Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Která znamení jsou chaotická? Těchto pět je náchylných ke katastrofám

/
  • (iStock)
    24. února 2023 ● 06:00

    Pokud jde o řešení životních situací, jsou lidé, kteří jsou organizovaní a dobře si plánují své životy. Dávají si čas na posouzení a pochopení situací a volí logický přístup. Na druhé straně jsou lidé, kteří se prostě probudí a zvolí chaos.

    Tihle chaotici zvěrokruhu přežívají v nepořádku, nervozitě a pravidelně věci neustále mění. Jsou roztěkaní, a kamkoli přijdou, zanechávají za sebou jen šňůru nemotorností. Takoví lidé jsou náchylní ke katastrofám. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Střelec

    ...

    Střelec je jako volný pták. Miluje cestování a dává přednost dobrodružství před čímkoli, co by měli udělat. To je obvykle nutí rychle reagovat, i proto pravidelně padají a převracejí věci. Vzhledem k tomu, že veškerou odpovědnost dělají ve spěchu, vždy to skončí nepořádkem. Pořádek je něco, na co si nikdy neudělají čas. Jsou tak zvyklí na svůj nepořádek, že se ani neobtěžují ho uklidit. Střelci jsou prostě dobrodruzi, kterým se ve skutečnosti daří v disharmonii.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 2.

    Štír

    ...

    Štíři zbožňují chaos a nepořádek. Jsou kreativní a aby věci zvládli, jsou schopní přehlížet nepořádek a pokračovat dál v plnění úkolů. Oni se vlastně doslova děsí taktiky uvolňování zamotaných nití a pokračují ve své práci, dokud nejsou opravdu nuceni chaos, který vytvořili, nějak vyřešit. Dělají to hlavně proto, protože nechtějí před ostatními vyvolat špatný dojem o své osobnosti, takže „nepořádek“ uklízejí pouze navenek.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Beran

    ...

    Tento element ohně dělá nepořádky, které nejsou zcela viditelné, protože Berani nechtějí, aby je druzí viděli jako nemotorné. Navíc se nikdy nepřiznají k nepořádku nebo chaosu, který napáchali, a dokážou to velmi dobře skrývat. Snadno vyčistí špinavá místa ve svém okolí, ale zaplní pomyslnou skříň nepořádkem, protože chtějí nasbírat dobré vibrace života v prostředí, které je vidět. Tam, kde většina lidí váhá cokoli podniknout ze strachu z vytvoření chaosu, Berani se nezaleknou díky své vášnivé zvědavosti.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 4.

    Váhy

    ...

    Prominentní a po harmonii toužící Váhy nemají vůbec žádné organizační schopnosti. Lidé v tomto znamení jsou docela dobří ve vytváření plánů, ale téměř vždy to skončí rozlitím, rozbitím nebo zpackáním. Kromě toho, lidé narození ve Vahách často končí svoje úkoly chaoticky, protože nezřídka nevědí, jak vše zvládnout. Úklid bytu nebo domu je to poslední, co je na jejich seznamu, a jejich domov je pravděpodobně nejvíce neuspořádaným místem na zemi.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 5.

    Blíženci

    ...

    Blížence symbolizují dvojčata. Pokud jde o chaos a zmatek, není to tak, že by si chaos vybírali dobrovolně. Oni jsou uprostřed chaosu neustále. Blíženci mají v povaze dvě tváře, takže si představte, že byste se pokusili naplánovat překvapivou party s někým, kdo často mění své rozhodnutí. To je chaotické jednání. Oni ale takoví jsou, a nejenže jsou tato vzdušná znamení nerozhodná, ale mají taky notoricky známý dar žvanit a náhodně tak pokazit každé překvapení. Nezlobte se ale na ně, oni za svoje zmatkaření nemůžou.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz