Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Která znamení zvěrokruhu mají nejlepší paměť? Tahle nikdy nic nezapomenou!

/
  • (iStock)
    18. září 2020 ● 06:00

    Některá znamení zvěrokruhu si pamatují úplně všechno! Jsou lidé, kteří si zapamatují každý detail incidentu, který se přihodil před deseti lety. Pamatují si jména, příjmení každého, koho kdy potkali, data narození, dobré i špatné věci, a taky věci, které by mohly ublížit.

    To jsou lidé, s nimiž byste se mnohdy raději nepotkali, ani s nimi nevstoupili do křížku, protože i když vám odpustí, nikdy nezapomenou! Zatímco někteří lidé si záměrně pamatují všechno, ostatní to mají tak nějak přirozeně. Co na to říká astrologie? Kterých pět znamení zvěrokruhu má paměť jako slon a jejich vzpomínky nikdy nevyblednou?

     

  • 1.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Štíři mají snad nejlepší paměť ze všech znamení zvěrokruhu. Bez ohledu na to, o jak triviální událost může jít, Štíři vám poskytnou podrobný popis jakéhokoli okamžiku v jejich (i vašem) životě. Jim můžete klidně důvěřovat, že si za vás vzpomenou na věci z doby před desítkami let, a bude to vypadat, že to prožili právě teď.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Po Štírovi je na pomyslném paměťovém žebříku Býk. Býci jsou takoví přírodní umělci, kteří v případě potřeby vědí, jak přesně vykreslit živý obraz událostí. Ať už je dobrý nebo špatný, Býk si bude pamatovat i ty nejmenší drobnosti o téměř všech událostech, ke kterým došlo v jejich životě. Pokuste se tedy, abyste v jejich vzpomínkových knihách patřili k těm dobrým.

  • 3.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Citlivý a náladový Rak má skořápku, pod kterou skrývá své ostražité já. Raci dokážou uchovávají záznamy o každé události, která stojí za zapamatování, zejména pak o těch, kdy je lidé zradili nebo zklamali. Takže pokud jste to někdy udělali, věřte tomu, že Rak na to nikdy nezapomene.

     

     

  • 4.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny mají výtečnou paměť i proto, že jsou to známé perfekcionisty. Mají opravdu silnou paměť, která jim umožňuje přesně popsat a určit problémy, k nimž došlo v jejich životě, a naplánovat pak každý jejich krok. Nikdy nezapomenou na nic, co je třeba udělat, ale taky na nic, co už se stalo.

  • 5.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Stejně jako Panny, jsou i lidé narození ve znamení Kozoroha, velmi pracovité a uznávají etiku. Jsou obdarovaní velkou a výbornou pamětí, a proto jim nikdy neuniknou žádné podrobnosti. Důvodem jejich úspěchu je tvrdá práce a schopnost zapamatovat si i ty nejnáročnější věci.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz