Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jakub

Jakub

Váš hlas se zpracovává
 

Asi před 15lety jsem se začal zajímat o spirituální záležitosti. Cítil jsem, že náš vnější svět snad není všechno, co nám život nabízí. Chtěl jsem poodhalit roušku tohoto tajemství a začal jsem navštěvovat kurzy astrologie. Postupem času jsem k této vědě přidával další. Konkrétně numerologii a výklad karet. Rodina mě v mých koníčcích podporovala, a to mě ještě utvrdilo v tom, abych se jim věnoval profesionálně.

Ke své práci používám karty Lenormand. Sestavuji také osobní horoskopy, a díky numerologii vám pomohu určit vhodný okamžik pro vaše záměry. Jsem upřímný a vždy předám klientovi informace, které by měl vědět.

Těžištěm mého poradenství jsou otázky partnerství, lásky, pracovních příležitostí a financí. Vezměte osud do svých rukou a zavolejte mi, společně dáme vašemu životu ten správný směr! Těším se na vás! Astrolog a kartář Jakub na tel.: 906707080!

Hodnocení

Chcete i Vy napsat hodnocení k rozhovoru, který jsme spolu vedli? Budu velmi ráda!

Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz