Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kdo je nejlepší manžel nebo manželka? Jsou to tahle znamení zvěrokruhu!

/
  • ...
    ... (istock.com)
    7. srpna 2020 ● 06:00

    Během našeho života se setkáme s mnoha lidmi, ale jen do někoho z nich se zamilujeme natolik, abychom si ho nakonec i vzali. Zatímco někomu to vyjde a klape jim to celý život, někdo takové štěstí nemá. Důvody mohou spočívat mimo jiné v tom, že podle astrologie jsou jen někteří lidé doslova předurčeni k tomu, aby se z nich stali výborní partneři.

    Která znamení zvěrokruhu vás pravděpodobně v manželství uspokojí, kdo z dvanácti znamení bývá obvykle výtečným partnerem, s nímž máte šanci vydržet až do smrti? Jsou to tahle čtyři znamení!

  • 1.

    Rak

    Autor: archiv/iStock

    Raci patří k „domáckým“ manželům. Lidé narození v tomto znamení jsou známí svou vřelostí a smyslem pro humor. To, co Raci chtějí, je pohodový domov. Touží po zakotvení a udělají obvykle vše proto, aby byli perfektními partnery v manželství či dlouhodobém vztahu. Vzhledem k tomu, že jsou nejšťastnější v rodině a s dětmi, budou dělat vše, co je v jejich silách, aby jakýkoli vztah fungoval a byl šťastný. Pokud hledáte loajalitu a dobrý stabilní základ, manžel nebo manželka ve znamení Raka jsou ideální. Vzít si někoho narozeného v tomto znamení znamená vzít si někoho, kdo investuje do vztahu. Nikdy vám nebudou lhát a vždy se taky budou snažit udržovat aktivní sexuální život.

     

  • 2.

    Ryby

    Autor: archiv/iStock

    Znamení Ryb patří k nejromantičtějším znamením zvěrokruhu. Ačkoli se může zdát, že jsou Ryby velcí snílci, kteří se pohybují v oblacích, ve skutečnosti hledají pevný a stabilní vztah. Vyhýbají se obvykle střetům a díky tomu se z nich stávají dokonalí partneři. Manželství s nimi bývá mírumilovné, klidné a bez větších hádek a konfliktů. Vzhledem k jejich citlivé povaze můžete taky očekávat, že Ryba jako manželka či manžel bude velmi empatický a snadno vycítí, zda ten druhý má problémy či špatný den. Ryby udělají vše, co je v jejich silách, aby se jejich partner cítil jako doma a co nejlépe. Jsou také velmi kreativní, což se velmi pozitivně projevuje zejména ve vztahu k dětem. I když jsou někdy náladové a někdy je těžké pochopit, co se v nich zrovna děje, jsou celkově velmi chápavé a vždy nakonec najdete společnou řeč.

  • 3.

    Váhy

    Autor: archiv/iStock

    Lidé narození ve znamení Vah touží po rovnováze v každém aspektu života. Někdy je ale druzí kritizují za nerozhodnost, ale když jde o lásku, jakmile je člověk v tomto znamení přesvědčen, že našel toho pravého, jeho přesvědčením neotřese absolutně nic. Když si tedy najde životního partnera, je to obvykle navždy. Nezapomínat nesmíme ani na to, že Váhy jsou loajální partneři a jsou taky dokonalí přátelé. Pokud tedy hledáte v manželském partnerovi víc než romantického druha, ale taky kamaráda, svatba s lidmi ve znamení Vah je dobrá volba. Je to taky znamení, které patří k fyzicky nejkrásnějším ze všech. Jsou dynamičtí myslitelé, kteří vás vždy pro něco nadchnou. Váhy zřídka nadávají, naopak jsou laskavé, nepoužívají žádné manipulační prostředky. Navíc milují sex a bez problémů rády experimentují.

     

  • 4.

    Štír

    Autor: archiv/iStock

    Není pochyb o tom, že lidé narození ve znamení Štíra jsou velmi vášniví a také velmi loajální. Nicméně svou vášnivost mohou proměnit v pomstychtivost, pokud je jejich partner nějak podrazí. Jinak se Štír snaží dát svému partnerovi vždy to nejlepší a v manželství staví laťku dost vysoko. Protože jsou silně loajální, je to taky důvod, proč začnou snadno žárlit nebo se stanou majetnickými – zvláště tehdy, když jejich partner loajální není. Jakmile je však přesvědčíte o své lásce a loajalitě, budou vám prokazovat věrnost a vaše manželství naplní velkou vášní ve všech směrech. S nimi nudu rozhodně nečekejte.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz