Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

/
  • (iStock)
    15. května 2023 ● 06:00

    Několikrát v životě jsem zažila chvíle, kdy jsem byla skutečně přesvědčená o tom, že nade mnou bdí anděl strážný. Asi nejsem jediná, kdo má podobné zkušenosti, a spousta lidí zažila nevysvětlitelnou pomoc, která přišla právě v okamžiku, kdy ji nejvíc potřebovali. Někteří tomu říkají štěstí, jiní věří, že měli svého strážného anděla.

    Strážní andělé jsou ti, kteří vám pomohou v těžkých chvílích nebo tehdy, když se nedokážete správně rozhodnout. Jejich pomoc přichází skrze sny, meditace i v podobě symbolických znamení v každodenním životě. Ovšem jen zřídka těmto poselstvím věnujeme pozornost. Která znamení byste neměli opomíjet?

  • 1.

    Mince

    Autor: Shutterstock

    Mince jsou zdánlivě všudypřítomné předměty, které lze najít kdekoli a kdykoliv. Ovšem pokud je spatříte ve chvíli, kdy jste přemýšleli o nějakém problému nebo hledali řešení, může to být poselství andělů, kteří vám chtějí pomoc. Protože mince jsou měna, představují podporu, výživu a hojnost. Pokud právě procházíte těžkými časy v oblasti financí, nalezení jakékoli mince je znamením vašeho strážného anděla, což by vás mělo ubezpečit, že jste vždy podporovaní – emocionálně, duchovně i fyzicky. Pořiďte si sklenici pro všechny „andělské“ mince, které najdete. Bude vám to připomínat podporu a hojnost, která je vždy ve vašem dosahu.

  • 2.

    Čísla

    Autor: iStock

    Vidíte opakované číselné sekvence, zejména 11:11, nebo 111, nebo 11? To je znamení, že vaši andělé jsou blízko vás a komunikují s vámi. Zrovna nedávno jsem neustále viděla všude, kam jsem se podívala, tyhle číslice. Na hodinách, na tachometru v autě, prostě všude. Každá opakující se posloupnost čísel má zvláštní význam – vidět 111 není totéž jako vidět 444. Pokud vidíte velmi často kombinaci čísel 11:11, je to znamení probuzení. Věnujte pozornost svým myšlenkám, pocitům a slovům. Vy sami vytváříte svou realitu, takže moudře přemýšlejte.

  • 3.

    Mraky

    Autor: Shutterstock.com

    Díváte se často na oblohu a na letící mraky? Fascinují vás tak, že se nemůžete ani pohnout a neustále se na ně díváte? Může to být proto, že vám andělé posílají nějaké poselství prostřednictvím mraků. Právě mraky jsou jedno z nejoblíbenějších andělských poselství. Mraky ve tvaru anděla, ptáka nebo srdce nebo čehokoli, co má pro vás význam, jsou znamením andělů. Vzpomínám si, že v době, kdy jsem toužila po dítěte, jsem uviděla mrak ve tvaru dítěte. V ten moment jsem věděla naprosto jistě, že jsem těhotná. A byla jsem. Andělé mohou dávat prostřednictvím mraků informaci o tom, co přijde. Vnímejte tahle znamení.

  • 4.

    Duha

    Autor: iStock

    Duhy jsou nádherné, a dokonce i ti, kteří nejsou nijak nábožensky založení, je považují za něco magického. Symbolicky duha představuje naplnění tužeb vašeho srdce. A co je důležitější, krásná světelná duha, zejména ta, která se objeví i bez deště, je často znamením od vašich andělů. Umožňuje vám to, abyste si uvědomili, že jakákoli překážka nebo obtížnost, kterou procházíte, brzy pomine. Mějte víru a vaše sny se naplní.

  • 5.

    Cokoli s osobním významem

    Autor: iStock

    Vaši andělé vás dobře znají, takže vědí, který objekt či předmět (nebo předměty či objekty) vás zaujmou. Pokud vám často vcházejí do života motýli, berušky, nebo cokoli jiného, pak to může být znamení andělů. Znamená to, že vaši andělé jsou vám nablízku a nemusíte se ničeho obávat.

  • 6.

    Peříčka

    Autor: iStock

    Možná je to kvůli typickému obrazu anděla s velkými bílými křídly, nebo z nějakého jiného důvodu, ale peří je prostě andělský symbol a znamení. Když najdete z ničeho nic na cestě peříčko, zvláště pak bílé, je to vždy andělské znamení. Pokud řešíte nějaký konkrétní problém a nevíte, jak z něj ven, můžete požádat o pomoc a peříčko je poselstvím, že to zvládnete. Pokud jste našli bílé peříčko na nějakém opravdu hodně nepravděpodobném místě, je to jasná zpráva, že andělé jsou s vámi, aby vás podpořili.

  • 7.

    Intuice

    Autor: iStock

    Někdy hledáte odpověď na otázky a stále je nemůžete najít, a pak náhle něco bleskne ve vaší mysli. Ano, tohle je známé jako „aha“ moment nebo blikající žárovka, díky které najednou tu svoji odpověď znáte. Může to být ale cokoli, třeba otevřete knihu na náhodné stránce a vyskočí na vás nějaký odstavec, díky kterému najednou prozřete. Tyto intuitivní jiskry jsou vaši andělé, kteří vás jemně vedou k důležitým poselstvím, která chcete nebo byste měli přijmout.

  • 8.

    Hudba

    Autor: iStock

    O hudbě se ví, že má na lidi velký vliv. Zdá se, že zvuky mají přímý přístup k našim duším. Proto andělé často posílají zprávy prostřednictvím hudby. Někdy uslyšíte hudbu nebo zpěv a nemůžete objevit zdroj. Díváte se kolem sebe a nic nevidíte. Ale slyšíte. Jindy můžete zaslechnout nějakou píseň v rádiu, která jako by přišla z vesmíru, aby vám pomohla najít odpověď na otázku. Nebo si neustále přehráváte nějakou skladbu ve vaší hlavě. To všechno jsou znamení andělů.

  • 9.

    Pocity

    Autor: iStock

    Ano, i pocity mohou být zprávou strážných andělů. Prostě můžete cítit, že jsou ve vaší přítomnosti andělé. Můžete cítit teplo, světlo, ohromující pocit lásky nebo nějaký jiný smyslový způsob, který vám dává najevo, že anděl je u vás.

  • 10.

    Malé „laskavosti“ z vesmíru

    Autor: iStock

    Hledali jste někdy parkovací místo a najednou jste prostě věděli, že právě tam ho najdete? I to je poselství andělů, kteří vám přišli na pomoc. Zažila jsem to už několikrát, kdy mi andělé pomohli najít volné místo právě tam, kde jsem chtěla. Moje kamarádka tomu říká „parkovací víla“. I když zrovna tohle není hlavní cíl strážných andělů, hledat vám místo na parkování, ale je to zpráva, kterou vám říkají: „Příště požádejte o něco smysluplnějšího“.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz