Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Polojasno 26°C

5 nejmocnějších znamení zvěrokruhu. Kdo má velký vliv na ostatní?

/
  • (iStock)
    17. ledna 2023 ● 06:00

    Být silný znamená pro každého něco jiného. Zdá se ale, že většina lidí se považuje za „mocné“ na základě svého sociálního vlivu. Vzhledem k tomu, že na světě žije přes sedm miliard lidí, vypadá to jako poměrně spravedlivé „měření“. A mezi všemi těmi lidmi na světě někteří vynikají i díky tomu, v jakém znamení se narodili.

    Některá znamení doslova předurčují k tomu, aby člověk, který patří k jednomu z nich, měl předpoklady stát se skutečně mocným. Kterých pět k nim patří? Pokud jste se v této pětce nenašli, neznamená to ještě, že byste nemohli mít vliv na ostatní díky tomu, jak se chováte a vystupujete. Jen ti druzí to mají mnohem snazší. Ať už je to sociální, emoční nebo fyzická síla, následujících pět znamení má potenciál moci ve všech třech oblastech.

  • 1.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk

    Všechny silné stránky Býka - trpělivost, praktičnost, spolehlivost, oddanost a zodpovědnost - je činí neuvěřitelně silnými. Býk je nejmocnější znamení zvěrokruhu, protože mají osobnost, která je předpokladem pro to, aby byli silní a vládli ve všech oblastech života. Ať už se to týká jejich profese, osobního života či fyzické kondice, vždy budou Býci dominantní kamkoli přijdou. Jejich síla jim dobře poslouží v kariéře, vztazích i rodinném životě. Z nich se stávají nejmocnější muži planety.

     

    Mezi slavné Býky patří Pierce Brosnan, Ondřej Vetchý, Jean Gabin či Karel Roden.

     

  • 2.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev

    Lví tendence být dominantní z něj dělá silný typ osobnosti, které je jen velmi těžké odolat. To platí zejména v sociální sféře. Jistě, Lev může občas působit trochu arogantně, ale je to proto, že má velký vliv na své vrstevníky, kolegy i všechny další osoby v jeho blízkosti. Není divu, že jsou přirozenými vůdci. Vědí také moc dobře, jak převzít kontrolu a prosadit se. Spousta Lvů míří do politiky, financí nebo podnikání, a téměř vždy budou úspěšní.

     

    Ve znamení Lva se narodil například Bill Clinton, Fidel Castro, Dustin Hoffman či Arnold Schwarenegger.

     

  • 3.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír

    Díky sklonu k divokosti a vášnivosti je Štír dalším silným a mocným znamením. I on bývá vynikající vůdce. Asertivní a vášnivá povaha dělá ze Štírů ideální vůdce či šéfy, a dává jim vysokou šanci být mocnými v kariéře i v obchodním světě. Jsou také odvážní a tvrdohlaví, vynalézaví a nikdy se nebojí postavit žádné výzvě.

     

    Mezi slavné a mocné Štíry patří Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Joe Biden či princ Charles.

     

     

     

  • 4.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec

    Tendence Střelce k optimismu, idealismu a nadšení, smíchaná s jejich nehynoucím smyslem pro humor, jim dává obrovské množství emocionální síly (a moci). Žádné jiné znamení zvěrokruhu není tak emocionálně silné jako Střelec. Také Střelec velmi pravděpodobně udělá pro dosažení svých cílů naprosto cokoli, bez ohledu na to, jak těžké to bude. Prosazují se až do konce a nikdy se nevzdávají. To je jen další ukazatel vysoké emoční síly a moci.

     

    Mezi slavné Střelce patří Jacques Chirac, Brad Pitt, Tina Turner, Winston Churchill či Mark Twain.

     

     

  • 5.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Kozoroh

    Kozoroh má ze všech znamení zvěrokruhu v největší míru sebeovládání ve všech oblastech života. To je samo o sobě velká síla! Díky tomu je Kozoroh s největší pravděpodobností fyzicky zdatný, což znamená, že není zahlcen dietními nebo fyzickými omezeními. Je to síla jejich vůle, která je činí silnými a mocnými.

     

    Mezi slavné Kozorohy patří vévodkyně Kate, Kevin Costner, Anthony Hopkins či Milada Horáková.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz