Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kdo prožívá nejsmutnější rozchody? Je to těchto 5 znamení zvěrokruhu!

/
  • (iStock)
    29. července 2020 ● 06:00

    Rozchod není nikdy nic příjemného, ale pro někoho je zlomené srdce tou nejbolestivější věcí, kterou může zažít. Rozchody dovedou vyvolat všelijaké emoce, z nichž některé jsou skutečně velmi smutné. Pro některá znamení však bývá rozchod mnohem bolestivější a smutnější.

    Někteří lidé jsou citlivější a lásku i případný rozchod berou mnohem intenzivněji. Trápí se, pláčou, nemůžou jíst, cítí se špatně na duši i na těle. Jejich reakce bývají silnější a mají za následek destruktivní chování, často i pád do depresivních stavů. Která znamení prožívají rozchody nejbolestivěji?

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Beran je ohnivé znamení, které se může chovat velmi destruktivně, pokud mu něco nevyjde, včetně romantických vztahů. Berani jsou totiž silně konkurenční a vždycky by raději byli těmi, kdo rozchod iniciuje, aby měli takříkajíc „navrch“. Jsou ambiciózní a přáli by si lásku, která je věčná. Když se to nepodaří a partner se s nimi rozejde, vrhnou se na seznamky a snaží se svému bývalému dokázat, že je vlastně nepotřebují. Ale právě to Beranům víc ublíží a jejich srdce bude trpět ještě víc. Berani bohužel vidí život jako hru, v níž chtějí porazit své expartnery, kterým chtějí ukázat, o co přišli. Aby vše zvládli, musí se naučit být šťastní sami se sebou.

     

  • 2.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorozi jsou odborníci na hlídání a potlačování vlastních emocí. Vymažou ze svého telefonu číslo svého bývalého, vymažou společné fotografie a neodváží se ani vyslovit jeho jméno před svými přáteli. Na povrchu bude Kozoroh vypadat jako že se nic neděje a že jim rozchod nevadí, uvnitř mají ale těžce zlomené srdce. Je jim doslova fyzicky špatně, že si někdo pohrál s jejich emocemi, a dokonce mohou cítit velký vztek vůči bývalému partnerovi. Velmi často se Kozorozi po rozchodu snaží, aby se i ostatní lidé distancovali od jejich ex. Kozorozi si musí uvědomit, že projevovat emoce je ve skutečnosti známkou síly a není na nich nic špatného.

  • 3.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou rádi středem pozornosti a jsou tedy zvyklí na to, že druhé pohlaví velmi silně přitahují. Pokud se s nimi tedy rozhodne jejich partner rozejít, těžko chápou, že existuje někdo, kdo s nimi nechce být. Rozchod tedy špatně snášejí, a i když to nemusí dávat na odiv, uvnitř je to dost žere. Cítí se pak nechtění a nedůležití, což jsou věci, které Lvi prostě nechápou. Zlomené srdce si budou léčit prostřednictvím sociálních sítích, budou dávat na Facebook či Instagram fotografie, na nichž vypadají úžasně –  aby jejich ex litoval, že je opustil. Lev se musí naučit to akceptovat, jinak bude trpět dlouho.

     

  • 4.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci jsou emotivní a citlivé znamení se spoustou emocí. Když vztah funguje, budou se o svého partnera starat jako nikdo jiný, ale pokud se vztah rozpadne, očekávejte hodně emocionálního odporu. Velmi těžce nesou zklamání v lásce a rozchod prožívají velmi bolestně. Jednu minutu vám pošlou zprávu, v níž vám sdělí, že jim moc chybíte, a za dalších deset minut vám oznámí, že všechny vaše věci vyhodili z okna a že už vás nikdy nechtějí ani vidět. Je to proto, že Raci jako vodní znamení neví, jak svoje pocity potlačit. Raci bývají na povrchu tvrdí, ale mají měkké nitro. Opravdu potřebují hodně času na to, aby svou poškozenou skořápku opravili.

  • 5.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Tvrdohlavý Býk se těžko přizpůsobuje změnám, takže pokud dojde k rozchodu, nese to těžce a je plný emocí.  Bohužel ale nikdy nevidí věci z jiného úhlu než z toho svého, takže vůči bývalému partnerovi cítí obvykle hněv a frustraci. Někdy by se ale měli zamyslet, že i jejich expartner potřebuje soucit a že možná i on trpí. Býci ale dávají do vztahu všechno, takže když to nevyjde a někdo jim zlomí srdce, cítí se velmi zrazení a dávají to najevo. V srdci mívají zášť na velmi dlouhou dobu a po rozchodu se snaží zpřetrhat všechny nitky s tím, s kým tvořili pár. Budou se sice snažit chovat se přátelsky, ale s přáteli o nich budou mluvit pravděpodobně negativně.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz