Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vidíte pořád opakující se stejná čísla? Vesmír se vás snaží na něco upozornit!

/
  • (iStock)
    10. března 2024 ● 05:00

    Stává se vám, že se vám pohled stočí na hodinky a spatříte 11:11? Nebo se v autě podíváte na palubní desku a zjistíte, že vám ukazuje ujetých celkem 22222 km? Stejná opakující se čísla na hodinách i dalších displejích nejsou vůbec žádná náhoda, a měli byste vědět, co všechno to může znamenat!

    Opakující se čísla jsou znamením duchovního probuzení a taky poselstvím andělů, že jste spojeni s vesmírem, který nám posílá důležité zprávy. Zprávy, které nelze poslat jiným způsobem než právě tímto. Takže žádná náhoda, ale informace shůry, které byste měli přijmout a vzít si z nich to, co potřebujete.

  • 1.

    11, 111, 11:11, 1111

    Autor: iStock

     

    Jedničky jsou poselství o bráně energie, čím více jedniček uvidíte, tím silnější tahle cesta je. Pokud opakovaně vidíte tahle čísla, pak jste právě obdrželi velmi důležité poselství z vesmíru, které se vás snaží na něco upozornit. Příštích 48 hodin buďte ostražití, protože pravděpodobně zažijete nějakou karmickou událost. Vaše myšlenky procházejí cyklem, v němž se zhmotňují. Jedničky znamenají, abyste si dávali na svoje myšlenky pozor, protože na co pomyslíte, to se stane. Myslete tedy hlavně na to, co si přejete, ne na to, čeho se obáváte.

     

    Náš tip: Jaké máte životní číslo, není to náhodou také jednička? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 2.

    22, 222, 22:22, 2222

    Autor: iStock

     

    Vidíte opakovaně dvojky? Pak se vás vesmír snaží upozornit na nějaké tajemství, které vám ale zatím není dostupné. Dvojka je v tarotu číslo vysoké kněžky, která představuje pochopení a moudrost. Je to také strážkyní všech božských tajemství. Pokud tedy vidíte často dvojky, může to pro vás znamenat, že váš partner, manžel či manželka, nebo nejlepší přítel, potřebují právě teď vaši pozornost. Číslo 2 je symbol naší druhé poloviny, té, která nás činí dokonalou. Je to taky číslo andělské, které vám všeobecně říká, abyste měli víru, byli vytrvalí a měli pozitivní přístup k životu.

     

    Náš tip: Kdo se k vám podle numerologie nejvíce hodí? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 3.

    33, 333, 3:33, 3333

    Autor: iStock

     

    Opakovaně vídat trojky znamená, že vám vesmír předkládá důležité znamení, abyste se pokusili sladit ducha, mysl a tělo, abyste dosáhli rovnováhy. Ideální pro vás bude meditace, která vám přinese informace, které hledáte. Může to být taky andělské znamení, že jste požehnáni silami, které vám dopřejí plodný a zdravý život. Trojka v tarotu symbolizuje císařovnu, která má na starosti pozemskou a hmotnou rovinu. Pokud si vytáhnete trojku, měli byste více spolupracovat s okolím, pak se váš život zlepší. Měli byste také více naslouchat.

     

    Náš tip: Jaké je vaše životní poslání? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 4.

    44, 444, 4:44, 4444

    Autor: iStock

     

    Vidíte-li opakovaně čtyřky, pak se vám vesmír snaží naznačit, že potřebujete nutně nastavit základy pro vaši budoucnost. V tarotu čtyřka představuje císaře a čtyřka je také počet čtyř elementů (voda, oheň, země, vzduch). Je to znamení, které vám říká, abyste zhmotnili své plány a stanovili si nové cíle. Máte větší šanci uspět právě teď, pokud to uděláte. Jako andělské číslo vám čtyřky signalizují, že se nemusíte bát udělat žádný krok, protože nejste sami. Máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vám pomohou.

     

    Náš tip: Číslo duše prozradí, proč jste na světě. ZJISTÍTE HO ZDE.

     

  • 5.

    55, 555, 5:55, 5555

     

    Autor: iStock

     

    Pokud opakovaně vidíte tahle čísla, pak se vám vesmír snaží říct, že ve vašem životě přichází velká změna a že když sami sobě dovolíte, stane se zázrak. Pětka je v tarotu velekněz, který vám naznačuje, že byste se měli naučit, co je pro vás potřebné. Vidět tohle číslo ve všech formách, znamená, že se musíte přijmout, přijmou svůj život, svou práci, ale pokusit se dát do něj více ducha a magie.

     

    Náš tip: Pro jakou práci jste se podle numerologie narodili? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 6.

    66, 666, 6666

    Autor: iStock

     

    Vidíte tahle čísla? Pak se vás vesmír snaží upozornit na to, že jste v nerovnováze a příliš soustředění na hmotný svět. Šestka je číslo planety Venuše, která vládne kráse a harmonii. I když mnozí šestky považují za ďábelské číslo, je to příznivé číslo. V tarotu symbolizuje kartu milenců a vyzývá vás, pokud máte nějaký problém, že je nutné se rozhodnout.

     

    Náš tip: Jací jste podle numerologie milenci? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 7.

    77, 777, 7777

     

    Autor: iStock

     

    Pokud opakovaně vídáte sedmičky, pak vám vesmír připomíná, že na prvním místě by měla být snaha o moudrost. Je to magické číslo, číslo egyptského boha Thótha, který řídí magii a veškerou moudrost. Tahle čísla jsou mocným znamením, že musíte otevřít oči, abyste viděli pravdu. Zřejmě se dost mýlíte a právě teď je šance zjistit, co je skutečné. Andělé vám prostřednictvím sedmiček sdělují, že se vám bude dařit, když se budete snažit, a že možná dojde k zázrakům.

     

    Náš tip: Co vám podle numerologie přinese letošní rok? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 8.

    88, 888, 8888

     

    Autor: iStock

     

    Vidíte opakovaně osmičky v těchto podobách? Pak vás vesmír pečlivě sleduje a ví, čím procházíte. Je ale taky připomínkou, že pravá síla pochází zevnitř a že vaše srdce, pokud je čisté, zvládne všechny potíže. Osmička v tarotu je spravedlnost, karta rozumu, harmonie a stability. Připomíná vám, že odměna bude podle zásluh, tedy spravedlivá. Musíte také věřit ve vyšší síly a v případě potřeby obnovit vztah s božskými silami. Andělé vám taky osmičkami mohou sdělovat, že se máte připravit na konec nějaké životní fáze – vztahové, pracovní nebo emocionální.

     

    Náš tip: Po čem podle numerologie skutečně toužíte? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 9.

    99, 999, 9999

    Autor: iStock

     

    Devítky vidět znamená, že vám vesmír připomíná, že je blízko konec či dokončení něčeho. Může to být dobré nebo špatné. Je to taky vzkaz, abyste se dali do práce a nezaháleli. Devítka je symbol věčnosti, uzavírá se kruh zážitků. Ujistěte se, že i na konci to může fungovat skvěle. Pokuste se tento kruh uzavřít co nejpozitivněji. Tohle je nejmocnější karmická zpráva ze všech čísel. Devítka je v tarotu kartou poustevníka, který značí zdrženlivost, moudrost, ale tay osamění. Pokud si ji vytáhnete, pak to v případě nějakého problému znamená, že momentálně vás nečeká žádné řešení, ale pomoc je už na cestě. Dokončete svou práci a udělejte si prostor pro novou, protože ta pravděpodobně přichází a změní váš život.

     

    Náš tip: Jakou máte karmu a můžete ji změnit? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 10.

    00, 000, 0000

    Autor: iStock

     

    Vidíte často nuly v tomto pořadí? Pak se vám vesmír snaží připomenout, že musíte odpočívat. Musíte stisknout tlačítko REFRESH. Udělejte krok zpět, vraťte se do prázdnoty, kde nic není. Spěte, poslouchejte hudbu, odpočívejte. Zkuste jógu, abyste harmonizovali tělo a duši. Nula je v tarotu kartou blázna, která odráží radost i lásku, ale které ještě nemusí být projeveny v reálném životě. Možná jste v situaci, kdy se sice cítíte pohodově, ale ve skrytu duše se tak necítíte. Nuly znamenají, že jste na začátku vaší duchovní cesty a že byste měli poslouchat své první nápady či rozhodnutí.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz