Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Numerologie vaší adresy: Co znamená číslo vašeho domu?

/
  • (iStock)
    25. července 2020 ● 06:00

    Přemýšleli jste někdy o tom, zda číslo popisné vašeho domu nebo bytu může ovlivnit energii vašeho domova? Pak věřte tomu, že i číslo domu hraje ve vašem životě velkou roli. Na některé adrese můžete pociťovat lepší vibrace než jinde. Jaké je tajemství vaší adresy? Vypočítejte si to!

    Jak vypočítáte číslo svého bydliště? Je to snadné. Bydlíte například v čísle popisném 368. Tohle trojčíslí rozložte na: 3+6+8=17, dále rozložte: 1+7=8. Budete rozkládat tak dlouho, dokud vám nezůstane jedna číslice. V tomto případě je číslem vašeho bydliště číslice 8. V případě, že máte číslo bytu složené z více čísel, například 2244/13, pak sečtěte všechna čísla dohromady a rozkládejte tak dlouho, dokud nezůstane jedna číslice.

  • 1.

    Číslo 1

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Dům číslo 1 je místem k vytváření nezávislosti. Je to všechno o jedničce a její energii, která podporuje inovaci, individualitu, ambice, pohon a vedení. Osobnost tohoto domu či bytu podporuje samostatnou výdělečnou činnost nebo aktivní kariéru. Lidé žijící v tomto domě budou podvědomě toužit po nezávislosti, samostatnosti a osobní svobodě. Bydlení s „jedničkou“ vás může poučit o sebevědomí, odvaze a odhodlání.

    Výhody: Skvělé místo pro aktivní život zaměřený směrem ven. Ideální pro nalezení úspěchu a vytvoření pocitu nezávislosti, individuality a úspěchu.

    Nevýhody: Tento domov je „vše o vás“ s vyloučením ostatních. „Jedna“ může být i to nejosamělejší číslo.

     

  • 2.

    Číslo 2

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Dům či byt s číslem 2 je místem věnovaným lásce, rodině a partnerství. Je to všechno o péči a zajištění milujícího a bezpečného prostředí. Energie dvojky podporuje milující vztahy, oddanost skupině jako celku a je harmonickým místem pro život. Osobnost tohoto domu podporuje lidi, kteří chtějí společně vytvořit život, zejména páry, páry s dětmi nebo nejlepší přátele. Lidé žijící v tomto bytě budou povzbuzováni, aby byli diplomatičtí a brali v úvahu potřeby každého. Bydlení zde vás může naučit lekce o lásce, vztazích, míru, harmonii a emocích.

    Výhody: Skvělé místo pro vytvoření rodinného hnízda. Ideální pro vytváření a navazování milujících vztahů a je skvělým domovem pro výchovu dětí.

    Nevýhody: Tento domov vás může přimět, abyste zůstávali doma a vytvořili si svůj malý svět. Můžete se až moc zapojit do emočních životů těch, kteří tu žijí.

  • 3.

    Číslo 3

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Dům s číslem 3 je místem, které je plné radosti a smíchu a má optimální a pozitivní energii. Je to všechno o komunikaci, emočním sebevyjádření a kreativitě. Jeho energie podporuje socializaci a také existenci povznášejících rozhovorů a uměleckých projevů. Podporuje taky lidi, kteří chtějí založit rodinu, zapojit se do inovací a kdo chce žít život naplno. Lidé žijící v tomto domě budou povzbuzováni, aby byli citliví a využívali svou kreativitu. Bydlení zde vám může dát lekce o komunikaci, emocích, radosti a výrazu.

    Výhody: Skvělé místo pro rozšíření vaší kreativity a komunikačních dovedností. Ideální pro pořádání večírků a setkání s fascinujícími lidmi. Jde o inspirativní prostředí pro každého.

    Nevýhody: Tohle číslo může taky znamenat, že budete mít problémy s penězi. Můžete se cítit rozptylováni a mít potíže zaměřit se jen na jednu věc. Pokud nejste připraveni vyjádřit svou kreativitu a žít s radostí, můžete podlehnout depresi nebo cynismu.

     

  • 4.

    Číslo 4

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Čtyřkový domov je místem k zajištění bezpečnosti a stability. Jeho energie podporuje tvrdou práci, vývoj a implementaci systémů, organizaci, loajalitu a ochranu. Osobnost tohoto domu podporuje rozvoj podnikání, rodiny nebo solidních investic. Lidé žijící v tomto domě budou povzbuzováni, aby byli vytrvalí věnovali se praktickým činnostem. Bydlení zde vás může poskytnout lekce o praktickém stanovení cílů, poctivosti a bezpečnosti.

    Výhody: Skvělé místo pro vás, pokud potřebujete ve svém životě vytvořit pocit stability a bezpečí. Ideální pro pomalý a stabilní proces, který vydrží i zkoušku časem. Přispívá také k hledání nových informací.

    Nevýhody: Na tomhle čísle se můžete cítit přepracovaně, protože podporuje nepřetržitou práci a plnění cílů. Pokud nebudete také odpočívat, můžete  se cítit utlačovatelsky.

  • 5.

    Číslo 5

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Pětka je místo pro párty a zábavu! Je to číslo nebojácnosti, dobrodružství a progresivních nápadů. Jeho energie podporuje všestrannost, flexibilitu, radost ze všeho společenského a svobodu. Osobnost tohoto domu podporuje rozvoj vašeho pocitu svobody pomocí sebekázně - jde o konstruktivní využití svobody. Lidé žijící v tomto domě budou povzbuzováni, aby žili svůj život naplno, vždy vyřešili problémy a byli nebojácní. Bydlení zde vás může naučit spoustu nového o přijetí, cíleném využití svobody a dynamických změnách.

    Výhody: Skvělé místo pro to, abyste ve svém životě měli vždy trochu zábavy a energie. Je to skvělý dům, který vám umožní využít všestrannost, setkávat se se se zajímavými lidmi, a prostě žít!

    Nevýhody: Energie tohoto domu se může pohybovat velmi rychle, což se může projevit tím, že váš život nebude v rovnováze. Je to intenzivní energie zábavy, smyslných potěšení a neustálých činností. Pokud máte děti a žijete v pětce, pravděpodobně se budou velmi aktivně zapojovat do mimoškolních aktivit. Jen se ujistěte, že vás veškerá impulzivní energie obsažená v tomto domě nesrazí na kolena.

     

  • 6.

    Číslo 6

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Šestka je místem krásy a péče. Je to energie podporující milující rodinu, služby, teplo, soucit a je to vynikající místo pro děti. Šestka podporuje podnikání a výchovu. Lidé žijící v tomto domě se budou cítit vždy tak, že je o ně postaráno, přesto musíte být opatrní, abyste se nevyčerpali. Energie 6 má také perfekcionistické tendence, takže si uvědomte, že budete muset občas uvolnit otěže. Je to perfektní domov pro vaše podnikání zaměřené na služby, zejména na něco kolem masáží, práce s energií, poradenstvím, zdobením interiérů - cokoli, co souvisí s tím, aby se lidé cítili lépe. Život s šestkou za zády vás může mnohé naučit o lásce a přijetí.

    Výhody: Tento dům je krásným prostředím pro rodiny a lidi, kteří se chtějí cítit jako doma. Je to místo, kde se můžete starat o druhé a vychovávat je. Dětem a zvířatům se zde daří.

    Nevýhody: Vzhledem k tomu, že „odpovědnost“ je základním kamenem pro energii šestky, můžete se v tomto domě cítit zaplaveni odpovědností. Trik je v rovnováze v péči o sebe a láskyplnou službou ostatním. Můžete se také cítit svázaní a neodvažovat se angažovat se mimo svůj domov. Nenechte se odříznout od světa venku.

  • 7.

    Číslo 7

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Sedmičkový domov je místem pro introspekci a rozjímání. Je to místo pro duchovní hledání, čas určený jen pro sebe, rozvoj vaší intuice a zdokonalen í vašich nápadů založených na informacích. Energie sedmičky podporuje klid, vyhledávání duší, shromažďování znalostí a spiritualitu. Podporuje také rozvoj vašeho smyslu pro pravdu. Je to místo, kde si opravdu můžete udělat čas, abyste poznali skutečně sami sebe. Lidé žijící v tomto domě budou povzbuzováni, aby hledali víru v sebe a v ostatní, aby si našli čas sami být sami se sebou a dozvěděli se více o tom, o co se konkrétně zajímají. Bydlení zde učí důvěře o vaší vnitřní víře a také vás učí, jak rozvíjet a naslouchat vaší intuici.

    Výhody: To je perfektní domov pro spisovatele, vědce, profesory, prostě pro každého, kdo pracuje na tom, aby se stal odborníkem ve své oblasti. Ti všichni budou těžit z intenzivní energie čísla 7. Tento domov je útočištěm, do kterého nikdo jiný nesmí.

    Nevýhody: Možná budete mít v tomto domě tendenci cítit se jako samotář. Pokud preferujete živý společenský život, tento domov s vámi nebude rezonovat. Protože číslo 7 také miluje útěky, není to nejlepší volba, pokud zápasíte s problémy s drogami nebo alkoholem či jinými závislostmi.

     

  • 8.

    Číslo 8

    Autor: iStock

    Osmička je místem moci a prestiže. Je to všechno o finanční hojnosti a její energie podporuje finanční zisk (a ztrátu), kontrolu, autoritu a úspěch. Osobnost tohoto domu vás podporuje v tom, abyste pokročili v hmotném světě. Lidé žijící v tomto domě budou mít tendenci se cítit, jako by peníze a úspěchy byly nejvyšší prioritou, proto je důležité, abyste si udržovali zdravý pocit láskyplné komunikace se svými rodinnými příslušníky, aby se necítili opomíjení. Energie osmičky je o penězích. Tento domov je často „ukázkovým kusem“, takže buďte opatrní, aby reprezentoval vaše hodnoty a nestal se prázdným „ukázkovým domovem“. Bydlení zde vás může mnohé naučit o osobní moci, vytrvalosti, řízení a organizaci.

    Výhody: Pokud chcete podpůrné prostředí pro prosazování svých zájmů v oblasti peněz a úspěchu, je to perfektní místo. Ideální pro působivé obchodní partnery a je to také skvělé místo pro podnikání, pokud se jedná o domácí podnikání.

    Nevýhody: Číslo osm je hlavně o penězích a hojnosti, přitahuje ztráty i zisky. Možná zjistíte, že v tomto domě máte sklon hromadit stále více a více věcí. Pozor na to, aby se z toho nestala jáma, v níž mizí peníze. Lidé, kteří zde žijí, se mohou stát workoholiky. Ujistěte se, že je v rovnováze práce a zábava. Také pochopte, že energie 8 je opakem moci a hojnosti, proto byt s číslem 8 může být místem, které není nijak zvlášť bohaté. Přesto ale obvykle vyzařuje pocit hrdosti a kultivovanosti.

  • 9.

    Číslo 9

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Domov 9 je místem humanismu. Jeho energie podporuje kreativitu, spiritualitu, nesobeckost a odpuštění. Osobnost tohoto domu vás podporuje ve změně světa, aby se stal lepším. Lidé žijící v tomto domě budou mít sklon změnit svět. Energie devítky je také o uzdravení, je to místo, kde můžete uzdravit nejen sebe, ale i ostatní. Tohle místo vítá každého a lidi, kteří zde žijí, se stávají duchovně vyspělými. Bydlení zde vás může naučit hodně o tom, jak dávat moudré rady, univerzální pravdy a jak zapomenout na minulost.

    Výhody: Je to skvělý domov pro humanitární podporu. Tou může být cokoli, o čem mluvíte a co sdílíte s ostatními, třeba jako učitel, umělec, poradce, hudebník či filantrop. Toto je magický domov, který podporuje duchovní růst.

    Nevýhody: Tento domov je vhodný pro lidi, kteří jsou připravení a ochotní využít soucit a duchovnost. Někdy může být tento domov domovem, kde dochází ke „ztrátě“. Devítka je energie dokončení, propuštění a transformace. Je to tedy místo, kde zažijete osobní a duchovní evoluci - a to není vždy plynulé nebo snadné.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz