Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Které znamení zvěrokruhu má nejsilnější imunitu? Jste na seznamu?

/
  • (iStock)
    9. října 2020 ● 06:00

    Koronavirová pandemie změnila svět. Vědci ze všech koutů planety závodí v tom, aby co nejdříve vyrobili vakcínu. Než bude ale k dispozici, je důležité postarat se i o svoje zdraví a udržovat imunitní systém v dokonalém provozu. Víte ale, že některé znamení zvěrokruhu mají lepší imunitu než ostatní?

    Samozřejmě tomu nemusíte věřit, a pokud nejste na seznamu následujících čtyř znamení, nemusíte zoufat. Neznamená to, že nemůžete svůj imunitní systém posilovat zdravou stravou, pohybem a spánkem. Přesto, proč právě následující čtyři znamení patří podle astrologů k těm, kteří mají dobrou obranyschopnost? Souvisí to s jejich temperamentem, silnými stránkami osobnosti?

  • 1.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Tajemný a vášnivý Štír se obvykle těší dobrému zdraví. I když tohle znamení miluje riziko a často se dostává do nebezpečných situací, překvapivě z nich dokáže vyjít téměř vždy nepoškozený. V dobré kondici se udržuje díky dobrému životnímu stylu. Není příznivec přejídání, jen zřídkakdy najdete Štíra, který by pokračoval v konzumaci, když mu jeho žaludek řekne „dost“. I když nejsou velcí nadšenci cvičení, obvykle ale pro svoji kondici udělají cokoli, třeba jdou pěšky po schodech, místo aby jeli výtahem.

     

  • 2.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panna je jedno z nejzdravějších znamení zvěrokruhu. Obvykle nepodléhají vážným nemocem, protože mají v povaze zakódovanou přísnost k sobě samým a taky jakýsi panický radar, který je vždy zapnutý. Panna vycítí i ty sebemenší příznaky nachlazení ještě předtím, než by udeřilo naplno, takže udělá vše pro to, aby ve finále vůbec neonemocněla. Navíc si Panna potrpí na fyzickou aktivitu, což je udržuje zdravé a v dobré kondici.

  • 3.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býk je fyzicky i psychicky zdatné znamení. Málokdo se nechá dohnat nemocí, a pokud náhodou onemocní, situaci řeší přímo a co nejrychleji – podobně, jako řeší všechno ostatní ve svém životě. Jejich optimistická povaha má pozitivní vliv i na jejich imunitu, a pokud už přece jen onemocní, obvykle se rychle uzdraví. O svoje fyzické zdraví se dobře starají, tělu dopřávají kvalitní stravu, pohyb a jsou rádi, když mají nad svým tělem kontrolu. Proto taky pravidelně navštěvují lékaře, aby věděli, jak na tom jsou.

     

  • 4.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Král vesmíru a zvěrokruhu se pyšní udržováním dobrého zdraví (a dobré postavy) a je velmi podrážděný už je samotnou myšlenkou, že by musel strávit den v posteli a nemocný. Není překvapením, že Lev je známý svou vytrvalostí a dobře stavěnou postavou. I když si majestátní král rád pochutnává na chutném jídle, nepřejídá se. On chce být totiž vždy středem pozornosti, proto se o sebe dobře stará a ví, že musí zůstat zdravý a fit.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz