Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Největší smolaři v lásce. Tahle znamení mají často smůlu na partnery

/
  • (iStock)
    15. února 2023 ● 06:00

    Kdo by v životě nechtěl lásku? Jsou lidé, kteří mají v lásce štěstí, ale je pár těch, kteří mají opravdu smůlu a buď nemohou najít toho pravého, nebo sice partnera mají, ale velmi často jim zlomí srdce. Jsou čtyři znamení, o nichž by se dalo říct, že jsou to smolaři v lásce.  

    Ať už jste na lovu nebo už někoho po svém boku máte, láska může mít (a taky obvykle má) své vrcholy a pády. A někdy ani netušíte, kdy přijde další změna. Pokud jste si prošli řadou rozchodů nebo se vám zdá, že se pokaždé zamilujete do nesprávné osoby, může to mít hodně společného s vaším znamením. Jisté ale je, že bez ohledu na to, kolik smolných vztahů jste prožili, nikdo nemá smůlu v lásce pořád. Která čtyři znamení patří k největším smolařům v lásce?

  • 1.

    Rak (21. června–22. července)

    ...

    Ve věcech lásky mají Raci tendenci dávat do toho absolutně všechno. Není to jejich vlastní chyba, je v jejich povaze jít do toho po hlavě, co se emocí týče. Jsou buď zamilovaní, nebo nejsou, něco uprostřed je pro jejich citlivou duši téměř nemožné. Jak říká astroložka Cindy Mckean, trvá jim dlouho, než se vzpamatují ze zklamání. Když to ve vztahu nefunguje tak, jak by si přáli, jsou velice nešťastní. Nezřídka si totiž najdou někoho, kdo jejich city neopětuje.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Panna (23. srpna–22. září)

    ...

    Panny to mají s láskou všelijak. Když lásku mají, milují tak silně, že je pro ně velmi těžké se znova zamilovat. I když zůstávají otevřené a optimistické ohledně opětovného nalezení lásky, než najdou novou lásku, vědí, že cestou k ní musí políbit spoustu ropuch, což v nich vyvolává často pocity frustrace. Ne každá žába se totiž promění v spřízněnou duši.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Kozoroh (22. prosince–19. ledna)

    ...

    Kozorohům vládne Saturn, který je spojován se zklamáním a těžkými zkouškami. Kozorozi nemají zrovna smůlu v lásce, ale pokud je špatné načasování, obvykle jsou velmi nešťastní. Jak říká astroložka Cindy Mckean, nezřídka se stává, že potkají správnou osobu ve špatnou dobu. Nebo potkají špatnou osobu ve správný čas. Nejčastěji čelí Kozorozi smůle ve věku kolem třiceti let, kdy prožívají největší zklamání v lásce.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Ryby (19. února–20. března)

    ...

    Smůla Ryb spočívá v jejich snaze vyhýbat se tomu, aby viděli i špatné povahové stránky druhých lidí. Oduševnělé Ryby často nosí růžové brýle, mají tendenci přehlížet negativní vlastnosti a mají taky touhu neustále se pro druhé obětovat. Naštěstí se ale Ryby umí poměrně rychle vzpamatovat a odhodit minulost za záda. Pak se karta může velmi rychle otočit.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz