Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zítra je magický úplněk: Tyhle věci vyzkoušejte, vše se vám dvakrát vrátí!

/
  • (iStock)
    30. října 2020 ● 06:00

    Dušičkový úplněk je magický v tom, že jde o druhý úplněk v kalendářním měsíci. Obvykle nastává pouze jeden a k tomu dvojnásobnému jevu dochází jednou za dva či tři roky. Úplněk, který spadá na 31. říjen, je ve znamení Býka.

    Býk je zemské znamení, které ovlivňuje krk, hrtan, šíji, hlasivky, štítnou žlázu i mandle. Tyhle orgány budou v době úplňku zvláště citlivé, tak si na ně dávejte pozor a nijak je nezatěžujte. V době úplňku ve znamení Býka je čas na očistu a zbavení se všeho negativního. Mimo jiné můžete sbírat kořeny bylin (mají největší sílu), ale nesmíte sušit nadzemní části bylin. Rozhodně taky nestřihejte živý plot, neřezejte stromy a keře ani nezaštipujte květiny. Které věci byste v době magického úplňku měli podniknout?

  • 1.

    Vyčistěte se zevnitř i zvenku

    Autor: iStock

     

    Úplněk má sklon velmi silně hromadit energii – pozitivní i negativní. Díky tomu je ideální čas na očistu vašeho prostoru, v němž žijete, ale také těla i mysli. Zbavte se veškeré negativní nahromaděné energie, kterou už nechcete využívat nebo jinak uchovávat či držet. Zvažte změny ve svém bytě, dopřejte si relaxační koupel, v níž si odpočinete, nebo si přečtěte nějakou motivační knihu. Žijte podle mantry „nechám jít všechno, co mi nepatří“, i když třeba jen na jeden večer.

     

  • 2.

    Nabijte své drahé kameny

    Autor: iStock

     

    Mnozí vědí, že měsíční světlo během úplňku je naprosto ideální pro nabíjení a čištění drahých kamenů a amuletů. Před nabitím kameny omyjte vlažnou vodou a osušte. Pak je položte do nějaké misky, ideálně z přírodního materiálu, a nechte třeba na parapetu na měsíčním světle. Pokud by mělo pršet, nechte je za oknem, ale aby na ně svítil měsíc. Měsíční světlo je silné i dva dny po úplňku.

  • 3.

    Zbavte se emocionálních zavazadel

    Autor: iStock

     

    Úplněk je ideální doba na malou sebereflexi a meditace je skvělý způsob, jak to udělat. Sedněte si se svými myšlenkami na tak dlouho, dokud budete potřebovat, a přemýšlejte o svém chování či vztazích, které vás nějakým způsobem vysilují nebo se nepřibližují tomu, čemu byste chtěli. Možná vás dokonce ničí. Použijte tento úplněk jako malé připomenutí, abyste nechali jít vše, co nepotřebujete a co vás zatěžuje.

     

  • 4.

    Zkontrolujte si seznam svých úkolů

    Autor: iStock

     

    Měli jste nějaký seznam přání či úkolů, který jste si vytvořili nedávno? Nyní je ten správný okamžik, kdy si to znova projít a zkontrolovat svůj pokrok. Jste blíže k dosažení svých cílů, nebo jste zůstali stát na místě? Pokud máte pocit, že jste pokrok udělali, pokračujte. Pokud ne, zeptejte se sami sebe, co vám brání. Buďte proaktivní a vytvořte si plán, jak se tam dostat.

  • 5.

    Nedělejte nic

    Autor: iStock

     

    Energie je během úplňku silná, takže skvělý způsob, jak oslavit tuto měsíční fázi, je jednoduše nedělat nic a sednout si na zadek. Odpočinout si. Vyčistit svou mysl a svoje tělo. Někdy potřebujeme klid, abychom byli schopní sledovat, co se kolem nás děje, abychom si všimli, jak se cítíme, abychom objevili příležitosti, které jsme měli přímo před nosem.

     

  • 6.

    Nedělejte ukvapená rozhodnutí

    Autor: iStock

     

    Během úplňku jsou naše emoce mnohem silnější a my jsme spontánnější. Ale rozhodnutí, které vás právě teď láká, nemusí za dva týdny vypadat tak dobře, takže zpomalte, a než se k něčemu odhodláte, dejte si čas na zpracování svého nápadu. Buďte trpěliví a poděkujte později.

     




Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz