Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Letní horoskop lásky: Čeká vás nový flirt, nebo zlepšení vašeho vztahu?

/
  • (iStock)
    19. června 2019 ● 11:00

    Letní lásky bývají stejně nečekané jako plné vášně a tak trochu voní po zakázaném ovoci. Ať už jste single, užíváte si svobody, nebo naopak zamilovanosti, nebo byste ve vztahu uvítali trošku rozpálit plamínek vášně, letní měsíce doslova přejí romantickým setkáním a jiskřivým schůzkám.

    Co si letošní léto osud přichystal zrovna pro vaše znamení? Najdete někoho nového, nebo si naopak budete užívat blízkosti člověka, se kterým o sobě víte už dlouho? Zeptejte se karet, říká se přeci, že nikdy nelžou.

  • 1.

    Beran - Šest mečů

    2722086:gallery:true:true

     

    Zažíváte inspirativní období, kdy mezi vámi a miláčkem perfektně funguje pozitivní výměna názorů i energií. Objevujete společné zájmy a podporujete se ve všech činnostech. Partnerství se rozvíjí nejen ve fyzické, ale i duševní rovině. Radujete se z oboustranné důvěry a budujete pevné základy pro dlouholeté, upřímné soužití. Rozbouřené emoce hledají způsob i místo, kde by se mohly bez obav projevit. Není divu, že na sobě můžete vzájemně nechat ruce. Na nedostatek důvěrností si nemůžete stěžovat.

     

  • 2.

    Býk - Poslední soud

    2192472:gallery:true:true

     

    V budoucnosti se paradoxně zrcadlí vaše minulost. Zřejmě se vám ozve bývalý partner a pokusí se znovu navázat kontakt. Ne nadarmo se říká, že stará láska nerezaví. Nejspíš jeho sladkým lichotkám podlehnete a vstoupíte znovu do stejné řeky. Ve vaší mysli totiž zůstaly pouze pozitivní vzpomínky a nemůžete si uvědomit, proč jste se vlastně kdysi rozešli. Oprášíte staré historky a nenásilně se znovu přiblížíte. Karta Posledního soudu v sobě skrývá osudovou lásku. To dodává odvahu nezadaným jedincům.

     

  • 3.

    Blíženci - Svět

    2498038:gallery:true:true

     

    Co víc si přát, než aby vám celý svět ležel u nohou! Nikdo vás nemůže zastavit v rozletu, ani stáhnout vaše sny zpátky na zem. Nastává období, kdy se rozhoduje o klíčových životních událostech a směru, jakým se začínající vztahy budou ubírat. Věřte, že se vše završí ve váš prospěch. Spojení, v nichž dominuje karta Světa, nejsou jen odrazem spalující vášně, ale pevná přátelství a partnerství. Protějšek je na vás vnitřně napojený, proto se nemusíte bát nedorozumění a odlišných plánů do budoucna.

     

  • 4.

    Rak - Deset pentaklů

    2592474:gallery:true:true

     

    Užíváte si ohromné životní nadšení, kdy vás obklopují skvělí lidé a hvězdy vám nahrávají na smeč. Životní optimismus k vám láká neustále nové tváře, které z vás čerpají nezdolnou energii. Žijete na plný plyn a nenecháváte si žádné síly do zásoby. Váš elán ovšem není nekonečný! V románcích proto nezapomeňte na vyváženost. Nemůžete neustále druhým pouze dávat, avšak musíte také lásku brát. Totéž platí i vůči dlouholetému partnerovi. Rovnováha zajistí společnému soužití perspektivní budoucnost.

     

  • 5.

    Lev - Královna holí

    5773196:gallery:true:true

     

    Překonali jste složité období a na nepříjemnosti už můžete vzpomínat jako na špatný sen. Pro svého nynějšího partnera platíte nejenom za jedinečného milence, ale zároveň za nejlepšího přítele. Může si s vámi o čemkoliv srdečně popovídat a nemusí se přitom obávat vaší reakce. Opečováváte ho s takovou láskou, že jiný přístup ani nepřichází v úvahu. Funguje mezi vámi naprostá důvěra. Proto vás mnohdy překvapí, jaká témata s vámi hodlá protějšek probírat. Žádné společenské tabu si na vás nepřijde.

     

  • 6.

    Panna - Eso pentaklů

    3546500:gallery:true:true

     

    Vytáhli jste si šťastnou kartu, která nepříjemnosti téměř vylučuje. Vaše láska je naplněna upřímností, štěstím a elánem, díky čemuž překonáte nemožné. Jediný problém, který by se mohl vyskytnout, je přílišné mamonářství. Nenechte se unést přívalem bohatství a štěstí, které vás zaplavují. Chcete mít všechno jenom pro sebe a svou netrpělivostí byste mohli plamínek lásky udusit. Protějšek potřebuje prostor pro vlastní život. Pokud je nutné dát něčemu více času, udělejte to. Hvězdy si to žádají.

     

  • 7.

    Váhy - Eso mečů

    2498028:gallery:true:true

     

    Partner ocenil, s jakou pečlivostí a trpělivostí se dokážete poprat s nepřízní osudu. Podařilo se vám rozplést spletité nitky jistého problému, který bránil partnerskému štěstí. Mnohdy stačilo tuto překážku správně pojmenovat! Byli jste přesvědčeni o své pravdě a bili jste se za společnou budoucnost. Běda, pokud by někdo z přátel či rodiny stál proti vám. Platíte za ženu či muže činu, který se cílevědomě a neomylně zasadil o své životní štěstí. Díky tomu vaší lásce nestojí nikdo a nic v cestě.

     

  • 8.

    Štír - Síla

    5773197:gallery:true:true

     

    Váš život naprosto ovládá nespoutaná láska přecházející mnohdy až v nestoudnou sexualitu. Mezi vámi funguje taková chemická přitažlivost, že ji dokážete stěží ovládnout. Karta Síly je typická pro čerstvě zamilované páry a utajované mimomanželské románky. Přívalu emocí se nedá odolat! Nemůžete dělat nic jiného, než vyřadit z rozhodování rozum a užít si nabízenou příležitost plnými doušky. Totéž platí pro vašeho miláčka. Rozhodování se nyní řídí především libidem, což čas od času není na škodu.

     

  • 9.

    Sřelec - Král mečů

    2498029:gallery:true:true

     

    Sexuální přitažlivost sice stále funguje na výbornou, ale chápete, že vám ke štěstí nestačí. Stojíte před novými životními výzvami a nenecháte si je upláchnout mezi prsty. Čím větší příchuť nepoznaného až zakázaného, tím více vás lákají. Zajímají vás partnerovy názory i tajná přání. Zkrátka se vzájemně propojujete nejenom fyzicky, ale i psychicky. Harmonická atmosféra, která mezi vámi vládne, přispívá k celkovému partnerskému štěstí. Vážíte si každého okamžiku, který strávíte po partnerově boku.

     

  • 10.

    Kozoroh - Devět pentaklů

    5773193:gallery:true:true

     

    Ocitnete se v situaci, kdy budete dobrovolně bez partnera. Možná půjde o krátkou pauzu v letitém partnerství, během něhož oba naberete nové síly ke společnému životu, možná o definitivní rozchod. Potřebujete více času pro seberealizaci i vlastní koníčky a tohle řešení se vám jeví jako jediné možné. Podle karty Devíti pentaklů nepůjde zdaleka o nic nepříjemného, dost možná se pouze jeden z vás vydá na pracovní cestu či do lázní. Krátké odloučení vaši lásku zregeneruje. Potřebujete vydechnout.

     

  • 11.

    Vodnář - Čtyři meče

    5773192:gallery:true:true

     

    Symbolika Čtyř mečů odkazuje na stagnující období, kdy se partnerství ocitne na mrtvém bodě a city mohou ochladnout. Protějšek i vy sami vyčkáváte, kam vás vesmírný vítr zanese. Nepokoušejte se záležitosti popohnat. Beztak svou snahou nic neurychlíte, jenom byste do zajetého systému vnesli chaos. Problémy se řeší bez vašeho přičinění a vesmír vám připraví cestu, po které se vydat. Vaše drahá polovička si potřebuje uvědomit, co od společného soužití čeká. Mnohdy může jít o citově nezralé jedince.

     

  • 12.

    Ryby - Spravedlnost

    5773198:gallery:true:true

     

    Vychutnáváte si rovnocenné partnerství plné lásky a vzájemné důvěry. Společným soužitím se line harmonie, kterou nic zásadního nenaruší. Tato karta věští i do budoucnosti klidnou lásku plnou spokojenosti. Všechno, co do současného vztahu investujete, se vám v nadcházejícím čase dvojnásobně vrátí. Naučíte se dělat kompromisy a poslouchat názor druhých. Protějšek si vás nemůže vynachválit. Zrajete jako víno a dostává se vám zadostiučinění za všechny komplikace, které jste společně museli vytrpět.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz