadšený otec

    Je to velmi přátelský muž, který snadno navazuje vztahy na celý život (ale stejně rychle jejich i přeruší). Je upřímný a otevřený, výstřední a zvědavý. Když chce něco dosáhnout, nic ho neunaví, je odvážný a iniciativní. Je sportovně založený, miluje pohyb na čerstvém vzduchu, přírodu a zvířata. Život je pro něj jedno velké a přitažlivé dobrodružství, jehož vítězem může být jedině on.

    Je mimořádně optimistický, jen zřídka se dostává do duševní krize, má vysoké sebevědomí. Lehce se zamiluje a stejně rychle ho to i přejde. Na druhé straně má citlivé, měkké srdce. Bude z něj vynikající manžel, ale jen tehdy, pokud se žena nepokusí ohraničit jeho svobodu.

    Děti vychovává s lehkostí a nadhledem, nevytváří jim příliš úzké a přísné hranice. Spíše je vede k ambicióznosti, cílevědomosti a optimismu. Často bere rodinu do přírody. Chce, aby jeho děti již odmalička měli láskyplný vztah ke zvířatům a rostlinám a aby si je vážili a ctili.

  • 10.

    Kozoroh

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Disciplinovaný manžel, přísný otec

    Je zdánlivě tichý, uzavřený, jemný, klidný. Jen blízké okolí zná jeho pravou tvář a to, kolik hrůzné námahy ho stojí, aby tuto harmonii dosáhl a udržoval. Protože v hloubi duše je nejistý a podezřívavý: téměř nikdy neví, zda dosáhne to, po čem tak velmi touží.

    Muž-Kozoroh touží po té pravé partnerce, ale jen zřídka ji najde. Tak neúprosně bojuje o splnění svých cílů, že často obětuje přátel a blízkých. A pak je to on, kdo nejvíce trpí pro své tvrdohlavé rozhodnutí. Když se nenaučí lásku i dávat, nakonec zůstane sám. Musí se naučit upřímně projevit své city a vážit si lásku.

    Je z něj velmi dobrý otec, i když je místy až přehnaně přísný. Někdy zapomíná, že své děti nemůže hodnotit stejně jako dospělé. Potomky vychovává tak, aby vítězili ve všech soutěžích, aby byly nejlepšími žáky ve třídě - a později i v životě, tak jako jejich otec. Aby dosáhli všechno, co jen chtějí.

  • 11.

    Vodnář

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Láskyplný manžel, starostlivý otec

    Je to zajímavý, vzrušující muž: samostatný, inteligentní, odvážný a zároveň emancipovaná a svobodný. Potřebuje se vybít v práci, musí v kariéře dosáhnout úspěchu, aby se cítil naplněn a šťastný. Rád si vybírá takovou manželku, která mu v budování kariéry může pomoci. Je plný dobrých nápadů, proto život po jeho boku nikdy nebude nudný a stereotypní. Hodí se k němu manželka, která si váží jeho rozum, nezávislost a pohotovost.

    Děti vychovává s láskou a dopřeje jim velkou svobodu. Chce, aby měli tolik životního prostoru, kolik má on. Sleduje všechny jejich přání a ať budou chtít dosáhnout cokoliv, vždy bude stát při nich.

  • 12.

    Ryby

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Oddaný manžel, citlivý otec

    Je záhadný a nevypočitatelný jako oceán. Jeho základní povahovou rysem je sice klid, ale v hloubi své duše zažívá prudké bouřky. Ví, kdy má zůstat tiše a kdy promluvit. Kdo ho nezná, může si myslet, že je bezbranný a potřebuje oporu, ale zdání klame. On totiž velmi rozhodně kráčí vpřed po cestě, kterou si pečlivě vytyčil.

    Má bohatou fantazii, je velmi kreativní. Z mužů-Ryb se vyklube hodně šikovných umělců. Je skvělý manžel i otec. Děti vychovává s manželkou v harmonii a lásce. Jeho domov je ostrovem lásky a klidu.

Autor: nec

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz