Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejčastější sexuální fantazie podle znamení! O čem sní Býci nebo Štíři?

/
  • (iStock)
    22. června 2019 ● 06:00

    Každý z nás má nějakou tajnou fantazii, pokud jde o sex. Od těch nejromantičtějších až po ty nejdivočejší. A podle horoskopu můžete zjistit nejen to, jakou máte povahu, jaké jsou vaše silné či slabé stránky, ale také právě to, jaké jsou vaše nejtajnější sexuální fantazie. Co říkají hvězdy o vašich skrytých touhách?

    Chcete-li si užít milování, prostě se milujte tak, jak chcete vy sami. Dělejte to, co je vám příjemné a užívejte si to na maximum. Jestli si chcete sex ale užít ještě víc, zkuste do něj zakomponovat některou z vašich fantazií podle zvěrokruhu. I to lze totiž vyčíst z hvězd!

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Není náhodou, že Berani patří k ohnivým znamením, protože právě jim se líbí ty nejdivočejší a nejnebezpečnější sexuální zážitky. I když to možná nebudou chtít přiznat, ale ženy Beranice tajně touží předstírat, že jsou prostitutky, muži zase gigoly, kteří si nechávají za sex platit. V případě, že nejste tak docela o této fantazii přesvědčeni, můžete si „zvolit“ jiný druh fantazie. Ženy narozené v tomto znamení by se rozhodně nebránily trojce, zatímco muži Berani sní o sexu na veřejném místě.

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Pokud jde o nejčastější sexuální fantazie Býků, je nutné mít na paměti jejich vztah k luxusu a potěšení. Lidé narození v tomto znamení jsou v ložnici skutečnými zvířaty a potřebují se cítit naprosto dokonale, pokud jde o spojení dvou těl. Jim se bude hodně líbit, když si v sexu budou hrát, když budou mít zavázané oči šátkem nebo když budou zapálené svíčky. Hodně Býků taky touží po hlazení peříčky po každém centimetru jejich těla. Ženy ve znamení Býka se taky hodně vzruší představou, že jsou striptérky, zatímco muži Býci fantazírují o tom, že to budou dělat hodně tvrdě s hodně zralou ženou.

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou dospělí lidé s dětskou představivostí. Pro ně je nejlepší sex, když se u něj budou bavit. Nikdy je nebudou nudit různé hrátky nebo experimenty všeho druhu. Chcete-li zjistit, jaké jsou nejlepší sexuální fantazie Blíženců, měli byste věnovat pozornost právě tomu. Jejich dětinská stránka potřebuje ale nějakou kontrolu a autoritu, takže se v jejich sexuálních touhách objevují policisté s obuškem. Ženy Blíženkyně fantazírují naprosto o všem možném a o všech možných rolích, například o sexu s jinou ženou, muži Blíženci fantazírují o tom, že jsou filmové režiséři, kteří vaše milování natočí a pak se na to společně budete dívat.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou největší romantici zvěrokruhu, takže to má vliv i na jejich sexuální fantazie. Skrývají v sobě ale i temnější stránku, takže to je důležité si uvědomit, pokud jde o postelové fantazie. Muži a ženy v tomto znamení často fantazírují o tom, že jsou uneseni a že musejí při milování poslouchat své únosce. Kromě toho si ženy ve znamení Raka představují sex na nějakém vzdáleném místě, ve vysoké nadmořské výšce nebo pod širým nebem. Naopak ti nejzranitelnější muži Raci ztrácí hlavu, když byste je pozvala k sobě domů a připravila pro ně romantický večer. Máte-li krb, pak sex před plameny bude pro Raka naprosto nezapomenutelný!

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi jsou ohnivé znamení a ohniví jsou v ložnici i mimo ni. I proto v jejich vášnivých aktivitách hraje klíčovou roli jejich morbidní fascinace sebou samých. Nejčastější sexuální fantazie Lvů se týkají divokých aktivit na veřejných místech. Čím nebezpečnější je situace, tím lépe pro ně. Sex ve výtahu je další z jejich fantazií, kterým neodolají. Už pouhá myšlenka na to, jak by to dělali právě tam, je dokáže rozpálit. Nicméně, výtah je místo jen pro ty nejodvážnější Lvy, takže ostatním postačí, když si budou představovat, že mají nad svým partnerem totální nadvládu.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny působí plaše a zdá se, že v posteli s nimi žádná bouře nebude. Nemusí to být ale nutně pravda. I panny si rády hrají, jen to nemusí být na veřejných místech, jako jiná znamení. V jejich fantaziích jsou především místa, kde je dostatek soukromí a kde je nějaký plán. Panny se ale nepotřebují dívat na film, pojídat popcorn a nechat se unášet vzrušením z tohoto okamžiku. O svých touhách moc nemluví, ale nejoblíbenější sexuální představa Panen je sex s nějakou známou osobností. Muži ve znamení Panny zase tajně sní o striptýzu nějaké naprosto neznámé ženy.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou sice šarmantní a elegantní, ale skrývají v sobě velmi chlípnou osobnost, která miluje excesy. Lidé narození v tomto znamení jsou takoví vlci v ovčím rouchu a jejich nejoblíbenější sexuální fantazie překvapí i ty, kteří je dobře znají. I když působí jako jedno z nejromantičtějších znamení, vzrušují je představy o skupinovém sexu nebo orgiích. Zatímco ženy Váhy preferují kostýmy a převleky do různých postav, muži sní tajně o tom, že budou promiskuitní, budou střídat ženy a budou myslet jen na sex.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou velcí milovníci pravdy, ale taky velmi tajemní. Najdete v nich skryté temné instinkty. Pokud chcete vědět, jaké jsou jejich největší sexuální fantazie, pak na prvním místě stojí vášeň. Obecně mají Štíři sex moc rádi, takže o něm pořád přemýšlejí. Je pro ně těžké nemít žádné fantazie, v každém okamžiku si představují tajný sex s někým, koho znají, ale koho se neodvážili oslovit. Ženy Štírky často přemýšlejí o lesbickém sexu, muži by rádi zakomponovali do sexu nějaké pomůcky.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci milují hlavně dobrodružství, a to i v sexu. To souvisí s jejich svobodným duchem. Největší sexuální fantazie je představa sexu v domě, v němž jsou hosté, kteří na ně čekají. Taková rychlovka v ložnici, když nejsou navíc zamknuté dveře – naprosto ideální představa! Ženy ve znamení Střelce touží tajně po sexu kdekoli na cestě – v kabině letadla nebo na toaletě ve vlaku. Muži Střelci jsou zase nadšení přemýšlením o sexu někde, kde je někdo bude sledovat, třeba na dovolené z protějšího balkonu nebo okna. To je jejich!

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi vědí, jak najít rovnováhu mezi vážnou a odpovědnou stránkou povahy, a tou, která je divočejší. Dokážou vše spojit tak, že sexuální zážitek s nimi bude nezapomenutelný. Jsou to ale lidé disciplinovaní a velcí profíci, takže jejich největší sexuální fantazie je sex na pracovišti. Ve výtahu, po skončení pracovní doby někde na kopírce nebo na pracovním stole. Že by mohly být v práci kamery? Nevadí, naopak! Pokud chcete, aby ztratila hlavu žena ve znamení Kozoroha, pak jí pořiďte vibrační kroužek. Muž Kozoroh zase touží po tom, aby vás mohl sledovat při masturbaci a sám si to také udělat.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou originální a nápadití jako málokdo. Jde taky o velmi duchovní osoby, mají sklon vidět za hranice fyzických aspektů. Hodně Vodnářů touží po erotických setkáních s lidmi stejného pohlaví. Ženy Vodnářky jsou hodně intenzivní a sní o velkém množství sexuálních vztahů. Jeden jim nebude stačit (aspoň v představách tedy). Není pochyb o tom, že takový sexuální maratón s více muži by ji totálně nadchnul. Muži Vodnáři zase touží po sexu u vody, nejraději na písečné pláži.

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby mají široké srdce plné emocí. Mají v sobě ale i vášnivou a zasněnou stránku, která jim umožňuje nechat svou fantazii, aby vyplula na povrch. Možná budete překvapení, jaké jsou jejich fantazie, pokud jde o sex. Velmi často si představují, že mají sex s někým, kdo pro ně pracuje – podřízený, hospodyně, chůva, prostě někdo, komu platí za práci. Ženy Ryby ztrácejí hlavu nad sexuálními fantaziemi, které se odehrávají ve vaně (čím romantičtější atmosféra, tím lépe), zatímco muži ve znamení Ryb jsou nadšení z myšlenky, že by mohli mít sex s nějakou cizinkou jiné barvy pleti.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz