Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Horoskop sexu pro ženy: Něha pro Račice, pouta pro Štírky

/
  • Jaký vás láká sex?
    Jaký vás láká sex? (iStock)
    28. února 2019 ● 10:00

    Experimentování je na sexu to nejzábavnější a je velice důležité. To, co na jednu ženu funguje, druhou nenažhaví, ale dokud to nezkusíte, nebudete mít jistotu. Hvězdy napovídají, co by zrovna vás mohlo dostat do sexuálního ráje.

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Máte ráda drsný a silový sex a nevyhovuje vám, když se s vámi jedná jako s cukrovou panenkou. Pouta, sexy prádlo, netradiční místa? Vyzkoušíte cokoli, ale musí to mít spád.

     

  • 2.

    Býk (20. dubna - 20. května)



    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milujete vášnivý sex, toužíte po hlubokém spojení. Nálada (svíčky, hudba, osvětlení) jsou pro vás velmi důležité. Sex na špinavém záchodě v klubu není na seznamu vašich sexuálních přání. Sex není jen uspokojováním vašich pudových potřeb, je to mnohem víc.

  • 3.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jste v posteli divoká a extravagantní. Ne možná úplně zvrhlá, ale dost odvážná a otevřená věcem, jako je skupinový sex, nebo trojka.  Sex pro vás může být jen fyzično bez emocí a nemusí být ničím jiným než zábavou a dobrým tréninkem.

  • 4.

    Rak (21. června - 22. července)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Sex je pro vás jak dávání, tak přijímání. Nezáleží na tom, jestli z nějakého důvodu vynecháte koitus a a vychutnáte si jen předehru. Sex je akt lásky, tělo pro vás není tak důležité.

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lvi to rád nahlas. Neomezujete se, a pokud sousedé slyší, jak křičíte v extázi, je to v pořádku. Sex je pro vás umělecká forma a vy jste umělec, vy i váš partner herci. Jediné, co vám v sexu opravdu vadí je, když vás někdo nutí do něčeho, co nechcete.

     

  • 6.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Uspokojující  sex je tkví v detailech a když si partner Panny vzpomene na to, co se jí líbí, je velmi šťastná. Pozornost, věnovaná detailům, je důvodem, proč Panny nevyhledávají sex na jednou no.  S partnerem, který je zná, je pro ně sex mnohem víc vzrušující.

  • 7.

    Váhy (23. září - 22. října)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy milují lichotky.  Nechtějí sex uspěchat;  vyžadují dlouho předehru a spoustu rekvizit a sexuálních hraček. Dej Váze sex, který chce, a oplatí ti dvojnásobně.

  • 8.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Líbí se vám váš sex intenzivní a dlouhý. Vaše sexuální jízda je mimo tabulky, a když prožíváte sex, děláte to všemi smysly. Partner, který tohle nechápe, je pro štírku nezajímavý.

  • 9.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Máte ráda nové, překvapivé a svěží podněty. Milujete sexuální napětí, dráždění, oddalování, ale taky klidně lechtání a olizování. Střelkyně si to přejí překvapivé, neočekávané, spontánní.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Kozorožky milují ranní sex. Dává to smysl. Ranní sex dodá workoholičkám energii a stimuluje je před dalším náročným dnem. Je praktický, ale přitom může být neuvěřitelně uspokojující přípravou na pracovní triumf.

  • 11.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jste tak volnomyšlenkářská, že vás neodpuzuje prakticky nic. Nové pozice, vzrušující hry, které chtěl váš partner vždycky vyzkoušet, to je to, co vám skutečně poskytne maximální potěšení.

  • 12.

    Ryby (19. února - 20. března)

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Líbí se vám sex, který je tak úžasný, že vám dává možnost úplně se odpoutat. Milujete všechny tantrické praktiky a cokoliv, co způsobuje spojení mysli a těla, které vede k silným vícenásobným orgasmům.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz