Vyberte si osobnostní test: Co o vás prozradí  barva rtěnky   boty   barva očí  chodidla  nehty  noční prádlo  oblíbená květina   obočí   ruka v pěst   velikost ňader

Nehty

Podívejte se na své nehty a určete jejich tvar za pomoci obrázku. Pokud svůj typ nemůžete najít, zvolte takový, který se mu nejvíce podobá. Tvar nehtu může říci dost o vaší povaze. Jak jste na tom vy?

Velikost ňader

Vaši povahu odhaluje také vaše tělesná konstituce nebo dokonce tak zdánlivě malicherná věc, jako je velikost vašich ňader. Jaká je vaše osobnost právě podle tohoto fyzického aspektu?

Oblíbená květina

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se vám líbí právě karafiát nebo růže? Oblíbená květina symbolizuje naši povahu, odlišné rysy a emoce, a velmi často se naše osobnost podobá právě konkrétní květině.

Ruka v pěst

Zatněte pěst tak, jak je to pro vás nejpřirozenější. Jak jste si dali palec? Existují celkem tři základní způsoby zatínání pěsti. Co o vaší osobnosti vypovídá ten váš?

Noční prádlo

Každý večer jdete spát a to, co máte na sobě, o vás mnohé vypovídá. To, jestli milujete pohodlné pyžamo, krajkovou košilku nebo třeba pánskou košili, říká hodně o vaší povaze. Otestujte se.

Boty

Každá z nás má určitě doma žabky, které nosí třeba na pláž, my ale máme na mysli spíš pár bot, který preferujete. Cítíte se nejlépe třeba v kotníkových botách? Tak to je přesně ten pár, který prozradí, jaká jste uvnitř. Zjistěte to.

Chodidla

Tvarů chodidel je nekonečně mnoho, vypovídají o tom, odkud pocházíme a staří mudrcové z nich taky usuzovali na povahu osob. Zkusíte tento test také?

Barva očí

Věděli jste, že kromě data narození a postavení hvězd o vaší osobnosti hodně vypovídá i barva očí? Zjistěte, co všechno o vás prozradí.

Obočí

Obočí dokáže změnit výraz tváře a je důležitou složkou mimiky. Fyziognomie, nauka o tom, jak z rysů obličeje poznávat psychické vlastnosti, považuje obočí za velmi důležité. Co o vás říká to vaše?

Barva rtěnky

Výzkumy  zjistily, že prostřednictvím barev vysíláme do světa informace o tom, jací jsme. Dokonce i oblíbená barva rtěnky o nás hodně prozradí. Co všechno?