Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Snachy podle znamení zvěrokruhu. Která si umí tchyni omotat kolem prstu a využít ji?

/
  • (iStock)
    17. února 2023 ● 06:00

    Život s tchyní nemusí být vždycky procházka růžovou zahradou, zvláště když jsou vaše povahy naprosto odlišné. Ovšem existují situace, kdy může být ve vašem vztahu tchyně prospěšná, protože ji můžete „využít“ k tomu, abyste mohla ovládat svého manžela či partnera jejím prostřednictvím. Která to umí?

    Některá znamení umí skvěle manipulovat s lidmi díky svému bystrému důvtipu. Používají přeslazená slovíčka k tomu, aby mohli ovládat členy rodiny. Někteří muži jsou na matce citově závislí i po dosažení dospělosti a chtějí s ní mluvit pokaždé, než udělají nějaké rozhodnutí, a někdy mají tendenci ignorovat názory své partnerky. V takovém případě je fajn mít tchyni na své straně a použít jejího vlivu na to, abyste svého partnera k něčemu přiměla. Kdo umí skvěle manipulovat s tchyněmi? Jsou to následující čtyři znamení!

  • 1.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnářky jsou milé a nekonfliktní partnerky, které nikdy neprosazují své názory na úkor ostatních. Když se však provdají za maminčina chlapečka, zjistí, že musí změnit taktiku. V takových případech obvykle hrají inteligentní a vypočítavé hry se svou tchyní, aby zajistily, že jejich manžel udělá vše, aby to posloužilo jejich účelu. Vodnářky jsou tak chytré, že to vlastně jejich tchyně ani nepozná, že s nimi manipulují.

     

     

    VIDEO: Horoskop pro rok 2023 - Vodnář

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023 - Vodnář • Videoredakce ženských webů

  • 2.

    Ryby

    ryby

    Ryby jsou empatické a velice citlivé, a dokážou skvěle lichotit. Svým sladkým jazykem a přeslazenou rétorikou dokážou výrazně uklidnit členy rodiny, aby si vždy prosadili. Často se zapojují do prostopášných taktik, aby hledali přízeň u své tchyně, a udělají vše, aby podpořili svůj program. Tato vodní znamení jsou zručná v řízení jak svých tchánů, tak jejich manželů ve svůj prospěch.

     

     

    VIDEO: Horoskop pro rok 2023 - Ryby

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023 - Ryby • Videoredakce ženských webů

  • 3.

    Rak

    rak

    Pokud jde o domácnost, Raci v ní bývají často manipulativní. Všechno to začíná, když očekávají, že situace půjde podle jejich představ, ale jsou zklamaní, když zjistí, že mají po svém boku dominantního partnera. Nebudou tedy dvakrát přemýšlet o tom, že by se začali chovat manipulativně. Klidně pak přimějí svou tchyni, aby přemluvila manžela, aby byl přístupnější jejich požadavkům.

     

     

    VIDEO: Horoskop pro rok 2023 - Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023 - Rak • Videoredakce ženských webů

  • 4.

    Štír

    štír

    Štírky většinou touží zůstat v přízni své tchyně. Proto nejsou ochotné manipulovat druhými pro svůj osobní prospěch. Přesto se ve svém manželství či partnerství často cítí v přesile, protože po neshodách či hádce se jim obvykle nakonec podaří zajistit, aby se všichni postavili na jejich stranu. Stačí k tomu málo, přemluvit sladkými řečmi svou tchyni, aby přemluvila svého syna, aby se přidal na stranu partnerky Štírky. Snadné, ne? Pozor, nenechte se oklamat sladkými řečmi od těchto znamení.  

     

    VIDEO: Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

     

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz