Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sex podle zvěrokruhu: Berani to mají rádi drsnější, Raci volí misionářskou polohu. A vy?

/
  • Sex podle horoskopu
    Sex podle horoskopu (istock.com)
    6. dubna 2023 ● 06:00

    Podle horoskopu můžete zjistit, jakou máte povahu, s kým si budete více rozumět nebo jaká barva je pro vás nejlepší. Datum narození hraje významnou roli i v tom, jací jste v milenci a jaké poloze dáváte přednost.

    Co vyhovuje vám? Vybrali byste si z následujících poloh? Nebo máte oblíbenou nějakou jinou?

  • 1.

    Beran

     

    Tohle znamení je agresivní a nevadí mu ani drsnější sex. Berani se nerozpakují říct si o to, co chtějí. Mají rádi dobrodružství a experimenty. Jednou z nejlepších pozic je ta, při které partner leží na zádech a vy na něm sedíte (zády k jeho obličeji) s pokrčenými koleny. Tahle pozice vám umožňuje dirigovat rytmus a tempo, takže rozhodně nehrozí nuda.

     

     

  • 2.

    Býk

     

    Býci jsou smyslní a milují sex s nádechem romantiky. Proto je pro vás romantická atmosféra důležitá – méně světla, jemná hudba a hedvábí. Ideální atmosféra zaručí i ideální sexuální potěšení. Vzhledem k tomu, že Býci milují těsné propojení s partnerem a rychlost pro ně není problém, hodí se pro ně poloha, kdy oba partneři stojí, žena je zády před partnerem a ohne se. Ideální pro současnou stimulaci klitorisu.

  • 3.

    Blíženci

     

     

    Blíženci jsou velcí experimentátoři, milují rozmanitost a nepotřebují intimitu a „zbytečné“ romantické nesmysly. Nevadí jim rychlovky a mají rádi těsné propojení. Zbožňují výzvy, takže ideální je pro ně pozice mostu, při níž leží žena na zádech, většina váhy spočívá na ramenou, má přitažená chodidla k tělu a pomalu zvedá nahoru pánev. Partner je v kleku a ženu přidržuje za stehna.

  • 4.

    Rak

     

    Tohle znamení má rádo blízkost a intimitu. Raci potřebují cítit bezpečí, což se projevuje i v sexu. Ideální je pro ně klasická misionářská poloha nebo poloha, která zaručuje dostatečnou blízkost. Kromě misionářské polohy můžete ale vyzkoušet polohu, při které muž sedí v tureckém sedu, žena na něj nasedne a za jeho zády zkříží kotníky.

  • 5.

    Lev

     

    Ženy Lvice jsou královny a mají vše rády pod kontrolou. Vyžadují taky hodně pozornosti a zájmu, takže je nějaká obyčejná klasika nerozpálí. Mají rády, když je muž pod jejich kontrolou, takže milují polohu na koníčka, při které muž leží na zádech a ona na něm sedí. Jedině tak může Lvice muži ukázat, kdo má v sexu navrch.

  • 6.

    Panna

     

    Panny jsou od přírody praktické, takže praktičnost se projevuje i v sexu. Na druhou stranu rády zkoumají nové polohy a jsou ochotné je otestovat. Některé mohou být i pěkně krkolomné, například poloha, při které žena leží na zádech, zvedne pánev a nohy se snaží dát za hlavu. Rukama si podpírá bedra a partner si nad ní stoupne mírně pokrčený obličejem směrem k ní. Tahle poloha vyžaduje zdravá záda – ve vyšším věku by to mohlo špatně skončit.

  • 7.

    Váhy

     

    Tohle znamení ví, jak potěšit svého partnera. Váhy jsou obvykle orientované na vztah a jsou rády spojené emocionálně se svými partnery i v sexu. Ovšem nebrání se ani tomu, aby vyhnaly nudu ze svých ložnic. Misionářská poloha je tedy pro Váhy poněkud fádní. Bez problémů tedy rády vyzkouší polohu, při které partneři leží tvářemi k sobě a během milování se přetáčejí ze strany na stranu.

  • 8.

    Štír

     

    Štíři bývají tajemní a mají rádi, když mají věci pod kontrolou. Intimitu v posteli však vyhledávají, i proto se snaží tajemno zakomponovat i do milování. Štíři se rádi milují i ve vodě, na suchu je pro ně vhodná pozice, kdy muž sedí na okraji postele (nebo na židli), žena je nahoře čelem k němu. Štírky tak mají možnost sledovat partnerovy reakce.

     

    NÁŠ TIP: Zjistěte, jaké polohy preferují Češi podle průzkumu.

     

  • 9.

    Střelec

     

    Střelci ctí lásku a svobodu, spontánnost a divokost. Tohle znamení se vždy snaží vymyslet nové pozice pro milování. Ženy Střelkyně preferují polohy, při kterých se současně stimulují všechny pohlavní orgány, tedy G bod i klitoris. Atraktivní jsou tedy polohy zezadu, kdy žena sedí na partnerovi zády k němu.

  • 10.

    Kozoroh

     

    Kozoroh je tak trochu blázen, pokud jde o sex. I když se zdá být často opatrný, opak je pravdou – ve skutečnosti jsou Kozorozi nejvášnivější ze všech znamení. Když se Kozoroh miluje s někým, ke komu má důvěru a koho má rád, odhodí všechny zábrany. Výborná je pro ně pozice „trakař“, kdy muž stojí a ženu chytne za pánev, její nohy se obmotají kolem jeho pasu a ona se opírá rukama o zem. Poněkud náročnější pozice, ale proč to nezkusit?

    TIP NA VIDEO: Horoskop na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 11.

    Vodnář

     

    Vodnáři mají nápaditý přístup k sexu, milují zábavné a zajímavé pohyby (a polohy). Nepotřebují k tomu nikoho moc emociálního, kdo vyžaduje zamilovaná slůvka během milování. Vhodná je pro ně poloha, kdy žena leží na zádech, muž před ní klečí a zvedne jí zadek tak, aby do ní mohl snadno proniknout. Nohy ženy jsou zvednuté a opírají se o mužova ramena. 

  • 12.

    Ryby

     

    Ryby jsou úžasné, pokud jde o řeč těla. Jsou vášnivé, citlivé a milující. Mají silnou potřebu, aby všichni kolem nich byli spokojení – tedy i v sexu, takže se snaží udělat tomu druhému radost. Mohou být dominantní i umírněné, záleží na tom, co chce partner. Milují polohu, při které se mohou na svého partnera dívat. Ideální je tedy ta, při které oba sedí na zemi naproti sobě, mají pokrčená kolena, chodidla jsou na zemi, oba rozkročí nohy a vzájemně se do sebe zaháknou.

Autor: aši, inf

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz