Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Partneři jsou pro ně trofejní kusy: Která znamení to jsou?

/
  • Muži se rádi chlubí mladou ženou, ženy zas movitým partnerem.
    Muži se rádi chlubí mladou ženou, ženy zas movitým partnerem. (istock.com)
    2. února 2023 ● 15:32

    Svého partnera vnímají jako symbol postavení nebo doplněk, kterým se mohou chlubit. Přitom usilují o dominanci ve vztahu, často partnerem manipulují. Víte, o která znamení se jedná?

  • 1.

    Býk

    ...
    Lidé ve znamení Býka jsou proslulí tím, že jsou smyslní a praktičtí. Své partnery mohou považovat za trofeje, které si zasloužili, a rádi je vystavují před veřejností jako památku na svůj úspěch při získávání vytouženého partnera. Místo toho, aby se soustředili na jiné faktory související se vztahem, mohou mít větší sklon zaměřit se na pohodlí a bezpečí materiálního světa, které by jim partner nabídl. I když jsou introverti, nebojí se svým protějškem pochlubit.

  • 2.

    Blíženci

    ...
    Vzhledem k tomu, že Blíženci jsou uznáváni pro svou přizpůsobivost a všestrannost, je pro ně obtížné zavázat se ke vztahu. Možná nebudou do vztahu investovat tolik, jako by to udělala jiná znamení, a mohli by své partnery vnímat spíše jako zaměnitelné trofeje. Kromě toho jsou Blíženci známí svým neklidem a potřebou změn; nemuseli by se cítit dobře ve vztahu, který vyžaduje příliš mnoho závazků nebo rutiny. Mohou mít také sklon vnímat své vztahy jako symboly postavení nebo přednosti, kterými se mohou chlubit nebo které mohou využít ke zlepšení svého obrazu ve svém

  • 3.

    Lev

    ...
    Lvi jsou proslulí svou soutěživostí, sebevědomím a potenciálně vysokou potřebou sebepotvrzení. I když se do svého partnera nemusí ani zamilovat, okouzlí někoho jen proto, aby dali najevo svůj názor a ukojili svou aroganci a pýchu. Získávání partnera před ostatními lidmi by mohli považovat za strategii, jak si zvýšit ego nebo získat společenské postavení.

  • 4.

    Váhy

    ...
    Na veřejnosti se Váhy vyžívají v předvádění svých ušlechtilých zálib a úspěchů. K vlastnostem Vah patří vyrovnanost, šarm a dobré společenské dovednosti. Mohou si libovat ve světle reflektorů a předvádět své společníky, aby se pochlubily svým dobrým vkusem a společenským postavením. Navzdory možnosti, že svého partnera nemusí upřímně milovat, si vybírají někoho, kdo splňuje jejich společenská očekávání.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz