Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ženy podle horoskopu: Vodnářky neumějí lhát, Lvice milují nepravé muže

/
  • (shutterstock.com)
    12. května 2022 ● 06:00

    Jistě víte, jaká je základní charakteristika vašeho znamení. Jak ale může znamení ovlivňovat ženskou stránku vaší osobnosti? Jaké jsou ženy ve znamení Lva? Buďte si jistí, že od žen ve znamení Kozoroha je rozeznáte velmi snadno. Jaké jsou nejsilnější, ale také nejslabší vlastnosti žen jednotlivých slunečních znamení?

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená ve znamení Berana by měla na čele nosit červenou tabulku s nápisem: "Pozor na mě!" Je nevypočitatelná, působí nepřístupně, chladně a odtažitě. Někdy to dokonce může vypadat, že ji muži naprosto nezajímají, ale opak je pravdou. Tato žena je dokonalá herečka. Možná vám poleze na nervy její paličatost a impulzivnost. Nebuďte překvapení, když bude nejprve jednat a teprve potom myslet. Přestože se její úsudek může jevit jako tvrdý, až krutý, naprosto vás dostane svou hravostí a potřebou zkusit úplně všechno, co se jí nabídne. Velmi slyší na lichotky, je nevyléčitelně romantická a srší z ní pravá ženskost a silná sexualita.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená pod nadvládou Býka dokonale ovládá umění svádět, aniž by ji to někdy musel někdo učit. Jejímu kouzlu nepodlehne pouze muž, který je po smrti. Je velmi smyslná a sentimentální, ale vůči partnerovi má také silné vlastnické sklony. Snadno s sebou nechá cloumat žárlivostí a můžete vzít jed na to, že nevěru nikdy nezapomene ani neodpustí. Je praktická, na platonickou lásku nevěří a její city jsou stálé a silné. Krátkodobé románky nejsou nic pro ni. Ráda jí a pije a nade vše miluje luxus, pohodlí a dostatek všeho.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com
    Žena, ve které se ukrývají Blíženci, dělá čest svému znamení. Je jako harém – má v sobě několik dalších žen a ani ona sama nikdy neví, která z nich zrovna dostane hlavní slovo. Ať už to bude jakákoliv, můžete si být jistí, že bude výtečná společnice, zábavná, inteligentní, vtipná a rychle reagující. Dokáže dělat několik věcí najednou a neustále se vrhá do něčeho nového. Jelikož musí mít neustále svobodu, nesnese, když ji někdo svazuje. Také proto většinou nemá zájem o delší vztahy a má silné sklony k promiskuitě. Nosí srdce na dlani, je otevřená, ale bývá také často dezorientovaná a období veselosti se u ní střídá s obdobím depresí.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com
    Základní charakteristika ženy narozené ve znamení Raka je snadná. Tato bytost je do očí bijícím způsobem romantická, nesmělá, plachá a orientovaná na domov a jistoty. Lpí naprosto na všem, včetně minulosti i nevyhovujících vztahů. Přesto si ale také všechno pamatuje, obzvlášť jedná-li se o příkoří a osobní křivdy. Je výborná hospodyně a kuchařka – také proto, že je šetřivá a s penězi se ochotně rozloučí jedině tehdy, když se utrácejí jako balzám na její bolavou duši. Potřebuje být hýčkána, oceňována a vyžaduje pozornost.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com
    Lvice je jako diamant ve výkladní skříni: všichni v jejím okolí by se měli zastavit a prostě jen žasnout. Ženu narozenou v tomto znamení poznáte na první pohled. Je panovačná, ale důstojná, nafoukaná, ale laskavá a velkorysá. Svým způsobem je prodejná – potřebuje být středem pozornosti a nic pro ni není důležitější než to, aby byla muži obdivována a aby po ní toužili. Je často zamilovaná, avšak málokdy opravdu milující, protože není schopná se zcela odevzdat. Zpravidla má sklon milovat toho nepravého muže. Je marnivá, utrácivá a nudí ji vše, co zavání rutinou.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com
    Mezi Pannami se nachází nejméně provdaných žen. Ovšem je to z toho důvodu, že ženy narozené v tomto znamení zpravidla nemohou najít muže, který by vyhovoval jejich vysokým kritickým nárokům. Taková žena se chová seriózně, důstojně a skromně. Věří v sebezdokonalování a celý život se vzdělává. Přestože požaduje nezávislost, její city jsou hluboké. Dokáže je ale velmi dobře skrývat, a proto může navenek působit chladně, až nepřístupně.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená ve znamení Vah vás uchvátí svou elegancí, dokonalým smyslem pro harmonii a absolutním vkusem. Tato žena prahne po obdivu, ale nesmí být příliš okázalý. Má averzi ke všemu, co je pro ni nepřitažlivé. Je výřečná, mnohostranná, sebevědomá a vzrušující, ale také velmi přelétavá. Její city bývají mělké a obvykle nemají dlouhého trvání.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená ve Štíru, nejsmyslnějším znamení zvěrokruhu, je žena, na kterou se nezapomíná. Je extrémně citlivá na vnější podněty, tíhne k extrémům a hloubce a velmi ochotně podléhá svým vášním. Vidí hluboko do motivů ostatních. Tuto ženu neošálíte, ale můžete si být jistí, že pro vás bude velmi dlouho neproniknutelná a nepochopitelná. Nedivte se, pokud bude přehnaně kritická a náročná. Pokud se s tím dokážete srovnat, za odměnu získáte neuvěřitelně trpělivou a odhodlanou partnerku. Je věrná a stálá, ale pokud je zrazena, nebude se štítit pomsty. Přesně ví, co chce, a dokáže si na to počkat, klidně i několik let.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená ve znamení Střelce je bez přehánění ženskou obdobou Casanovy. Je otevřená, přímočará, upřímná a marnivá. Smyslem jejího života je bavit se a být bavena. Potřebuje obecenstvo a je nenapravitelná koketa, svůdkyně a optimistka. Na vážné vztahy a manželství ji příliš neužije. Tato žena bude mít velký problém se usadit. Je spontánní a impulzivní – jednou měří a třikrát řeže.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com
    Toužíte po ženě, která bude spořádaná, organizovaná a bude mít ve všem řád? Hledejte tu, která se narodila ve znamení Kozoroha. Přestože chce mít vše pod kontrolou, překvapí vás její skrytá vášnivost a schopnost podlehnout lichotkám. Je odolná a extrémně věrná. Na oplátku od vás bude požadovat, aby se cítila žádaná a milovaná. I přes svou zodpovědnost, loajálnost a trpělivost dokáže být někdy velmi krutá. Křivdu neodpustí a bude si ji celý život pamatovat.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com
    Žena narozená ve znamení Vodnáře je originální, svobodná a chce být za každou cenu svá. Je citlivá, obdařená silným intelektem, bystrá a upřímná. Tato žena je tak špatná lhářka, že si můžete být jistí, že všechno, co vám říká, je pravda. Vedle toho je ale také paličatá, nezviklají ji ani fakta a nebojí se jít tam, kam by ostatní ani nevkročili. Pro to, aby dostala, co chce, je schopna prakticky všeho. Je hračkou toho, kdo umí zahrát na její city a soucit, a často tak opečovává muže nepochopené manželkou.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com
    Intenzivně ženská, poddajná, smyslná, taková je žena narozená ve znamení Ryb. Uchvátí vás svou nadměrnou vnímavostí a vlastností posuzovat vše přes pocity. Je soucitná, ochotná pomoci všem a za každých okolností. Protože se ráda podřizuje, bývá často obětí a až příliš často se zamilovává do nepravých mužů. Jejími negativními vlastnostmi je poměrně velká nepraktičnost a neschopnost vnímat realitu.

     

    Více o vlastnostech jednotlivých znamení se dočtete v knize astrologa Milana Gelnara Astrologická předehra.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz