Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kdo vám vždy nezištně pomůže? Těchto pět znamení má andělské sklony!

/
  • (iStock)
    28. srpna 2020 ● 06:00

    Jsou tady, aby pomáhali. Bez ohledu na to, čemu věříte, pozemští andělé existují. A pohybují se všude kolem vás mezi lidmi, které potkáváte. Tihle lidé jsou krásní nejen zvenčí, ale především uvnitř. Projevují laskavost každý den a působí jako andělé, kterým není zatěžko pomoci komukoli.

    Některá znamení zvěrokruhu jsou k tomu předurčena víc než ta ostatní. Vždy budou dělat vše, co mohou, aby vám pomohli, když to budete potřebovat. Nemusíte je ani o pomoc žádat, oni to vycítí a sami od sebe pomohou. A co je nejdůležitější – tihle lidští andělé umějí odpouštět a zášť v sobě nikdy nedrží, nebo jen velmi krátce. Která znamení jsou milá, něžná, empatická a andělská?

  • 1.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby mohou být v případě potřeby velmi citlivé. Nikdy se nechovají drsně nebo bezcitně, když s druhými lidmi jednají, jsou vždy soucitné a empatické. Ryby dokážou nejen naslouchat, ale dokážou vycítit, co se skutečně skrývá za vyslovenými slovy. Ryby jsou skvělé v diagnostice řeči těla či tónu hlasu, a ostatní z nich cítí empatii. Všichni moc dobře podvědomě vědí, že Ryby jim vždy porozumí. Jsou andělské ve své laskavosti, nesobeckosti a intuici.

     

  • 2.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Nikdo není užitečnější než Panna, což z nich dělá skutečné anděly. Ať už potřebujete cokoli opravit, Panna se nabídne a nebude se vytáčet, že nemá čas nebo že to nejde, nikdy vám nebude klást žádné zbytečné otázky – prostě přijde a udělá to. Jsou také velmi soucitné, starostlivé a vždy budou k dispozici, aby naslouchaly vašim problémům nebo nabídly radu (pokud je o to požádáte). Ne, analytické Panny rozhodně nejsou bezcitné!

  • 3.

    Váhy (23. září - 22. října)

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy jsou andělské v tom, že mohou kdykoli změnit vaši náladu, abyste se cítili lépe. Jakmile jsou vedle vás, dokážou změnit atmosféru mávnutím proutku. Můžete být v té nejhorší náladě, ale Váha dokáže doslova divy. Než si to vůbec stačíte uvědomit, rozesmějí vás a budete se cítit fajn. Váhy odlehčují těžké situace i život pomocí humoru, zábavy nebo jen tím, že vám věnují plnou pozornost. Jednají s lidmi soucitně, bez úsudku a vždy se snaží vidět všechny strany argumentu. Nic pro ně není černobílé. Váhy jsou neuvěřitelně férové ​​a spravedlivé.

     

  • 4.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnáři nebývají na první pohled nejemotivnější znamení zvěrokruhu, ale to neznamená, že nejsou andělé. Vždy se snaží, aby byli ostatní lidé šťastní a aby byl život radostnější. Jedním z hlavních úkolů Vodnářů je dělat vše proto, aby byl svět lepším místem k žití, takže je můžete často spatřit někde mezi dobrovolníky nebo v charitě. Jsou milující, laskaví a pomáhají lidem pochopit sami sebe. Když jste s Vodnářem, možná je nevnímáte jako anděly, ale pokud se podíváte zpětně na vše, co pro vás udělali, pochopíte, proč se o nich říká, že jsou andělé v lidském těle.

  • 5.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelec je anděl díky svému optimismu, lásce k životu a díky nadšení, s jakým si užívá přítomnost jiných lidí. Přinutí vás, abyste se smáli a cítili se mladí. Střelci jsou také velkorysí a rozdali by se. Nikdy nechtějí nic na oplátku a obdarovávat jim dělá skutečnou radost. Jsou milí, starostliví a ostatní lidé se s nimi cítí bezpečně a milovaně. Střelci se vždy snaží následovat své vlastní morální a etické kodexy, ale ostatní k ničemu nenutí. Střelci mají vždy rovná záda a v případě potřeby vám kdykoli pomohou.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz