Autor: BPŽ/archiv

 

Obrázek 1

Vaše nejlepší vlastnost je vaše snaživost a neústupnost. Nenecháte žádné lidi, aby vás srazili k zemi. Žádné vaše selhání či chyba vás nezviklají, vždy jdete dál. Pohybujete se rychle, tvrdě a vášnivě pracujete.

Obrázek 2

Vaše nejlepší vlastnost je váš smysl pro humor. Víte, že život se nemá brát moc tragicky a díky tomu vás žádné špatné časy nemůžou překvapit. Moc dobře víte, že smích je nejlepší lékař nejen pro vás, ale i pro ostatní.

 

Obrázek 3

Nejlepší vlastnost? Čestnost. Máte rádi přímé a čestné jednání a totéž požadujete od ostatních. Chápete, že nemá smysl něco předstírat a hrát nějaké hry. Raději řeknete pravdu, než abyste lhali. A nejdůležitější je, že i k sobě samým jste upřímní.

Obrázek 4

Vaším nejlepším osobnostním rysem je loajalita. Pro své blízké byste šli na konec světa. Přátelé, členové rodiny a partneři vědí, že se na vás mohou spolehnout a věřit vám. O lidech nemluvíte špatně, a když je třeba, postavíte se za ně. Každý vás chce mít za přítele.

Obrázek 5

Vaše nejlepší osobnostní vlastnost je vaše přizpůsobivost. Můžete vycházet úplně s každým a je jedno, jakou má povahu nebo v jaké oblasti pracuje či se pohybuje. To vám taky pomáhá ve vaší kariéře a budování přátelských vztahů.

Obrázek 6

Nejlepším rysem vaší povahy je komunikativnost. Jste „cool“ a člověk, který umí mluvit o všem a nedělá mu to problémy. Víte, jak se správně vyjádřit, umíte vyjadřovat i svoje pocity i to, co si myslíte. Stejně tak dokážete zpracovat to, co vám říká někdo jiný. I proto jste ideální partner.