Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kdo nikdy nespěchá do vážného vztahu a na lásku si počká? Jsou to tato znamení!

/
  • (iStock)
    24. července 2020 ● 06:00

    Ne každý se zblázní na první pohled, někteří lidé potřebují více času, než si svoje city uvědomí. Láska je složitý proces a není třeba spěchat. Jestli to tak má být, tak to tak bude. Možná i vy patříte k těm, kteří nechtějí nic urychlit a raději neriskují. Vědí, že dobrý vztah potřebuje solidní základy a že nejlépe je začít pomalu a od píky.

    Některá znamení zvěrokruhu mají sklon okamžitě se zamilovat a vletět do vztahu kosmickou rychlostí. Je to sice vzrušující, ale pro některá znamení je láska hrou na čekání. Chtějí si vychutnat každý okamžik a pohybují se pomalým a rozvážný tempem dopředu. Oba tyhle přístupy mají svá pro a proti, protože neexistuje špatný způsob lásky. Záleží jen na tom, co cítíte vy a druhá osoba. Která čtyři znamení nikdy do vážného vztahu nespěchají?

  • 1.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býky ovládá planeta Venuše, což je planeta lásky. Býk tedy upřednostňuje lásku před spoustou jiných věcí. Ale to neznamená, že by se taky do vztahů vrhal po hlavě. Obvykle se nezamiluje na první pohled, jako stabilní zemské znamení ví, že důležité jsou pro vybudování každého vztahu pevné základy. Býci jsou loajální a spolehliví, takže potřebují čas, aby se ujistili, že partner je naladěn stejným způsobem. Jako stabilní znamení země víte, jak důležité je ve vašich vztazích budovat silné základy.

     

  • 2.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci, vaše dualistická povaha znamená, že jste všestranní. Někdy je pro vás těžké si přiznat, jak se opravdu cítíte a co doopravdy cítíte. Vaše osobnost způsobuje v případě lásky vnitřní konflikt, kdy se rozhodujete, zda se usadíte, nebo ne. Máte ale jen jedno srdce, a bojíte se, že by vám ho ten druhý zranil. Jste ovládáni svou myslí, nikoli svým srdcem, takže přistupujete ke vztahům s logikou. Přitom jste emotivní, takže si musíte uvědomit, že ne všechno musí dávat dokonalý smysl – láska není něco, co lze vysvětlit!

  • 3.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny jsou zvyklé na to, že určité věci fungují určitým způsobem. To platí i o lásce. Když jste tedy v nějakém vztahu, o kterém přemýšlíte, zda by mohl být něco víc, nikdy nejdete naplno dopředu, protože až moc analyzujete. Máte taky tendenci přehánět a kritizovat, často vztah ukončíte dřív, než má šanci dostat se na další úroveň. Je samozřejmě dobré dopřát si čas, abyste neopakovali stejné chyby, ale pokud to nezkusíte, nikdy nic nezískáte. Někdy je risk velký zisk, tak na to myslete.

     

  • 4.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Dobývání milované osoby je pro Kozorohy výzva, do které jsou ochotni investovat hodně energie. Nikdy nebudou dělat nic napůl. Pokud to znamená mít pevnější vztah, klidně obětují i čas a ujdou dlouhou cestu, než se rozhodnou pro vážný vztah. Je to hlavně proto, že je Kozoroh nejzodpovědnější znamení zvěrokruhu. Víte, že dlouhodobý vztah a láska znamená závazek, proto se nesmí uspěchat. Ale jste taky nesmírně oddaní, takže vám stojí za to si počkat. Vaše pomalejší tempo je jen součástí vašeho procesu navazování spojení duší.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz