Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Která znamení vám snadno zlomí srdce? Tahle budou první, na ně si dejte pozor!

/
  • (iStock)
    4. července 2020 ● 06:00

    Láska zahrnuje spoustu věcí, od prvního polibku až po první hádku, a někdy bohužel i rozchody. S někým si můžete rozumět jako přátelé, ale v romantickém vztahu to klapat nebude. Zlomené srdce je možná nejhorší věc, když k tomu dojde, a někdy je dost těžké se z toho dostat. Je to ovšem riziko, které na sebe bereme, když se do někoho zamilujeme a když hledáme pravou lásku.

    Některá znamení zvěrokruhu jsou ale doslova lupiči srdce. Raději vám zlomí srdce a stanou se pomyslnými vítězi, než by si nechali zlomit srdce vlastní. Kteří jsou ti první, co vás zadupou do země?

  • 1.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelci jsou brutálně upřímní, a proto jsou první, kteří někomu zlomí srdce. Vždycky vám řeknou naplno, jak to je, aniž by měli na paměti vaše pocity. Nemažou med kolem pusy, takže je velmi časté, že partnera nechají velmi zraněného. Jakmile Střelec zjistí, že jejich partner neumí zvládat jejich upřímnost, rozruší je to a vztah se okamžitě změní. Namísto pokusu o vyřešení raději odejdou, protože i nadále chtějí říkat to, co chtějí, a bez cenzury.

     

  • 2.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnáři jsou nepředvídatelní a snadno dokážou zlomit srdce, pokud ve vztahu není to, co si představovali. Nepředvídatelnost Vodnáře vytváří ve vztahu nestabilitu. Pokud nevíte, co můžete od partnera očekávat, musíte chodit po špičkách. Kromě nepředvídatelnosti taky neradi nahlížejí na věc z pohledu druhých, takže budou vždy první, kteří se s partnerem raději rozejdou.

  • 3.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci nikdy nejsou skutečně oddaní. Jsou nekonzistentní, takže dodržovat zejména závazky je pro ně velmi těžké. Bývají velmi nerozhodní předtím, než se rozhoupou ke konečnému rozhodnutí. I proto to často vede k rozchodu s jejich partnery. To, že někomu zlomí srdce, je ale dlouho netrápí, brzo zapomenou.

     

  • 4.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby jsou velmi citlivé, takže potřebují partnera, který je soucitný a sdílí s nimi jejich pocity. Jakmile partner dostatečně nesdílí jejich emoce a neoceňuje je, Ryby začnou trpět. Patří k těm, co se rádi obětují, takže pokud se budou cítit zbytečně, raději v takovém vztahu nebudou chtít být.

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou sebevědomí a jejich představa o vlastní důležitosti je všeobecně mezi ostatními známá. Pokud se rozhodnou navázat vztah právě s vámi, chtějí, abyste respektovali jejich reputaci a dávali to velmi silně najevo. To by se mělo projevovat i tím, že se o sebe budete starat, abyste vypadali úžasně. Pokud to nebudete dělat, Lev se ocitne v rozpacích a raději vás opustí. Může to vypadat jako dětinský důvod rozejít se kvůli tomu, ale Lev prostě chce, aby i jejich partner působil významně a vždy vypadal co nejlépe.

     

  • 6.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býk je spolehlivý ve vztazích, což je velmi pozitivní. Ovšem kromě spolehlivosti chce mít taky pod kontrolou co nejvíc aspektů svého vztahu, což může ve finále dost vadit. Pokud tedy partner nesplňuje požadavky, raději se s ním rozejde. Nebude s někým, kdo mu neustále do něčeho mluví, protože hlavou je ve vztahu přece on.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz