Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Perfekcionisti a milovníci dokonalosti zvěrokruhu. Jsou to tato čtyři znamení

/
  • (iStock)
    21. ledna 2023 ● 06:00

    Pokud jde o největší sny a touhy, většina lidí určitě potvrdí, že pro jejich dosažení by udělali nejen cokoliv, ale i něco navíc. Třeba více hodin navíc v práci, hledání mentora nebo zapsání do kurzu Masterclass. Pro některé je ale to, že ujdou kilometry navíc, jen minimum. Protože někteří lidé chtějí, aby vše bylo co nejdokonalejší za každou cenu, a žádný cíl pro ně není dost velký, aby se s ním nevypořádali.

    Ve zvěrokruhu jsou čtyři znamení, která mají perfekcionistické tendence nebo mají sklon převzít iniciativu a usilovat o dokonalost. Někteří jsou k tomu navíc zodpovědní, odhodlaní a vytrvalí. Kromě příslušnosti k určitému slunečnímu znamení v tomto směru hodně hrají taky planety Mars a Saturn, díky kterým máte sklony být dokonalí. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Beran (21. března – 19. dubna)

    ...

    Beran ovládaný Marsem je poháněn soutěživostí. Berani udělají, co je potřeba, aby si odnesli domů zlato, a často se vydají do riskantních aktivit, aby ho získali. Podle astroložky Tamerri Ater za to může kombinaci energie, která vyplývá z jejich příslušnosti ke znamení ohně. Beran je navíc prvním znamením západního zvěrokruhu, takže chce být první ve všem, co dělá. Beran je také znamení, které je moc dobře spojené se sebou samým, takže své vlastní potřeby staví před potřeby druhých.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Lev (23. července – 22. srpna)

    ...

    Nenechte se zmást zábavnou stránkou, kterou Lev vysílá navenek. Pokud existuje šance, že na sebe upoutá pozornost, vynaloží veškeré úsilí, aby se mu to podařilo. Jako pevné ohnivé znamení tito lvi se statečným srdcem touží po kontrole a moci, takže mohou být neúnavní a jít si za tím, co chtějí. A často chtějí být Lvi nejlepší ze všech. Lvům vládne Slunce, které jim dává motivaci k úspěchu a k tomu, aby si je druzí vždycky pro něco všimli. Jsou ambiciózní a dokážou se kreativně vyjádřit tak, aby druzí ocenili jejich talent.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop práce a financí na rok 2023 • Videohub

  • 3.

    Panna (23. srpna – 22. září)

    ...

    Panny jsou pečlivé a důkladné – jen několik málo vlastností je posouvá na vrchol všeho, co si zamanou. Jejich posláním je uspokojit své osobní cíle a být vzorem i pro ostatní. Protože jsou proměnlivým vzdušným znamením, kterému vládne inteligentní Merkur, dokážou rychle procházet všemi změnami a výzvami, které jim přijdou do cesty. Zemská znamení jsou staviteli zvěrokruhu. Merkur a proměnlivost spolu s potřebou pomáhat a být k službám jsou velkým důvodem jejich neklidu a touhy po dokonalosti.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

  • 4.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    ...

    Bez ohledu na to, jaká překážka jim stojí v cestě, mají Kozorohové neochvějné odhodlání stoupat pořád výš a výš. Vládne jim 10. dům kariéry a veřejného obrazu, takže dává smysl, že se zaměřují primárně na úspěch. Chtějí zanechat ve světě trvalou stopu. Zemské znamení ovládané Saturnem vyzařuje disciplínu a tvrdou práci a Kozorozi budou hrát tak dlouhou hru, pokud to bude znamenat, že se jim splní jejich přání. Vládne jim Saturn, který jim dává ochotu odkládat uspokojení a raději skládat oběti pro větší zisk a úspěch.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2023 • Videohub

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz