Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Největší mamánci horoskopu: Tahle čtyři znamení nedají bez matky ani ránu

/
  • S mamánky bývá kříž.
    S mamánky bývá kříž. (Shutterstock.com)
    13. března 2023 ● 06:00

    Pro většinu z nás má maminka v životě zcela výsadní postavení, ale to by nám nemělo bránit v samostatném životě. Žít s mamánkem je navíc peklo i pro partnera či partnerku.

  • 1.

    Panna

    ...
    Pokud byste si vzali Pannu, viděli byste, že každé rozhodnutí, které váš partner udělá, se týká jeho matky. Nic se v jejich životě neobejde bez jejího vědomí nebo souhlasu. Panna na tom neshledává nic nefunkčního ani nesprávného a každý, kdo považuje matku Panny za špatnou, si vyslouží hněv.

  • 2.

    Štír

    ...
    Ačkoli je většina Štírů nezávislá, mají ve svém životě silnou mateřskou postavu. Jeho matka se podobá jeho osobnímu Bohu v tom, že má vždycky pravdu. Štíři svého partnera neustále srovnávají se svou matkou, protože očekávají, že se jejich partner bude chovat jako ona.

  • 3.

    Býk

    ...
    Každý Býk má tendenci uctívat svou matku jako hrdinku. Když je přítomna, nechá se od ní chovat jako k dítěti a rozmazlovat ho. Zvykl si, že je po jeho, protože ho matka nadměrně rozmazluje. Nikdy se jí nedokáže postavit a bez ohledu na to, jak je starý, se v její blízkosti cítí bezvýznamný.

  • 4.

    Rak

    ...
    Muž ve znamení Raka pravidelně mluví se svou matkou, a to dokonce více než se svou partnerkou. Pokud si zrovna netelefonují, neustále si píší textové zprávy. Svěřuje se jí se svým pracovním i osobním životem. Matka mu radí a ví všechno o jeho partnerkách, Rakovi ovšem tenhle stav dokonale vyhovuje.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz