Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vyhledávají ledová srdce: Znamení, která volí citově chladné partnery

/
  • Pro někoho jsou odtažití partneři ideálem.
    Pro někoho jsou odtažití partneři ideálem. (Shutterstock.com)
    27. března 2023 ● 06:00

    Existují lidé, kteří nehledají v partnerství pohodlí, ale výzvu. Usilovat o nedobytného partnera, ze kterého je těžké vypáčit jakýkoli projev citů je pro ně sice toxické, ale i stimulující. Je také pravděpodobné, že se v jejich blízkosti cítí lépe, protože možná vyrůstali v prostředí, kde byla citová nedostupnost normou, a nyní se jí snadno přizpůsobí.

  • 1.

    Rak

    ...
    Tito něžní a ohleduplní lidé se velmi snadno zamilují. Rychle se zavazují a jen stěží věnují čas tomu, aby poznali něčí skutečný charakter a osobnost. U Raků se často setkáváme s tím, že bojují s problémy s nízkým sebevědomím, kvůli čemuž se mohou cítit nehodní lásky a závazku. Mohou si myslet, že je nemožné najít někoho, kdo je jim citově k dispozici, a tak se spokojí s někým, kdo takový není.

  • 2.

    Panna

    ...
    Jelikož jsou Panny velmi citlivé, často potlačují své emoce, protože se obávají, že by mohly působit jako zranitelná duše a nakonec si přivolat zlomené srdce. Proto mají nejraději, když jejich partneři zůstávají citově vzdálení, aby oba měli pohodlný prostor žít svůj osobní život odděleně jeden od druhého. Panny jsou vysoce zaměřené na vytváření ideální verze svého života a neocenily by partnera, který by je neustále obtěžoval nesmyslnými požadavky na důslednou komunikaci a pozornost.

  • 3.

    Střelec

    ...
    Střelci jsou vnímáni jako chladnokrevní lidé, kteří by nikdy nikomu nevyznali lásku příliš rychle. Ve skutečnosti je pro ně nesnesitelné, aby se museli vyrovnávat s city druhé osoby, a proto také narušují vážnou náladu při každém vážném rozhovoru. Tito jedinci dávají téměř vždy přednost partnerovi, který je stejně citově nedostupný a distancuje se od nich, který bude respektovat jejich soukromí a nechá je, aby si vyřídili své záležitosti.

  • 4.

    Vodnář

    ...
    Vzhledem k tomu, že se necítí úplně v pohodě, pokud jde o jejich emoce, Vodnáři by dali přednost partnerovi, který je trochu citově odtažitý, hlavně proto, že nechtějí, aby jim někdo narušoval jejich soukromý citový prostor. Při rozhodování obvykle raději používají mozek než srdce a chtějí, aby totéž dělal i jejich partner. To se však může stát pouze tehdy, pokud jsou od svých citů citově odděleni. Ve skutečnosti opovrhují těmi, kdo jednají emocionálně, a mají tendenci reagovat na situace přehnaně.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz