Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jaký symbol charakterizuje vaši duši? Odpověď hledejte v měsíci narození!

/
  • (iStock)
    18. října 2019 ● 06:00

    O existenci duše toho mezi lidmi koluje spousta. I vědci provádějí rozsáhlé výzkumy na toto téma. Podle Roberta Lanzy, který pracuje v Institutu regenerativní medicíny, vše, co prožíváme a vnímáme, není nic jiného než odraz naší mysli. Vysvětluje, že objekty se skutečnými vlastnostmi existují pouze tehdy, pokud je pozorujeme. Prostor a čas jsou „jen“ nástroje mysli, které spojí vše dohromady. Proto část naší mysli, která je součástí naší duše, existuje i mimo prostor a čas.

    Otázkou zůstává – co určuje vaši duši, jaký symbol ji charakterizuje? Existuje opět spousty způsobů, jak naše duše odrážej naše osobnosti. Jedním z nich je měsíc narození. Podívejte se na ten váš a analyzujte symbol duše tohoto konkrétního měsíce. Podle toho zjistíte svou osobnost.

  • 1.

    Leden: Drak

    Autor: archiv

     

    Stejně jako je leden prvním měsícem v roce, jste i vy lidé, kteří jsou v čele, aby je ostatní následovali. Jste silní, máte pevnou vůli a máte také potenciál překročit vše, co vám přijde do cesty. Udržujte však svůj temperament pod kontrolou. Ten by mohl být trochu problém, protože pokud se budete často rozčilovat, nebude to pro nikoho nikdy dobré řešení.

     

  • 2.

    Únor: Fénix

    Autor: archiv

     

    I když se spálíte až do popela, podobně jako symbol vaší duše Fénix, povstanete a budete ještě silnější a mocnější. Máte v sobě obrovskou houževnatost, která je primárním zdrojem vaší síly.

  • 3.

    Březen: Jing-Jang

    Autor: archiv

     

    Hledáte rovnováhu ve všem a vždy zvažujte dobré a špatné stránky. Máte pozitivní přístup k životu i k situacím, které zažíváte. Máte však sklon brát v úvahu spíše to dobré, vždy se snažíte vyjednávat a řešit problémy. Jen buďte trochu opatrní, protože někteří lidé jsou příliš toxičtí na to, aby vám stáli za váš čas a energii.

     

  • 4.

    Duben: Lev

    Autor: archiv

     

    Narodili jste se v dubnu? Pak jste naplnění nesmírnou vášní a jste nesmírně odvážní. Výzvy, kterým čelíte, vždy vezmete za své a nikdy se ničemu nevyhýbáte. Jste vždy loajální vůči všem. Pozor, tím, že pořád chráníte lidi, které milujete, můžete riskovat svůj vlastní život. Je třeba myslet i na sebe.

  • 5.

    Květen: Vlk

    Autor: archiv

     

    Vlk je vůdce smečky, stejně tak vy dáváte občas přednost samotě a mnohdy vám nevadí zůstat ve stínu. Vždy jste tady pro ty, které máte rádi, a ti, kteří vyhrožují vašim blízkým, musí počítat s tím, že se vám budou muset postavit.

     

  • 6.

    Červen: Ryby

    Autor: archiv

     

    Jste bezstarostným duchem oceánu a v tomto životě vám záleží jen a jen na svobodě. Vyhýbáte se odpovědnosti, zvláště v případě, že pro vás něco není moc realistické. Vaše nejsilnější stránka osobnosti je schopnost řídit se svými instinkty. Nezapomínejte na to.

  • 7.

    Červenec: Oheň

    Autor: archiv

     

    Jste vždy vedeni vášní, a pokud je pro vás něco důležitého, nebudete se za sebe ani ohlížet. Ať už je to kariéra nebo vztah nebo věci, které vás baví, všechno je pro vás intenzivní. Měli byste však tuto vášeň udržet pod kontrolou, aby se z ní nestala posedlost.

     

  • 8.

    Srpen: Kůň

    Autor: archiv

     

    Stejně jako svobodný a temperamentní kůň ve volné přírodě, i vy běžíte vždycky co nejsvobodněji a nejraději se vydáváte za dobrodružstvím. Ceníte si také své pracovní morálky. Když budete důvěřovat především sami sobě, budete na své životní cestě vždy svobodní.

  • 9.

    Září: Květina

    Autor: archiv

     

    Jste klidní a harmoničtí. Přinášíte krásu do tohoto světského světa. Teplo, které vyzařujete, přiměje lidi, aby si chvilku odpočinuli od hektického způsobu života a užívali si klid.

     

  • 10.

    Říjen: Hvězda

    Autor: archiv

     

    Jste světlem všech a vždy ostatním ukazujete cestu, stejně jako hvězdy na obloze. Úspěch pro vás není primárně nejdůležitější, jde vám hlavně o to, abyste inspirovali ostatní. Musíte si ale dopřát čas sami pro sebe a procvičovat si sebelásky, abyste nevyhořeli.

  • 11.

    Listopad: Strom

    Autor: archiv

     

    Jste jako strom se silnými kořeny, jste podpora pro všechny ostatní. Poskytujete útočiště a poskytujete jim vše důležité, podobně jako strom. Ale pozor, nemyslíte si, že musíte dopřát vláhu i svým vlastním kořenům?

     

  • 12.

    Prosinec: Voda

    Autor: archiv

     

    Stejně jako měnící se voda, která je jednou klidná, jindy bouřlivá, i vy se v různých situacích chováte jinak. Můžete být klidný mezi svými přáteli, ale podněcován bouří, můžete být nebezpeční jako turbulentní vlny, zaměřené na cokoli, co jim přijde do cesty.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz