Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Která znamení je snadné podvést: Ta nejsebevědomější

/
  • Jsou to snadné oběti...
    Jsou to snadné oběti... (profimedia)
    21. února 2023 ● 06:00

    Někteří lidé snadno padnou do pasti. Někteří pro to, že jsou naivní, jiní naopak proto, že jsou příliš zahledění do sebe či jsou sebejistí. K chybám může vést jak přílišná důvěřivost, tak i nedostatek respektu k okolí.

  • 1.

    Beran

    ...
    Berani jsou temperamentní, až násilničtí, ale i nevinní. Nečekají a priori podraz či past, mají hodně sebedůvěry a jednají přímo. To očekávají i od ostatních..

  • 2.

    Rak

    ...
    Jsou to milí a citliví lidé, kteří mají velmi měkké srdce. Lidé je však často zklamou, protože mohou být příliš zranitelní. Mají velmi čisté úmysly a nedokážou si představit, že by lidé ubližovali druhým, natož jim. Raky zcela šokuje, když se dozvědí, že je někdo chce dostat do pasti.

  • 3.

    Lev

    ...
    Bez ohledu na to, jak moc je někdo zranil, nesnesou pomyšlení, že jim někdo z jejich okolí chce skutečně ublížit. Lvi jsou ještitní, ale také poměrně nevinní. Myslí si, že je všichi považují za skvělé.

  • 4.

    Kozoroh

    ...
    Rychle důvěřují lidem, protože věří, že stejně jako oni mají všichni vysokou etiku, morálku a hodnoty. Jsou upřímní a transparentní a zaměřují se na to, aby byli nejlepší verzí sebe sama. A lidé je nakonec využívají. Ovšem pozor, Kozorozi jsou mstiví, a nikdy neodpouštějí, takže podvést je se může krutě nevyplatit.

  • 5.

    Vodnář

    ...
    Jsou vždy ztraceni ve svém vlastním světě tvořivosti, fantazie a představivosti. S lidmi mají ty nejlepší úmysly. O to méně si všímají skutečné motivace ostatních a protože jsou zahledění do sebe, často přehlédnou, že se je někdo zkouší podrazit.

  • 6.

    Ti obezřetní

    Býk, Blíženci, Panna, Váhy, Štír, Střelec a Ryby jsou vůči lidem velmi opatrní. Nikomu rychle nedůvěřují a jsou velmi vybíraví, pokud jde o navazování kontaktů s lidmi. Nikdy se nenechají snadno chytit do pasti, protože jsou velmi pozorní a ostražití.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz